Hasonlót nem nagyon tudok, de mondjuk az IT crowd is angol sorozat, nem olyan nagyon elvont stílusban. (mint mondjuk az Office, Extras vagy ilyesmi)Coupling-hez hasonlo sorozatot tudnatok ajanlani? Regebben nagyon szerettem, most meg haverokkal megneztunk egy random reszt es vegig rohogtuk az egeszet.
Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Esküszöm egész jó ez a szám..sebydani írta:South Parkot a 18. évad
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://www.youtube.com/watch?v=ZxOMKtAKrh4
Nem tudom spoiler-e , a biztonság kedvéért ide raktam, de szerintem ezt mindenkinek látnia kell, aki valaha is nézte a sorozatot. And now we puuuuuuush...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Suits
Jól van, kicsit tényleg sok itt a szerelem, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy már Harvey és Litt is
, viszont a harmadik évad, tizedik része megint fasza volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A hiányzó akta.
Jól van, kicsit tényleg sok itt a szerelem, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy már Harvey és Litt is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az mondjuk komoly, hogy a szünet után képesek voltak a készítők visszatérni egy ilyen semmilyen Gotham résszel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kicsit más vizek az előbb említett sorozatokhoz képest, de South Parkot a 18. évad szerintem az egyik, sőt szerintem a legjobb évad belőle, eszméletlen de komolyan. Mindenkinek csak ajánlani tudom
Nagyon tetszett, hogy egy-egy jelenet vagy történés nem csak egyszer volt hatással a sztorira, hanem volt valami átfedés a részek között, még ha persze nem is lett folytasásos a részek felépítése a történet szempontjából. Nem gondoltam ennyi beteg és aktuális dolog elfér egymás mellett, tényleg óriási pacsi érte a készítőknek. Egy ideje nem néztem már, de mivel vizsgaidőszak van, és legalább a következő alkalommal szeretnék levizsgázni ezért csak ezt néztem és nem Fargot és Homelandet daráltam ahogy alapból akartam

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://www.youtube.com/watch?v=ZxOMKtAKrh4
Nem tudom spoiler-e , a biztonság kedvéért ide raktam, de szerintem ezt mindenkinek látnia kell, aki valaha is nézte a sorozatot. And now we puuuuuuush...
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Boky írta:hála a remastered verziónak, végre elkezdtem a the wire-t, aminek a hiánya kb. a legnagyobb bűnöm volt eddig.![]()
kicsit nehezen kezdtem bele, az első 3 részhez kellett 1 hét, de most 2 nap alatt megvolt 5 rész, asszem beszippantott.
a 4. részben ez a jelenet igen büntetett![]()
![]()
lester ahogy csak lesi őket![]()
![]()
kész az egész
Oh, fuck. Ujra kell neznem ezt a sorozatot.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
hála a remastered verziónak, végre elkezdtem a the wire-t, aminek a hiánya kb. a legnagyobb bűnöm volt eddig.
kicsit nehezen kezdtem bele, az első 3 részhez kellett 1 hét, de most 2 nap alatt megvolt 5 rész, asszem beszippantott.
a 4. részben ez a jelenet igen büntetett

lester ahogy csak lesi őket
kész az egész
a 4. részben ez a jelenet igen büntetett
lester ahogy csak lesi őket
- h3x0r
Coupling-hez hasonlo sorozatot tudnatok ajanlani? Regebben nagyon szerettem, most meg haverokkal megneztunk egy random reszt es vegig rohogtuk az egeszet.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Gotham 1x11: 1/10 kb ezzel mindent elmondtam.
2 hét múlva lesz új rész. Hát az biztos, hogy nem fogok megveszni érte, hogy minél előbb lássam.
- h3x0r
Csakis eredeti. Lakotarsam elkezdte magyarul nezni, 2 percig birtam. Az egyik foszereplo, Mike hangja magyarul tisztara olyan, mintha egy kis pisis lenne.Toti írta:suits magyar szinkron v eredeti?
suits magyar szinkron v eredeti?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
A zseniális(
) Gotham új részéről még nem írt senki. Na akkor most már ideje lesz megnéznem és beszámolni róla.
A Homeland viszont továbbra is király sorozat. Hamarosan jön a 4. évad.
A Homeland viszont továbbra is király sorozat. Hamarosan jön a 4. évad.
-
volt
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Köszi, de ez sajnos nem fog menni mivel én nem vagyok regisztrálva.tucsoki írta:A teljes első évad fent van a legnagyobb magyar torrent oldalon.
A teljes első évad fent van a legnagyobb magyar torrent oldalon.volt írta:A spektrumon megy egy sorozat, könyörtelen antik hősök. Valaki nem tudna segíteni ,hogy hol tudom a neten megtekinteni a részeket vagy esetleg letölteni?
-
volt
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A spektrumon megy egy sorozat, könyörtelen antik hősök. Valaki nem tudna segíteni ,hogy hol tudom a neten megtekinteni a részeket vagy esetleg letölteni?
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pedig már nem a Vészhelyzetes karakter..Julianna Margulies meg a hideg kiráz
Csak egy ajánlás volt, nincs harag belőle..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neee, ezt ne, kérlekThe Good Wife
Nem a jogi vonal miatt nézem, vagy kezdtem el nézni. Máté ajánlására megnéztem a pilotot és a karakterek egyből megfogtak. Julianna Margulies meg a hideg kiráz
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha tetszik a jogi vonal, akkor a The Good Wife is jó irány lehet. A Suits mellett ez a másik olyan sorozat, ami bejött a téma miatt.. illetve vmennyira a Scandal..Ön nyertKevés alvás, baffameg, hogy mindig meg akarok nézni egy újabb részt...
![]()
Tegnap este elaludtam az egyiken, kikapcsoltam a gépet, kattogott az agyam, megnéztem még kettőt
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ön nyertmásik lehetőség, h nem alszol.
Tegnap este elaludtam az egyiken, kikapcsoltam a gépet, kattogott az agyam, megnéztem még kettőt
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista24 írta:Figyelj, alapból én is azt a vonulatot követem, amit Te, de a HoC és a Suits olyan szinten nézeti magát, hogy beszarás.![]()
Suits harmadik évad hetedik részénél járok...aztán egy hete van kb, hogy elkezdtem.
az kemény.
eszel - iszol azért rendesen?
család? munka?
h az istenbe nézel meg annyit?
másik lehetőség, h nem alszol.
amúgy a suitson gondolkodom nagyon. fargo v suits majd random sorsolok.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91