AS-en ma olvastam, ne hariEz már tegnap esti hír, nagyon le vagy maradva mostanában a Barca témákkal.. :Đ

A nullánál az egy is több.Mondjuk pont, hogy feljavult tavaly tavasz óta, sokkal többet védekezik, legalábbis szezon elején ez volt még.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 10:41
AS-en ma olvastam, ne hariEz már tegnap esti hír, nagyon le vagy maradva mostanában a Barca témákkal.. :Đ
A nullánál az egy is több.Mondjuk pont, hogy feljavult tavaly tavasz óta, sokkal többet védekezik, legalábbis szezon elején ez volt még.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 7., szerda 10:35
Ez már tegnap esti hír, nagyon le vagy maradva mostanában a Barca témákkal.. :ĐRealista24 írta:Messi is döntött, vagy ő megy el vagy LE![]()
Mondjuk pont, hogy feljavult tavaly tavasz óta, sokkal többet védekezik, legalábbis szezon elején ez volt még. Mondjuk lehet, hogy csak ő döntött így, mert épp olyan kedve volt, de az biztos, hogy az ősze sokkal jobb, mint a tavasza - ellenetek pont a tavaszi formájában játszott mondjuk..Realista24 írta:Szemmel látható, hogy amióta LE az edző, azóta esett ekkorát a teljesítménye.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 7., szerda 10:22
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 7., szerda 10:16
Tudom.hogy fura de ő Real szurkoló...csabi87 írta:Ha olyan egyszerű csinálja a csapatotok a miénk után.22 meccs gyenge csapatok ellen, meg egy kicsontozott Poll és egy újjáépülés kezdetén lévő Barca ellen... Szép ez a 22 győzelem, de más szituban be szokott csúszni 2 döntetlen, és azért szoktunk hozzátok képest 4-5 pont hátrányban lenni ilyen szakaszban a bajnokságban. Ez a 22 győzelem akkor lett volna igazán szép, ha benne van még egy Atma meg mondjuk a Valencia is.
Vicces vagy nagyon.![]()
Szerintem meg fél Európának is benne kellett volna lennie amúgy.
Na úgy lett volna az igazi.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 7., szerda 10:12
Ha olyan egyszerű csinálja a csapatotok a miénk után.22 meccs gyenge csapatok ellen, meg egy kicsontozott Poll és egy újjáépülés kezdetén lévő Barca ellen... Szép ez a 22 győzelem, de más szituban be szokott csúszni 2 döntetlen, és azért szoktunk hozzátok képest 4-5 pont hátrányban lenni ilyen szakaszban a bajnokságban. Ez a 22 győzelem akkor lett volna igazán szép, ha benne van még egy Atma meg mondjuk a Valencia is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 10:11
Nem, Messi nem maradhat szerintem. Finoman szólva sem ügyetlen, mindössze szarik bele, mert nagyobbnak gondolja magát a Barcánál. Ha megadják neki amit kér, illetve amit elvár, abból akár erőt is meríthet a jövőre nézve.Babinho írta:Madridistaként megtartanám mindkettőt, Barcásként elküldeném mindkettőtRealista24 írta:Messi is döntött, vagy ő megy el vagy LE![]()
![]()
Ha csak az egyik marad, nekünk már az is jó
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. január 7., szerda 10:04
Madridistaként megtartanám mindkettőt, Barcásként elküldeném mindkettőtRealista24 írta:Messi is döntött, vagy ő megy el vagy LE![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 9:44
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 7., szerda 9:24
Tavaly az volt a baj,egészen áprilisig,hogy nem nyertünk rangadót,akkor is mindenki írta,hogy nyugi a végén kell megcsapni a keményeket.Aztán megcsaptuk a Barcát és kétszer a bayernt 3 hét alatt...végül az Atletico-t a döntőben...most megcsaptuk a Barcát meg rongyosra vertünk Mindenkit és az a baj...látom magam előtt,hogy a januári sokunk által előre bekalkulált hullámvölgynél már menni fog a szokásos nem is vagyunk olyan erősek duma,ez meg az a baj...ez tényleg a semmi nem jo kategoria...Matt009 írta:22 meccs gyenge csapatok ellen, meg egy kicsontozott Poll és egy újjáépülés kezdetén lévő Barca ellen... Szép ez a 22 győzelem, de más szituban be szokott csúszni 2 döntetlen, és azért szoktunk hozzátok képest 4-5 pont hátrányban lenni ilyen szakaszban a bajnokságban. Ez a 22 győzelem akkor lett volna igazán szép, ha benne van még egy Atma meg mondjuk a Valencia is.Nálatok is olyan vélemények vannak néha egy 22 meccses győzelmi sorozat után, hogy öröm nézni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 9:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 8:55
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 7., szerda 1:11
Hát figyelj, lehet hogy igazad van, nem nézek annyi Barca meccset.Értem én, hogy drágák, de egy köztudottan korházszökevény Vermalen 10en X millióért aki fél év alatt még csak pályára sem léphetett, vagy 20 milláért egy 30+ esztendős matyi, ez nem elszámított koncepció, hanem zubi egy szerencsecsomag.. egyébként félreértés ne essék én kedvelem az uru-t csak szükségét nem éreztem, hogy csatár kéne 80 milláért, meg most nézd, a 2 védőcsoda együtt ~35 milla+80 suarez.. azért ebből a 115 millából akár még értelmes játékosokat is lehetett volna hozni, főleg úgy, hogy jhv posztunk nagyjából 110 fokos lejtmenetben van, nekem csak ennyi az egyszerű problémám, egyetlen akinek volt is értelme ebben az igazolásban az Rakitic, és épp ennyi
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 7., szerda 0:57
Csak írtam egy példát arra, hogy mi állhat a szurkolói elégedetlenség mögött. Személy szerint a 22 győzelemmel meg vagyok elégedve. Kevesebbel is meg lettem volna. A játék meg amit 1-2 meccsen produkáltunk, az igazi MINŐSÉGI FUTBALL volt. De ahogy írni szoktam, a trófeákat tavasszal osztják, nem ősszel. Tavasszal kell vitézkedni. Személy szerint ezt a rekordot bármikor elcserélném egy Copa del Rey elsőségre is, ugyanis ha nem nyerünk idén semmit (erre azért kicsi esélyt látok, de van), akkor az egész semmit sem ér.Az örök szurkolói elégedetlenséggel meg valami ilyesmire céloztam pont..Jó-jó, örülünk mindennek, de azért annyira mégse..
Hozzátenném, hogy akár még be is jöhet. Mi sokkal rosszabb teljesítményt nyújtottunk a 2012-2013-as szezonban, mégis baromi közel voltunk a BL győzelem és a spanyol kupához is. Kis szerencsével meg lehetett volna akkor is. De akár felhozhatnám a tavalyi szezont, amikor februárig egy merő romhalmaz volt a csapat döcögtünk, majd egy remek edzői húzás, és sínre kerültünk. Ha LE-nek lenne töke kivágni Busquetset, Mascheránot feltolni a kp-ra, már nagyot lépnének előre, és ha még Suarez lekerülne a padra, hogy egyensúlyba kerüljön a csapat a nagy meccseken... Nem lehetetlen, hogy odaérjenek. Igaz nem nekik áll a zászló.pedig pont annyi realitása volt annak 2014 nyarán, hogy ez a szezon nagyon be fog jönni, mint ahogy 2012 nyarán is annak, hogy az azt követő szezon, vagy mondhatnám a 2008 uborkaszezonját is.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 7., szerda 0:56
Értem én, hogy drágák, de egy köztudottan korházszökevény Vermalen 10en X millióért aki fél év alatt még csak pályára sem léphetett, vagy 20 milláért egy 30+ esztendős matyi, ez nem elszámított koncepció, hanem zubi egy szerencsecsomag.. egyébként félreértés ne essék én kedvelem az uru-t csak szükségét nem éreztem, hogy csatár kéne 80 milláért, meg most nézd, a 2 védőcsoda együtt ~35 milla+80 suarez.. azért ebből a 115 millából akár még értelmes játékosokat is lehetett volna hozni, főleg úgy, hogy jhv posztunk nagyjából 110 fokos lejtmenetben van, nekem csak ennyi az egyszerű problémám, egyetlen akinek volt is értelme ebben az igazolásban az Rakitic, és épp ennyipetiamadridista írta:...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 7., szerda 0:47
2011 -2014 közötti időszakban nem lehet.Te figyelj már, summa summarum egymást ütöd agyon a szavaiddal 2 órája még azt állítottad nem lehet panaszunk az igazolásokra, na akkor most hogy is van ez?!
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 7., szerda 0:34
Mondjuk idén nem rajtunk múlt, hogy nem 5-1 lett - bár ha Leo belövi 0-1-nél ugye..petiamadridista írta:Majd akkor kéne kamillázgatni ha idén se és jövőre se nyer semmit a gránát vörös kék egylet és mellé még kapnak is valamelyik Classicón egy ötöst, vagy hatost..
...
mert most minden rossz?
Az örök szurkolói elégedetlenséggel meg valami ilyesmire céloztam pont..Matt009 írta:22 meccs gyenge csapatok ellen, meg egy kicsontozott Poll és egy újjáépülés kezdetén lévő Barca ellen... Szép ez a 22 győzelem, de más szituban be szokott csúszni 2 döntetlen, és azért szoktunk hozzátok képest 4-5 pont hátrányban lenni ilyen szakaszban a bajnokságban. Ez a 22 győzelem akkor lett volna igazán szép, ha benne van még egy Atma meg mondjuk a Valencia is.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 7., szerda 0:23
Te figyelj már, summa summarum egymást ütöd agyon a szavaiddal 2 órája még azt állítottad nem lehet panaszunk az igazolásokra, na akkor most hogy is van ez?!petiamadridista írta:én meg irigy vagyok kicsit, hogy 10 év után egyszer szarul jött össze az igazolásosdi
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 7., szerda 0:22
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 7., szerda 0:13
Azért irtam amit írtam. 1 év mùlva igazolhatnak, és akkor kell majd védő, lassan minden posztra, kell kp-s meg kell majd támadó. Azonnal nem lehet bevásárolni. Telik az idő, szar a koncepció! Edzőt kibasszák, jön az ùj aki elküld 1-2 játékost, meg hoz hármat. Lesznek tucatok, mert ami jó azt meg kell fizetni, és hirtelen 4-5 posztra nem lehet klasszist venni stb. Ezek évek lesznek, mint ahogyan nekünk is az volt...ikarus93 írta:Előbb utóbb úgy is meg fognak oldódni ott a gondok ez lehet, hogy majd 2 év múlva, de az is lehet, hogy 5 év múlva fog megtörténni.
A Barcának közel azonos a bevétele mint a Real Madridnak, szóval pénz van dögivel, ráadásul folyamatosan növekszik a bevétel ott is, mint ahogy itt is, igazából csak idő kérdése és megint jófelé fognak haladni katalánék, de általában minden nagy sikerkorszakot nagy bukás követette, aztán megint talpraállás és megint bukás, de erről a Madrid tudna csak igazán mesélni. :Đ
PL itt, ha majd CR itt fogja hagyni a Madridot elképzelhető, hogy egy pár évig, mélyvölgybe fogunk kerülni, mert amit az a pali megtesz ezért a klubbért, azt csak nagyon kevesen tudják utánna csinálni.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 7., szerda 0:12
petiamadridista írta: mert most minden rossz?
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem