Kézilabda

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 15., csütörtök 19:48

A nemzeti válogatott fogalmát lehet újraértelmezni. :lol: Én még a pálya színét se szoktam meg. :lol:
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 15., csütörtök 19:46

Komoly ez a katari válogatott :lol:
Kíváncsi leszek, hogy a foci vbre ezt mennyire tudják majd megcsinálni

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 13., kedd 17:31

Ilyen állománnyal nehéz is bármit elérni. A jobbátlövők nagyjából rendben voltak, néha Lékai meg Mikler, aztán ennyi. A pozitív meglepetés pedig Bodó.

Beállóban, szélső posztokon hatalmas lemaradásaink vannak.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 13., kedd 17:22

3/3 vereség felkészülési tornán
Jó lesz ez, lehet szidni Talantot
Kíváncsi vagyok a magyar edzők mikor harapnak rá erre és kezdenek köpködni

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 6., kedd 14:27

Nagyon plusszos komment. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 14:24

Ne haragudj, de nincs igazad Realista.."Csak" mert egy híres sportoló volt? Lóf@szt! Persze, ez is közrejátszott abban, hogy a média felkapja, de ez ugyan úgy téma lett volna, mivel szíven szúrtak egy embert, a másikat pedig vesén kamerák és tanúk előtt.. Ezek állatok, nem emberek. Azért mentek le a clubba, hogy kiéljék magukat, verekedjenek, megfélemlítsenek másokat, mert megtehetik. (amúgy ezt nem én állítom, hanem a bíróság hivatalosan is megállapította ezt) Az a baj, hogy tényleg megtehetik. Naponta látok, hallok történeteket, mivel olyan helyen lakom.. Az ítéletet se tudom már követni, hiszen tavaly novemberben szombathelyen már 2 és fél éves büntetést szabtak ki a Német-Sztojka párosra. (csak úgy finoman jelzem, a fegyházat börtönre cserélték, és jó magaviselettel még a 10x éves börtön is csökkenthető pár évre...) Az említett emberek amúgy mind tagjai az országszerte híres cigánymaffiának, és ezeknek a családoknak senki sem tenne keresztbe..
Egy szóval nem írtam, hogy ártatlanok, vagy nem érdemelnék-e ugyanazt. Ismerek párat, vagyis ismertem, volt balhém velük, amiből szerencsére úgy jöttem ki, hogy arcom, kezem, lábam helyén maradt.
De te tudod mit csináltak előtte Cozmáék a bárban? Mert én tudom. Tudod, hogy mi volt a nyomozás alatt? Mert én tudom.
Az a klub az ő, azaz a cigánymaffia egyik megszokott helye volt, nem azért mentek, hogy balhézzanak.

És igenis sokat számít, hogy egy híres sportoló volt. Amikor ismerősi körben szurkáltak meg embereket, azzal miért nem foglalkozott a sajtó? Csak Pesten állítom napi 3 eset lenne ilyen, amiről cikkezhetne a sajtó, vagy filmet forgathatna és akkor még nem mentünk el az ország keményebb felébe.

Mindegy, off vége, de kummára fel tud húzni ez az eset.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 6., kedd 13:32

Én azért irtam amit írtam, mert tudtommal a Cosma apjának vannak kapcsolatai...

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. január 6., kedd 13:23

Ne haragudj, de nincs igazad Realista.."Csak" mert egy híres sportoló volt? Lóf@szt! Persze, ez is közrejátszott abban, hogy a média felkapja, de ez ugyan úgy téma lett volna, mivel szíven szúrtak egy embert, a másikat pedig vesén kamerák és tanúk előtt.. Ezek állatok, nem emberek. Azért mentek le a clubba, hogy kiéljék magukat, verekedjenek, megfélemlítsenek másokat, mert megtehetik. (amúgy ezt nem én állítom, hanem a bíróság hivatalosan is megállapította ezt) Az a baj, hogy tényleg megtehetik. Naponta látok, hallok történeteket, mivel olyan helyen lakom.. Az ítéletet se tudom már követni, hiszen tavaly novemberben szombathelyen már 2 és fél éves büntetést szabtak ki a Német-Sztojka párosra. (csak úgy finoman jelzem, a fegyházat börtönre cserélték, és jó magaviselettel még a 10x éves börtön is csökkenthető pár évre...) Az említett emberek amúgy mind tagjai az országszerte híres cigánymaffiának, és ezeknek a családoknak senki sem tenne keresztbe..

Szóval Géci.. Olyannyira megélik a 2016-ot, hogy lehet épp Téged fognak csoportosan kirabolni, megverni, és megcsonkolni. Mert megtehetik..

Ha akarjuk folytatni, akkor privátban még elvitatkozhatunk, maradjon meg a kézilabdának a topic. Valakik szerencsére még élnek 27 évesen, és nem késelték meg őket heccből, hogy megmutassák, kik a nagyfiúk..

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 6., kedd 12:04

Mernék fogadni, hogy ezek a díszmadarak nem élik meg a 2016-ot... :roll:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 10:01

A Cozma sztori egy hosszú történet, nem érdemes mélyebben belemenni. Amilyen korrupció, ferdítés, hamis dolgok vették körül... "csak" mert egy ismert sportoló volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 6., kedd 1:11

Kézi: a meggyilkolt Marian Cozma apja felgyújtaná magát
A gyász természetesen még most sem múlt el Petre Cozma szívéből, az édesapa szilveszterkor is kiment a temetőbe.
„Nekem már csak ez maradt. 23 óra körül a sírjához mentem, vele voltam fél egyig. Nem hagyhattam egyedül."
Február 8-án lesz hat éve. :'(

Ez pedig most jutott el hozzám, gratulálok! :( :cens:
A honlap feleleveníti: a Veszprém Megyei Bíróság életfogytig tartó fegyházra ítélte a Cozma-gyilkosság első- és másodrendű vádlottját, Raffael Sándort és Németh Győzőt, míg a harmadrendű vádlott, Sztojka Iván húszévi fegyházbüntetést kapott.
„Kezdettől fogva mondtam, hogy bízom a magyar igazságszolgáltatásban, és örülök annak, hogy nem kellett csalódnom. A bűnösök számára ez korrekt ítélet, számomra viszont nem" – mondta Petre Cozma még az előtt, hogy 2012. áprilisában – országos felháborodást kiváltva – Raffael és Németh büntetését 18 évre, Sztojkáét 8 évre csökkentették (utóbbiét végül 13 évre emelték).
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 29., hétfő 21:57

Fazekas leírja amit tudni lehetett mindig is, hogy Peric kb magát cserélte, Mocsainak is adott tippeket, mennyire megalázó volt Nándinak, hogy még az utolsó perceket se kapta meg sokszor +10nél...aztán a végén megszólalnak a volt játékostársak edzők stb..és ott meg Mocsai mentegetőzik, hogy az eredmények őt igazolják, meg hogy szerinte jól kezelte a helyzetet, korrekt volt és legalább a válogatottban védette Fazekast :lol: mindezt persze megspékelve pár oda nem illő szakszóval
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 29., hétfő 21:51

Mocsaus rész érdekelne. Imádom, ahogy szakkifejezésekkel próbálja okosabbnak beállítani magát

Gondolom az interpretálni szót megint használta vagy tízszer

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 27., szombat 18:39

kapor_89 írta:
ziro4vr írta:Kezembe került Fazekas könyve, pár dolog azért kiderült belőle, amiket lehetett sejteni. Zovko, Mocsai, Peric...különösen tetszik benne a végén Mocsai része, amiben persze a kötelező szakkifejezések mellett kimagyarázza a Peric-Fazekas helyzetet és saját magát. :lol:
Megéri elolvasni?
Igazából nincs benne olyan, amit eddig nem lehetett tudni vagy sejteni Fazekasról, a veszprémi helyzetről, válogatottról stb..meg a végén kicsit sok a fényezés nekem már.
Nem illik.

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. december 27., szombat 17:14

ziro4vr írta:Kezembe került Fazekas könyve, pár dolog azért kiderült belőle, amiket lehetett sejteni. Zovko, Mocsai, Peric...különösen tetszik benne a végén Mocsai része, amiben persze a kötelező szakkifejezések mellett kimagyarázza a Peric-Fazekas helyzetet és saját magát. :lol:
Megéri elolvasni?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 26., péntek 14:39

Kezembe került Fazekas könyve, pár dolog azért kiderült belőle, amiket lehetett sejteni. Zovko, Mocsai, Peric...különösen tetszik benne a végén Mocsai része, amiben persze a kötelező szakkifejezések mellett kimagyarázza a Peric-Fazekas helyzetet és saját magát. :lol:
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 21., vasárnap 19:42

Most olvastam Mocsai dicsőítő nyilatkozatát az induló tfről

Csak aztán nehogy az legyen a nagy terveknek a vége, mint a régi tfen
Elméletben jó, de gyakorlatban teljesen fogalmatlan edzők, semmi kreativitás, ötletesség

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 19., péntek 20:28

Nem fognak ezek komoly eredményt elérni..a képesség egy dolog, a nevek egy dolog, de mikor kiélezett helyzet van, az összes visszahúzódik a csigaházába. Ezen nem változtat +1 balszélső vagy egy másik magyar edző.
Nem illik.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. december 19., péntek 18:37

Mikor fogunk végre úgy nekimenni egy világversenynek, hogy legjobb három
Majd ha lesz klasszis közeli beállónk, meg jobbátlövőnk. A kapust azért nem írom, mert Pálinger azért meglátszik a két lányon (Azért annyira nem varázsló hogy Herrből is kapust faragjon) Valamint az EBn hiányzott a klasszis irányító is támadásban, Szucsánszki mélyen tudása alatt játszott. Triscsuk, a két kapus meg Gabi aki hozta magát (Mayer is jobb volt mint vártam)

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. december 19., péntek 18:30

PEEtör írta: Megint azt mondom, nem szabad irreális elvárásokkal nekiindulni, ugyanez, mint a fociban, ott is mindig fogadkozunk a következő világverseny előtt, hogy na majd most...aztán mégse.
Dánok, svédek, negrók, franciák, spanyolok, norvégok, horvátok de talán németek is egyértelműen jobbak, és ez csak Európa.
Szerintem épp ellenkezőleg. Most is a cél a legjobb 6 volt. Miért nem merünk kicsit továbbgondolni? Mikor fogunk végre úgy nekimenni egy világversenynek, hogy legjobb három. Mikor fogunk végre egy bravúrt produkálni? (Kivéve Böhnnel a harmadik hely). Unalmas már ez az 5-8. közötti helyezés, holott 10 éve az egyik legjobbak voltunk.

Az általad felsorolt csapatok közül nem vagyok benne biztos, hogy mindegyik jobb. Montenegró, spanyol, norvég egyértelmű. Bár láttuk, hogy spanyolokat is meg lehet fogni. Franciáknál semmi extra, most szerintem gyengébben játszottak mint mi, csak a védekezésünk és akarásunk nagyon kevés volt. Németek ezen az Eb-n végleg leszerepeltek, bár évek óta gyengélkednek, normális klubcsapatuk sincsen. Horvátok max férfiban emelkednek ki. Svédekkel pedig senki nem számolt, valahogy nagyon kijött nekik a lépés, azért még várnék velük, tény, hogy jók.
A dánok nekem nagy kérdés. Régen jók voltak, de most az EB-n is nagyon gyengék. Egyedül ellenünk jött be a 7 mezőnyjátékos módszerük, románokkal ikszeltek, spanyoloknál belefutottak a késbe. Őket sem tartom olyan jó csapatnak.
Nagyon egybe van a mezőny.

Vissza: