Én sem értek veled egyet, a többire Realista24 válaszolt, de Messi-nek is számtalan megindulása, szlalomozása volt fénykorában, Neymar ugyan úgy képes erre. Értem mire akarsz kilyukadni, hogy egy "kontracsapatban" még jobban tudná kamatoztatni az erényeit, de ilyen alapon rengeteg támadónak van redukálva a képessége a filozófia/taktika miatt, és eddig sem volt kidobott pénz a teljesítménye (és mielőtt valaki félreértené, nyilván még többet kell mutatnia ahhoz hogy....).dzsi91 írta:Ha Messi távozik Neymarra kéne építeni a csapatot,de ahhoz teljesen más filozófia kell,Messi erőssége a labdairtoklós foci,Neymar akkor él ha van területe,sebességre tud kapcsolni,1v1ezhet,a Barca játéka leredukálja az erősségeit.
De aki már 21 évesen haknizgat téli szünetben ilyen kemény időszak előtt,úgy hogy a csapata egy gyenge éven van túl abból nem biztos,hogy lesz valami...mondjuk aki hagyja neki az még butább.Celebség eredmények nélkül az élsportban veszélyes nagyon egy tehetségre szerintem.
Védeni meg nem ritkán szoktam, de valószínűleg nem unalmában haknizgatott. Ezzel jár az ha valaki ennyire felkapott.