Remy írta:Én most valamiért Kloppra látok esélyt
én nem, azért amit a túloldalt is írt vki. Ez a keret nem alkalmas más stílusú focira, csak ezt tudja, Klopp meg ettől megőrül

Nem fogja tudni a saját stílusára alakítania a keretet, mert nem igazolhat senkit. És szerintem Klopp annál többre tartja magát minthogy vegetáljon egy eleve bukásra ítélt csapatnál. Akármennyire is érthető lenne ha jövőre meg utána való évben is döcögne a szekér, azér a szurkoló kényes állat, nehezen fogják viselni. Nemhiszem hogy ezt Klopp, vagy egy másik nevesebb edző bevállalja.
GT37 írta:Írják ki az elnökválasztást a szezon végére, minél hamarabb, ez a legfontosabb.
mondjuk sztem sokat nem oszt nem szoroz. Lenne egy új vezetőség, akik ugyanúgy lókakit se tudnak tenni a csapat sikerességéért. Mert attól hogy hoznak egy új sportigazgatót, szertárost, könyvelőt, még a pályán ugyanez a kiégett, lejtőn lévő csapat fog szaladgálni. Nemhiszem hogy attól hogy más lenne a vezetőség, majd szárnyrakapnak Xaviék. Veszteni nem vesztenek vele, de katasztrófa nem történik ha csak jövőre lesz választás
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane