Elképzelhetetlen. Biztos, hogy valakire rá lesz verve, sőt én azt is tartanám inkább valószínűnek, hogy tényleg mondjuk valami könyvelő trükközött a pénzzel. Most évi 50 millás (de mindenesetre több tíz millió fixen) bevételnél pont azt az 1 milliót csalná el? Ennyire nem lehet valaki degenerált, viszont ha valaki aki a pénzét kezeli, és ennek a töredékét keresi, annál lehet kísértés. És ha ért a dolgához, akkor lazán át tudja verni a "buta focistát", aki amúgy normális módon nincs otthon az adózás világában.
Szóval most valóban úgy állok hozzá, hogy mindenki ártatlan, amíg az ellenkezőjét nem bizonyítják.
Szép hosszú névsor.Valdés, Oier, Jonathan, Bartra, Fontás, Rafinha, Thiago, Afellay, Bojan, Deulofeu, Cuenca, Villa, Alexis, Tello
Valdés szerintem marad mondjuk, és majd ingyen lelép jövőre. Tudja Ő, hogy nincs akkora madár csapat, aki még fizetne is érte komolyabb pénzt.

Thiago viszont szerintem lépni fog, legalábbis azt kellene neki. Ilyen tehetséggel máshol lazán játszhatna, nem a 40 éves Xavi, meg a beégett Fabregas mögött üldögélne még évekig.
Villa-t is megértem, mindkét fél részéről. Máshol még lehet húzóember, a Barcában annyira már nem meghatározó.
Alexis helyében is lépnék. Nem való Ő ebbe a fociba. Pont elég Pedroka.
Ez a Cuenca meg akkora világtalan, hogy borzalom. Soha nem értettem miért istenítik, full átlagos arc.