Ja,ha rendben van,akkor megnyugodtam...jövőhétem mesterhármas az atleticonak...Carlo Ancelotti: Sami Khedira rendben van,
.

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 9., péntek 15:48
Ja,ha rendben van,akkor megnyugodtam...jövőhétem mesterhármas az atleticonak...Carlo Ancelotti: Sami Khedira rendben van,
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. január 9., péntek 14:27
Szerintem egy vagy két ember mindenképp kellene Modric és Kroos cseréjének, mert Illaraban nem bízik, Khedira meg hát Khedira...Realista24 írta:Carlo Ancelotti: Sami Khedira rendben van, Modric felépülése jól halad. Nincs szükség, hogy játékost igazoljunk" - válaszolta a mester, amikor Lucas Silváról kérdezték.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 9., péntek 13:59
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 8., csütörtök 18:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 8., csütörtök 18:56
Nem lepődnék meg, ha ez az Ødegaard gyerek végül több időt töltene a nagyoknál, mint a kicsiknél. Meglátjuk. Igazából Medrán és remélhetőleg ő is képes arra, hogy 20 perceket végigtoljanak a kisebb csapatok ellen. Addig is lehet pihentetni a nagyokat.Victor írta:most amúgy átigazolási időszak van, nem? senkit nem tudunk hozni a középpályára, akár kölcsönbe? sürgős lenne szerintem.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 8., csütörtök 18:33
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2015. január 8., csütörtök 18:01
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 8., csütörtök 8:57
sajnos nem így lett, borzalmasan gyengén játszott, gyakorlatilag semmit sem lendített a játékunkonmi a tosz ez a kezdőlegalább 442 meg C is atomvadul fog beállni, mert padra vágták
![]()
![]()
Carlo motivál
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 7., szerda 23:54
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 7., szerda 21:49
De miért? Ezt soha sem értettem.Arra alapból is szinte lehetetlen lenne rávenni,
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 7., szerda 21:48
Arra lapból is szinte lehetetlen lenne rávenni, de ilyen meccsekkel meg aztán főleg nem győztök meg..csabi* írta:#futuremadridista
Tudom, hogy nem egy klasszis, de én valamiért komálom. Mindenkinek vannak ilyen játékosai szerintem..R.M.C.F írta:Azért lassan nevezhet a liga legjobban túlsztárolt játékosa címre.......ha fele annyit tudna mint amire sokan tartják,akkor jó kis focista lenne.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 7., szerda 21:18
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 7., szerda 21:16
R.M.C.F írta:Azért lassan nevezhet a liga legjobban túlsztárolt játékosa címre.......ha fele annyit tudna mint amire sokan tartják,akkor jó kis focista lenne.
Kokeeee!!Hát így meg se nézem,
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 7., szerda 21:09
Azért lassan nevezhet a liga legjobban túlsztárolt játékosa címre.......ha fele annyit tudna mint amire sokan tartják,akkor jó kis focista lenne.
Kokeeee!!Hát így meg se nézem,
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 7., szerda 21:01
#futuremadridistapalesz77 írta: Ja tényleg, Real kezdőt nem is néztem..![]()
Ahogy nézem Kroos is kezdő, miattuk már alapból leülnék, de ahogy látom Khedira és Bale is kezd, szóval még szórakozni is fogok..
Jó kis meccs lesz ez!
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 7., szerda 20:56
Ja tényleg, Real kezdőt nem is néztem..csabi* írta:isco már nem is érdekel?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 7., szerda 20:51
isco már nem is érdekel?palesz77 írta:Kokeeee!!Remy írta:Atlético Madrid: Oblak – Gámez, Godín, Giménez, Lucas – Mario, Gabi – Saúl, Raúl García, Griezmann – F. Torres
Mondjuk ez se túl acélos. Verni kell őket.Hát így meg se nézem, pedig gondoltam csörtet ma is egy nagyot. Na majd ellenünk a hétvégén..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 7., szerda 20:47
Kokeeee!!Remy írta:Atlético Madrid: Oblak – Gámez, Godín, Giménez, Lucas – Mario, Gabi – Saúl, Raúl García, Griezmann – F. Torres
Mondjuk ez se túl acélos. Verni kell őket.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 7., szerda 20:41
jogosadamzz írta:Hát ezeknek annyira mindegy ki van fent a pályán. Rúgni, harapni mindegyik tud.Remy írta:Atlético Madrid: Oblak – Gámez, Godín, Giménez, Lucas – Mario, Gabi – Saúl, Raúl García, Griezmann – F. Torres
Mondjuk ez se túl acélos. Verni kell őket.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 7., szerda 20:35
Jelenlévő fórumozók: 53 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem