Realista is megnyugodhat, Lucas Biglia egy lépésre a Laziotól

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 13., csütörtök 8:29
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 13., csütörtök 8:24
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 13., csütörtök 7:30
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 13., csütörtök 6:45
Ertem en, h szeretunk egy jatekost és elfogultak vagyunk vele.....de ennyire? Azert nem kellene tulzasba esni sem. Bale jovetele mellett vagyok( inkabb o mint Isco ). De az,h Ribery kanyarban nincs inkabb...ez a heti okorseg. Kb mint ha Callejont hasonlitanam hozza.R.M.C.F írta:
jelenleg,riberyk és társaik a kanyarban sincsenek a walesihez. Olyan szintű plusz volt ő a PL-ben amilyenre eléggé vissza kell menni a múltba és elgondolkodni....
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 13., csütörtök 1:08
HozzászólásSzerző: Mario Cirolo » 2013. június 12., szerda 23:31
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 12., szerda 23:07
jelenleg,riberyk és társaik a kanyarban sincsenek a walesihez. Olyan szintű plusz volt ő a PL-ben amilyenre eléggé vissza kell menni a múltba és elgondolkodni....Anthony írta:Hátöö nem akarok én beleszólni a Zidane dolgába, de mondjuk a fenti úriemberekhez talán fogható egy bizonyos friss BL győztes balszélső, valami Ribery. Volt a múltkor ez a hír, hogy akiket még Perez sem tudott leigazolni, hát onnan nagyon hiányzott Ribery. Ha anno el tudtuk volna hozni, akkor ugye DiMaria sem itt rontaná a levegőt, ezt nagyon nagyon sajnálom.R.M.C.F írta:Zidane nagyon isteni, ez oké,érhető,hiszen jelenleg messi és cr szintjéhez csak ő mérhető,vagyis értem ez alatt,hogy a két csillaghoz senki sem fogható,de ha valaki akkor az a walesi......más biztosan nem.
Én nagyon remélem, hogy pár pletyka, amit Zidane terveiről kitaláltak nem igaz, de már írtam korábban is, hogy én egyébként sem bíznék meg benne feltétlenül.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 12., szerda 23:02
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 12., szerda 22:59
Jelen.A minap olvastam itt egy fószertól,ahogy zizu nyilatkozata kapcsán elmélkedett és mikénteket keresgélt...
99% szerintem is. Nagyon nagy fordulatnak kell bekövetkeznie, hogy ne érkezzen. Ha igazak a hírek, akkor Ő sem gondolkodik másban, egyértelműek a szándékai, a PSG-nél is belátják szerintem, hogy így nincs értelme ott tartani. Csak okosan csinálják, kivárnak, az idő nekik dolgozik most valamilyen szinten (bár az igazolásokhoz nekik is kell az új szakember véleménye gondolom). Pénzt is láthatnak a dologból. Szerintem fognak is. Perez megvárja a jövő hetet, de ha akkor is megy a huzavona, akkor fizetni fog és bejelenti Ancelottit. Legkésőbb jövő hét vége felé.eléggé egyértelmű,hogy ő lesz az edző
HozzászólásSzerző: el magico » 2013. június 12., szerda 22:51
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 12., szerda 22:39
Ajjaj, tudom, hogy BL-t nyert, sőt gyakorlatilag mindent idén (azt hiszem a napokban kapta meg a Bundesliga legjobbja címet is), de számomra nem olyan meggyőző. Lehet csak én láttam pont rossz meccseken, mert hányni tudok a bajoroktól és ennek megfelelően csak a rangadókat és komolyabb összecsapásokat nézem, de a Messi-CR-Bale-Iniesta vonaltól nálam lemarad.Anthony írta:Hátöö nem akarok én beleszólni a Zidane dolgába, de mondjuk a fenti úriemberekhez talán fogható egy bizonyos friss BL győztes balszélső, valami Ribery. Volt a múltkor ez a hír, hogy akiket még Perez sem tudott leigazolni, hát onnan nagyon hiányzott Ribery. Ha anno el tudtuk volna hozni, akkor ugye DiMaria sem itt rontaná a levegőt, ezt nagyon nagyon sajnálom.R.M.C.F írta:Zidane nagyon isteni, ez oké,érhető,hiszen jelenleg messi és cr szintjéhez csak ő mérhető,vagyis értem ez alatt,hogy a két csillaghoz senki sem fogható,de ha valaki akkor az a walesi......más biztosan nem.
Én nagyon remélem, hogy pár pletyka, amit Zidane terveiről kitaláltak nem igaz, de már írtam korábban is, hogy én egyébként sem bíznék meg benne feltétlenül.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 12., szerda 22:31
30 milla a kivásárlási ára, de ez nem jelent semmitse. Egyébként legalább a spanyol csapatokat gazdagítanánk, nem a porgugálokat meg franciákatR.M.C.F írta:Az ABC szerint a Real Madrid legújabb kiszemeltje a középpályára a Real Sociedad játékosa, Illarramendi. A 23 éves középpályás remek szezont tudhat maga mögött, ami felkeltette a vezetőség figyelmét. A kivásárlási ára a hírek szerint 30 millió euró körül van
Ez is elég fura nekem......most már középcsapatok játékosainak is annyi a kivásárlási ára mint pár évvel korábban a sztároknak? Hiszen mindig azt kell hallgatnom hogy a költégvetésük a tizede a madridinak.....akkor az majdnem annyi mint ennek a csókának a vételára? Na hagyjál már..........
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 12., szerda 22:21
Az ABC szerint a Real Madrid legújabb kiszemeltje a középpályára a Real Sociedad játékosa, Illarramendi. A 23 éves középpályás remek szezont tudhat maga mögött, ami felkeltette a vezetőség figyelmét. A kivásárlási ára a hírek szerint 30 millió euró körül van
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 12., szerda 22:17
Hátöö nem akarok én beleszólni a Zidane dolgába, de mondjuk a fenti úriemberekhez talán fogható egy bizonyos friss BL győztes balszélső, valami Ribery. Volt a múltkor ez a hír, hogy akiket még Perez sem tudott leigazolni, hát onnan nagyon hiányzott Ribery. Ha anno el tudtuk volna hozni, akkor ugye DiMaria sem itt rontaná a levegőt, ezt nagyon nagyon sajnálom.R.M.C.F írta:Zidane nagyon isteni, ez oké,érhető,hiszen jelenleg messi és cr szintjéhez csak ő mérhető,vagyis értem ez alatt,hogy a két csillaghoz senki sem fogható,de ha valaki akkor az a walesi......más biztosan nem.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 12., szerda 21:40
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. június 12., szerda 21:37
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 12., szerda 21:21
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 12., szerda 20:26
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 12., szerda 20:09
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 12., szerda 19:11
És kiderül,hogy tulajdonképpen Ronaldo nem csengette be az adójátTéOeM írta:Messi adócsalási ügyéből nem lesz semmi, azért is biztos Mourinho meg Pepe lesz a hibás...
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem