HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 11., vasárnap 11:35
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 11., vasárnap 11:24
De hát Neuer forradalmasította a kapus posztot! Vagyis izé....
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 11., vasárnap 11:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 10., szombat 11:41
kurva nagy formák lehetneksander írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ongok.html
mi lenne ha esetleg télleg nem ő nyerné ?
HozzászólásSzerző: sander » 2015. január 10., szombat 11:28
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. január 9., péntek 19:49
hunmadridista írta:Kezdek fosni CR aranylabdája kapcsán...szinte mindenki azt nyilatkozza már, hogy Neuer-nek kellene kapnia...kezdem elhinni, hogy tényleg reális esélye lesz megnyerni...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 9., péntek 19:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 9., péntek 19:08
HozzászólásSzerző: Ewr » 2015. január 8., csütörtök 14:51
azért Klose eléggé szorongatja.KAG írta:Azért ez kurva érdekes.
Az aranylabda szavazásnál Neuer kerül oda a top3-ba a nationalelf oldalán történő szavazáson pedig Toni szarrá verzi az egész válogatottat.
HozzászólásSzerző: renton » 2015. január 8., csütörtök 14:32
Hát, mint láthatod, az utsót Özil nyerte, ami már akkor is vicces volt.KAG írta:Azért ez kurva érdekes.
Az aranylabda szavazásnál Neuer kerül oda a top3-ba a nationalelf oldalán történő szavazáson pedig Toni szarrá verzi az egész válogatottat.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. január 8., csütörtök 13:52
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 8., csütörtök 13:30
Pedig egyértelmű: a "CR hater" és a "Messi fan" réteg most több esélyt lát Neuerben, mint Messiben így a németet tolják.Matt009 írta:Nem éreztem ekkora különbséget Courtois és Neuer között. Az jogos, hogy Neuer nyert, de azért nem ennyire egyértelmű ez.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 8., csütörtök 13:24
Nem éreztem ekkora különbséget Courtois és Neuer között. Az jogos, hogy Neuer nyert, de azért nem ennyire egyértelmű ez.h3x0r írta:IFFHS - 2014 LEGJOBB KAPUSA
1. Manuel Neuer (Bayern München) 216 pont
2. Thibaut Courtois (Atlético Madrid/Chelsea) 96
3. Keylor Navas (Levante/Real Madrid) 46
4. Gianluigi Buffon (Juventus) 26
5. Claudio Bravo (Real Sociedad/Barcelona) 16
6. Sergio Romero (Monaco/Sampdoria) 14
7. Guillermo Ochoa (AC Ajaccio/Málaga) 13
8. Petr Cech (Chelsea) 4
9. Hugo Lloris (Tottenham) és Vincent Enyeama (Lille) 2
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 8., csütörtök 13:14
Most vak vagyok,vagy tényleg nincs ott De Gea?h3x0r írta:IFFHS - 2014 LEGJOBB KAPUSA
1. Manuel Neuer (Bayern München) 216 pont
2. Thibaut Courtois (Atlético Madrid/Chelsea) 96
3. Keylor Navas (Levante/Real Madrid) 46
4. Gianluigi Buffon (Juventus) 26
5. Claudio Bravo (Real Sociedad/Barcelona) 16
6. Sergio Romero (Monaco/Sampdoria) 14
7. Guillermo Ochoa (AC Ajaccio/Málaga) 13
8. Petr Cech (Chelsea) 4
9. Hugo Lloris (Tottenham) és Vincent Enyeama (Lille) 2
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 8., csütörtök 11:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 7., szerda 18:51
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 7., szerda 17:14
Persze,de régen is egyéni volt ez,még amikor a france football kiírta,csak mivel nem voltak annyira kiemelkedő egyéniségek egy időben,nyilván kapcsolták az egyént a klubja által elért eredményekhez...vagy a válogatottjához.Na de akkor is voltak érdekes nyertesek,elég arra gondolni hogy hogyan kaphatta meg pl Cannavaro,és miért nem Tooti,ha már olasz,vagy miért nem Iniesta kapta akkor,és miért Messi...nehéz ezt így kiókumlálni,van ebben olykor politika(Jasin anno sajnos),egyéni szimpátia(Messi kétszer),és van,mikor az kapja akinek kell.De hogy tavaly Ronaldo annyira a mezőny fölé nőtt,az vitathatatlan.Nekem vannak müncheni,(német),ismerőseim,akik szerint egyértelmű volt hogy 2013-2014 egjobb játékosa Cristiano Ronaldo volt.VB cím ide vagy oda...hiába no,azok néznek focitSokan leragadtak a régi rendszernél, és azért háborognak, mert nem Ribery nyerte. Az UEFA Év Játékosa díjat bezsebelte, azt szavazzák már úgy, mint az Aranylabdát anno, a laszti meg átment 95%-ig csak egyéni díjba, de úgy látszik ezt valaki nem képes feldolgozni még mindig.. :roll:
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 7., szerda 16:54
Sokan leragadtak a régi rendszernél, és azért háborognak, mert nem Ribery nyerte. Az UEFA Év Játékosa díjat bezsebelte, azt szavazzák már úgy, mint az Aranylabdát anno, a laszti meg átment 95%-ig csak egyéni díjba, de úgy látszik ezt valaki nem képes feldolgozni még mindig..morientes írta:Ez még mibdig egyéni díj.Csak mondom...
Ha valaki el tudja magyarázni,mitől volt jobb tavaly Robben,Ribery,Lham vagy Svájnstájger egyénileg,mondom EGYÉNILEG,akkor nosza.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 7., szerda 16:50
Mikor ment a Real - BM derbi itt volt egy haverom aki focit labdát csak akkor látott amikor belerùgták. Nagyba ment a meccs aztán hozzátette valamihez, hogy "ez a swincsepel egész jó játékos" hát 5 percig visítottam rajtamorientes írta:Ez még mibdig egyéni díj.Csak mondom...Szerintem a tavalyi eset után már valóban a komolytalanság határát súrolja ez a díj. Én nem aggódnék a helyetekben, amíg a Messi CR páros aktív futballista, más nem fogja megnyerni ezt a díjat. Messi idén pedig nevetséges lenne.
Ha valaki el tudja magyarázni,mitől volt jobb tavaly Robben,Ribery,Lham vagy Svájnstájger egyénileg,mondom EGYÉNILEG,akkor nosza.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 7., szerda 14:14
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem