Azért egy Messi gól a Camp Nou-ban Real Mezben...tucsoki írta:Rám hányingert hozott, de kinek mi...

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 7., szerda 18:26
Azért egy Messi gól a Camp Nou-ban Real Mezben...tucsoki írta:Rám hányingert hozott, de kinek mi...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 7., szerda 18:25
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 7., szerda 18:24
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 7., szerda 18:12
Nekem nagyon adná.Remélem tudjátok, hogy Perez papa már dörzsöli a tenyerét, Messi-CR7 páros büntetni fog jövőre.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. január 7., szerda 17:49
Piti, gyáva csalók, bűnözők helyett egy alkesz hűtlen kezelő még nagyobb mellénnyel, feltűnési viszketegséggel és pofával na meg a Győzike haverjával!Mondjuk így, hogy jön vissza Laporta nem sok minden változik. Ugyanolyan tetű volt, mint a jelenlegiek talán csak más perspektívából. Persze a tekintélye nagyobb, mint Bartomeunak.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 7., szerda 17:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 7., szerda 17:43
Pont ezért nem választja.Kamu az egész.Szal ha Messi a Chelseat választja Mourinho lesz az istene,engedelmeskedni fog mert győzni akar.Másképp nem menne oda.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 7., szerda 17:35
Messi ha eligazol akkor az azt jelenti,hogy még szeretne a csúcsra jutni és még van benne motiváció.Ha csak el akar lébecolni és úszni a dicsőségben,maradna Barcelonában,ott sétálva is imádják.morientes írta:de most tényleg valaki elhiszi hogy Messi majd alárendelné magát Mounak?Vagy Mou hagyná hogy istenfijja a fejére nőjjön? Én nem hiszem...abból nagy balhék lennének...
"Leo gyere vissza az embereddel..." Menjen a f**om"
Kb ez lenne...bukás.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. január 7., szerda 17:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 7., szerda 17:33
Én nem.tucsoki írta:Mou meg Messi, de naivak vagytok...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 7., szerda 17:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 7., szerda 17:28
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 7., szerda 17:24
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2015. január 7., szerda 17:19
Leo for PRESIDENT!!!Realista24 írta:Edzőt buktatni sokan tudnak, na de elnökséget...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 17:14
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. január 7., szerda 17:09
Leo Messi ezt is elintézte, ill. intézi!szezon végén választás
Addig jöhetne Xavi játékos-edzőnek.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. január 7., szerda 17:06
Eszméletlen boldogság töltene el. (persze tudom, hogy ironizálsz) Remélem a katalánok nem akarják megszakítani a gyakorlatot és a következő edzőjük is a La Masia szertárosai közül kerül ki, mert ezek nemcsak csillagokat nevelnek, de edzőgéniuszokat is. Enrique azért remélem idén még hozzáteszi amit kell, legalább annyit, hogy a világ is szembesüljön azzal, hogy a második gyerek az legalábbis bal kézről jött és nem egy földre szállt, tökéletes entitás.Addig jöhetne Xavi játékos-edzőnek.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 7., szerda 17:05
És ez is nagyon lényegesmert a 250 milla mondjuk egy 5 éves szerződéssel mindjárt "csak" évi 50 milliós kiadás. Viszont ott van a fizu, ami újabb 30-40 millió lenne mindenestül.Messi Londonba "menekülésével" nem csak a klub bevételei nőnének, hanem a kiadásai is. Eleve nem írna alá a mostaninál kevesebb fizetésért szerintem,
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 7., szerda 17:02
soadroli írta:szezon végén választás
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. január 7., szerda 17:01
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem