A szabadságért haltak meg. A szabadság meg többek közt azt is jelenti, hogy ha neked nem tetszik valami, akkor jogodban áll elmenni máshova, hátha ott majd jobb lesz. Például '56-nak nem az volt a célja - szerintem - hogy ne legyen magyar Németországban, hanem hogy ne orosz tank uralkodjon magyar földön.Én erre azt szoktam mondani, hogy ha van egy szép házad amiben élsz, és oda sűrűn hívsz vendégeket, akkor ne csodálkoz, ha egy idő után otthon kezdi érezni magát...
Biztos én vagyok tùl dùrva amit persze lehetne más szóval is illetni, de ezt a "vendéglátók" cseszték el. Itt van a mi kis országunk is aztán mindenki megy nyugatra dolgozni, vagy élni. Ide meg jönnek keletről. Ennek mi értelme? Ezt miért kell engedni? Akkor mi a fenének haltak meg millióan az országért, ha lassan nem is magyarok lakják?
A másik amit nem értek, hogy európa, hogy tűrheti ezt? Szíriában kiképzik őket, hogy aztán minden fele csinálják a káoszt. Minek engedik ezeket be az országok? Sok mindent nem értek, de ennek véget kéne vetni már, mert unalmas, hogy ezekkel csak a baj van...
Az meg, hogy minek engedik be ezeket...hát nyilván nincs beleírva az útlevelükbe, hogy "bombázni jöttem, sziasztok." A vasfüggöny sem lenne megoldás, és kitoloncolni sem lehet a tisztességes arab állampolgárokat néhány terrorista gyökér miatt.
Abban egyetértek, hogy jó lenne véget vetni a terrorizmusnak, csak az sajnos nem túl egyszerű feladat.