Szerintem meg már végig nézte.h3x0r írta:Szerintem egyszerre csak egy reszt nez.
Várom a választ R24!Realista24 írta:Suits harmadik évad finálé eléggé jóság volt
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 8., csütörtök 18:13
Szerintem meg már végig nézte.h3x0r írta:Szerintem egyszerre csak egy reszt nez.
Várom a választ R24!Realista24 írta:Suits harmadik évad finálé eléggé jóság volt
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 8., csütörtök 17:58
Szerintem egyszerre csak egy reszt nez.Géci írta:A hardmadik évedot szinkronban nézed?Realista24 írta:Suits harmadik évad finálé eléggé jóság volt![]()
Imádom Louist, amikor ezt az énjét veszi elő.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 8., csütörtök 17:46
A hardmadik évedot szinkronban nézed?Realista24 írta:Suits harmadik évad finálé eléggé jóság volt![]()
Imádom Louist, amikor ezt az énjét veszi elő.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 8., csütörtök 17:38
Errol eszembe jut, amikor tavaly egyik haveromnak este fele megmutattam a game of thrones elso reszet, majd masnap delben talalkoztunk es elkezdett beszelni az evad utolso reszeirol. Kiderult hogy egesz ejszaka azt neztenmate írta:Elég jól darálod amúgy
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 8., csütörtök 17:32
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 8., csütörtök 17:31
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Louis szerelmi élete után ezen meglepődsz?Realista24 írta:De az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 8., csütörtök 17:25
Jah, nézeti magát a kis piszok. És igen, kicsit laposabb volt, olyan 8-8,5-et azonban így is simán rádobnék. A negyedik évad meg duplán érdekesnek ígérkezik. De az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy most már Jessica szerelmi élete is képben van...Elég jól darálod amúgy![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 8., csütörtök 17:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 8., csütörtök 14:04
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. január 8., csütörtök 8:37
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 8., csütörtök 4:15
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. január 7., szerda 22:21
Én is gondban vagyok vele...a maffiás szál érdekel, de a heti ügyek...az első évadot végigtolom, aztán majd látjuk.Marky írta:szerintem hatalmas kasza lesz ez a gothamvárná az ember, hogy beindul valami, de gyakorlatilag azt nem tudom megmondani, hogy mi a fő szál... már rendesen irritál a mostani rész, megy a heti nyomozósdi, de a történet az első részhez képest talán 2-3 részben mozdult valamit.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 7., szerda 22:12
Nalam mar megvolt.Marky írta:szerintem hatalmas kasza lesz ez a gotham
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 7., szerda 21:59
A Gotham az Agent Carterhez képest a béka segge alatt van.Szeretnek kerni egy Gotham - Agent Carter osszehasonlitast
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. január 7., szerda 21:20
Most visszagondolva egyedül a 17. évad maradt ki, majd pótolom azért azt is, de azonkívül az összes részt,évadot látva akár többször is, ha nem is a legjobb, mert az tényleg lehet túlzás de nekem személy szerint top 3 az idei az tutih3x0r írta:Mondjuk ha megnezel 1-2 regebbi reszt, azert erzed a kulonbseget.. es nem a mostaniak javara. Persze az utolso par evad kozul valoban kiemelkedik.
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. január 7., szerda 18:50
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. január 7., szerda 17:45
Pedig az a legjobb.h3x0r írta:IT Crowd-ot szerettem, az Office stilusa viszont nem annyira fekszik.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 7., szerda 15:18
Realista24 írta:Suits
Jól van, kicsit tényleg sok itt a szerelem, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy már Harvey és Litt is, viszont a harmadik évad, tizedik része megint fasza volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A hiányzó akta.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 7., szerda 15:02
Na jo, vizsgak elott tuti nem kezdek beleBoky írta:hála a remastered verziónak, végre elkezdtem a the wire-t, aminek a hiánya kb. a legnagyobb bűnöm volt eddig.![]()
kicsit nehezen kezdtem bele, az első 3 részhez kellett 1 hét, de most 2 nap alatt megvolt 5 rész, asszem beszippantott.
Mondjuk ha megnezel 1-2 regebbi reszt, azert erzed a kulonbseget.. es nem a mostaniak javara. Persze az utolso par evad kozul valoban kiemelkedik.sebydani írta:Kicsit más vizek az előbb említett sorozatokhoz képest, de South Parkot a 18. évad szerintem az egyik, sőt szerintem a legjobb évad belőle, eszméletlen de komolyan.
Ha mar az elvakult Batman fanoknak se tetszik, akkor ott baj van :ĐRemy írta:Az mondjuk komoly, hogy a szünet után képesek voltak a készítők visszatérni egy ilyen semmilyen Gotham résszel.
IT Crowd-ot szerettem, az Office stilusa viszont nem annyira fekszik.CS0ki írta:Hasonlót nem nagyon tudok, de mondjuk az IT crowd is angol sorozat, nem olyan nagyon elvont stílusban. (mint mondjuk az Office, Extras vagy ilyesmi)Coupling-hez hasonlo sorozatot tudnatok ajanlani? Regebben nagyon szerettem, most meg haverokkal megneztunk egy random reszt es vegig rohogtuk az egeszet.
Szeretnek kerni egy Gotham - Agent Carter osszehasonlitastmathers írta:Agent Carter 2 rész alapján. Hát sokkal rosszabbra számítottam. Nem lett rossz sorozat sőt... Sokkal jobb, mint a Shield. Ide a következő részt.7,5/10
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 7., szerda 14:35
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem