Jól van, kicsit tényleg sok itt a szerelem, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy már Harvey és Litt is

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 13:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 7., szerda 11:54
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. január 7., szerda 11:02
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 7., szerda 6:51
Boky írta:hála a remastered verziónak, végre elkezdtem a the wire-t, aminek a hiánya kb. a legnagyobb bűnöm volt eddig.![]()
kicsit nehezen kezdtem bele, az első 3 részhez kellett 1 hét, de most 2 nap alatt megvolt 5 rész, asszem beszippantott.
a 4. részben ez a jelenet igen büntetett![]()
![]()
lester ahogy csak lesi őket![]()
![]()
kész az egész
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. január 6., kedd 21:14
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 6., kedd 21:11
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 6., kedd 20:50
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 6., kedd 19:42
Csakis eredeti. Lakotarsam elkezdte magyarul nezni, 2 percig birtam. Az egyik foszereplo, Mike hangja magyarul tisztara olyan, mintha egy kis pisis lenne.Toti írta:suits magyar szinkron v eredeti?
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 6., kedd 19:38
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 6., kedd 18:54
HozzászólásSzerző: volt » 2015. január 6., kedd 16:50
Köszi, de ez sajnos nem fog menni mivel én nem vagyok regisztrálva.tucsoki írta:A teljes első évad fent van a legnagyobb magyar torrent oldalon.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 6., kedd 16:47
A teljes első évad fent van a legnagyobb magyar torrent oldalon.volt írta:A spektrumon megy egy sorozat, könyörtelen antik hősök. Valaki nem tudna segíteni ,hogy hol tudom a neten megtekinteni a részeket vagy esetleg letölteni?
HozzászólásSzerző: volt » 2015. január 6., kedd 16:40
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2015. január 6., kedd 16:08
Pedig már nem a Vészhelyzetes karakter..Julianna Margulies meg a hideg kiráz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 16:00
Neee, ezt ne, kérlekThe Good Wife
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2015. január 6., kedd 15:57
Ha tetszik a jogi vonal, akkor a The Good Wife is jó irány lehet. A Suits mellett ez a másik olyan sorozat, ami bejött a téma miatt.. illetve vmennyira a Scandal..Ön nyertKevés alvás, baffameg, hogy mindig meg akarok nézni egy újabb részt...
![]()
Tegnap este elaludtam az egyiken, kikapcsoltam a gépet, kattogott az agyam, megnéztem még kettőt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 15:25
Ön nyertmásik lehetőség, h nem alszol.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 6., kedd 15:24
Realista24 írta:Figyelj, alapból én is azt a vonulatot követem, amit Te, de a HoC és a Suits olyan szinten nézeti magát, hogy beszarás.![]()
Suits harmadik évad hetedik részénél járok...aztán egy hete van kb, hogy elkezdtem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 15:18
Figyelj, alapból én is azt a vonulatot követem, amit Te, de a HoC és a Suits olyan szinten nézeti magát, hogy beszarás.Toti írta:inkább az a baj, h nemtudom mit kezdjek el.
várom a banshee, orphan black, true detective idei évadait.
emellett forog az ahs de ott is a vége már.
breaking bad? house of cards? suits? fargo? the fall?
breaking bad első részét megnéztem, nekem tetszett, de nemtudom, h most ez kell-e nekem.![]()
hoc, suits főleg az itteni hsz-ek miatt. csak az a baj, h ez a kettő teljesen más típusú sorozat, mint amiket én néztem (pl.: az imént írt banshee, orphan black, prison break, lost, dexter, spartacus, és még sorolhatnám...) szóval nemtudom, h tetszen-e.legszívesebben mindegyiknek megnézném a pilotját, de arra se időm se kedvem.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 6., kedd 15:12
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem