Hát ha valakinek van motivációja,neki van.Kurvára tudatosan építi fel,tartja szinten magát,alárendelve szinte mindent a focinak.Érdekes,hogy vannak akiknek semmi/senki se jó.Csak az aki nem itt játszik.Aztán ilyen gólképtelen Hazard-al,üveglábú Reusal akarják pótolni.3-4 szezon...minimum annyi benne van még a legmagasabb szinten.Addig örüljünk amíg itt van,és hozza azokat a meccseket is,amikor a csapat nem más csak egy jóllakott,indiszponált,túlfizetett banda....Az üzletre egyébként rábólintanék. Bale nem nagy veszteség, CR meg... Én nem hiszem, hogy még sok jó év van benne, bár nála sohasem lehet tudni. Az viszont félő, hogy már agyonnyeri itt magát lassan, és ha Messi sem lesz húzóerő, akkor könnyen nagyot zuhanhat a teljesítménye, és akkor ugyanaz lesz itt, mint katalánéknál, a szent tehenet etetni kell... Neymar hosszú távon motivációs erőt jelenthetne, de rövid távon nagy kérdés.
Ja igen a valencia.Ebből is látszik hogy emberből van ő is.Egy szezonban egy ilyen meccs belefér.
LE...sose értettem hogy miért nevezték ki egyáltalán.Aztán rájöttem,kellett egy szerencsétlen hülye,aki eltereli a balhéról a figyelmet.De nem sikerült.