Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Kicsit igen amúgy.
Azt hittem, hogy őt kihagyják a szórásból.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Louis szerelmi élete után ezen meglepődsz?Realista24 írta:De az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, nézeti magát a kis piszok. És igen, kicsit laposabb volt, olyan 8-8,5-et azonban így is simán rádobnék. A negyedik évad meg duplán érdekesnek ígérkezik. De az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy most már Jessica szerelmi élete is képben van...Elég jól darálod amúgy![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
3. évad vége tényleg faca volt, viszont szerintem a közepe igencsak gyenge lett, ott félbe is hagytam aztán csak egyben fejeztem be az évad végén.
Elég jól darálod amúgy
Innen van 10 rész, aztán 28-án jön a 11-es.
Elég jól darálod amúgy

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Suits harmadik évad finálé eléggé jóság volt
Imádom Louist, amikor ezt az énjét veszi elő.

Imádom Louist, amikor ezt az énjét veszi elő.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
breaking badet szünetezni szerintem nagy hiba. darálva sokkal jobban meg lehet érteni a dolgokat, a szálakat összekapcsolni stb. a másik ok pedig szimpla. minden idők egyik legjobbját nézni kell!
most a white collart nézem, elég jó kis feelgood sorozat. az entourage pedig kivégezve, még meg is könnyeztem a végét

most a white collart nézem, elég jó kis feelgood sorozat. az entourage pedig kivégezve, még meg is könnyeztem a végét

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nálam is áll a 7. rész óta a Gotham és az Arrow is, nem gondoltam volna, hogy A zöld íjász is így le fog állni, talán amikor kijön az évad magyarul...A Breaking Bad is áll a második évad elején, a Hannibal szintén zenész, a Bates Motel első részét tegnap néztem meg, nem volt rossz, lehet belekezdek egy kis darába a hétvégén. Banshee pedig alap lesz.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Én is gondban vagyok vele...a maffiás szál érdekel, de a heti ügyek...az első évadot végigtolom, aztán majd látjuk.Marky írta:szerintem hatalmas kasza lesz ez a gothamvárná az ember, hogy beindul valami, de gyakorlatilag azt nem tudom megmondani, hogy mi a fő szál... már rendesen irritál a mostani rész, megy a heti nyomozósdi, de a történet az első részhez képest talán 2-3 részben mozdult valamit.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nalam mar megvolt.Marky írta:szerintem hatalmas kasza lesz ez a gotham

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
A Gotham az Agent Carterhez képest a béka segge alatt van.Szeretnek kerni egy Gotham - Agent Carter osszehasonlitast

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Most visszagondolva egyedül a 17. évad maradt ki, majd pótolom azért azt is, de azonkívül az összes részt,évadot látva akár többször is, ha nem is a legjobb, mert az tényleg lehet túlzás de nekem személy szerint top 3 az idei az tutih3x0r írta:Mondjuk ha megnezel 1-2 regebbi reszt, azert erzed a kulonbseget.. es nem a mostaniak javara. Persze az utolso par evad kozul valoban kiemelkedik.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
szerintem hatalmas kasza lesz ez a gotham
várná az ember, hogy beindul valami, de gyakorlatilag azt nem tudom megmondani, hogy mi a fő szál... már rendesen irritál a mostani rész, megy a heti nyomozósdi, de a történet az első részhez képest talán 2-3 részben mozdult valamit.

- András93
Pedig az a legjobb.h3x0r írta:IT Crowd-ot szerettem, az Office stilusa viszont nem annyira fekszik.![]()

Egyébként a Couplingból van amerikai verzió is. Jónak tűnik.

- nmate
Realista24 írta:Suits
Jól van, kicsit tényleg sok itt a szerelem, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy már Harvey és Litt is, viszont a harmadik évad, tizedik része megint fasza volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A hiányzó akta.
Én itt már kb. jobban bírtam Louist bárkinél. Egyre jobb az a figura, de 4. évad közepén lesz a legjobb.

- h3x0r
Na jo, vizsgak elott tuti nem kezdek beleBoky írta:hála a remastered verziónak, végre elkezdtem a the wire-t, aminek a hiánya kb. a legnagyobb bűnöm volt eddig.![]()
kicsit nehezen kezdtem bele, az első 3 részhez kellett 1 hét, de most 2 nap alatt megvolt 5 rész, asszem beszippantott.

Mondjuk ha megnezel 1-2 regebbi reszt, azert erzed a kulonbseget.. es nem a mostaniak javara. Persze az utolso par evad kozul valoban kiemelkedik.sebydani írta:Kicsit más vizek az előbb említett sorozatokhoz képest, de South Parkot a 18. évad szerintem az egyik, sőt szerintem a legjobb évad belőle, eszméletlen de komolyan.
Ha mar az elvakult Batman fanoknak se tetszik, akkor ott baj van :ĐRemy írta:Az mondjuk komoly, hogy a szünet után képesek voltak a készítők visszatérni egy ilyen semmilyen Gotham résszel.
IT Crowd-ot szerettem, az Office stilusa viszont nem annyira fekszik.CS0ki írta:Hasonlót nem nagyon tudok, de mondjuk az IT crowd is angol sorozat, nem olyan nagyon elvont stílusban. (mint mondjuk az Office, Extras vagy ilyesmi)Coupling-hez hasonlo sorozatot tudnatok ajanlani? Regebben nagyon szerettem, most meg haverokkal megneztunk egy random reszt es vegig rohogtuk az egeszet.

Szeretnek kerni egy Gotham - Agent Carter osszehasonlitastmathers írta:Agent Carter 2 rész alapján. Hát sokkal rosszabbra számítottam. Nem lett rossz sorozat sőt... Sokkal jobb, mint a Shield. Ide a következő részt.7,5/10

- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Agent Carter 2 rész alapján. Hát sokkal rosszabbra számítottam. Nem lett rossz sorozat sőt... Sokkal jobb, mint a Shield. Ide a következő részt.
7,5/10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem a következő részben most már megbuknak a rendszám miatt.
Valamint kíváncsi vagyok az a szív minek a jele lehet. A "gyilkos" csávót meg gyorsan elintézték. Szerintem egész jó volt. Azt hittem valami komolyabb dolgot is szánnak neki és majd a fél évadzáróba elintézik. Viszont az szintén érdekes, hogy kitől kapta a parancsokat.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem a következő részben most már megbuknak a rendszám miatt.

Hasonlót nem nagyon tudok, de mondjuk az IT crowd is angol sorozat, nem olyan nagyon elvont stílusban. (mint mondjuk az Office, Extras vagy ilyesmi)Coupling-hez hasonlo sorozatot tudnatok ajanlani? Regebben nagyon szerettem, most meg haverokkal megneztunk egy random reszt es vegig rohogtuk az egeszet.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Esküszöm egész jó ez a szám..sebydani írta:South Parkot a 18. évad
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://www.youtube.com/watch?v=ZxOMKtAKrh4
Nem tudom spoiler-e , a biztonság kedvéért ide raktam, de szerintem ezt mindenkinek látnia kell, aki valaha is nézte a sorozatot. And now we puuuuuuush...

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Suits
Jól van, kicsit tényleg sok itt a szerelem, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy már Harvey és Litt is
, viszont a harmadik évad, tizedik része megint fasza volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A hiányzó akta.
Jól van, kicsit tényleg sok itt a szerelem, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy már Harvey és Litt is

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az mondjuk komoly, hogy a szünet után képesek voltak a készítők visszatérni egy ilyen semmilyen Gotham résszel.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots