Kézilabda

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. január 19., hétfő 18:39

Toti írta:található valahol olyan oldal, ami statisztikát vezet a vb meccseiről. lövések, védések, stb..
konkrétan a szlovén kapusra lennék kíváncsi, mert sztem nem mutatott be védést a meccsen.

http://www.ihf.info/IHFCompetitions/Wor ... fault.aspx
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 19., hétfő 18:35

található valahol olyan oldal, ami statisztikát vezet a vb meccseiről. lövések, védések, stb..
konkrétan a szlovén kapusra lennék kíváncsi, mert sztem nem mutatott be védést a meccsen.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 18., vasárnap 18:31

Ferencváros írta:
wxyz írta:Elvileg pár évnek el kell ahhoz telnie
Biztos, hogy Saric válogatott volt az elmúlt években?
Elméletileg bosnyák, ők meg nem nagyon jutottak ki sehova. Szóval nem volt szem előtt. De wikipédia 7-szeres válogatottnak írja. Lehet akkor még régen volt. De kétlem, hogy 3-4 éve egy katari válogatottságra készül. :D
Ja, hogy bosnyák? Mindig azt hittem szerb :lol:
Balkán kézilabdában vannak érdekes dolgok, biztos történt ott valami amiért csak ennyiszer volt válogatott
PEEtör írta:Ez a spanyol csapat mit játszik ma, kidobóst? :lol:
Volt egy 3 perc, ahol azt sem tudták, hol vannak, zsinróban kétszer adták el a labdát a brazilok, értsd, brazilok ellen. :lol: :lol:
A brazil talán a legjobban fejlődő kézilabda nemzet. Nem véletlen, hogy a nők vbt nyertek
Egyébként nincs már ebben a mezőnyben könnyű ellenfél. Közhelyesnek hangzik, de nem az

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 17., szombat 16:11

Nem mintha annyira le kéne nézni a brazilokat.
Nem illik.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. január 17., szombat 16:05

Ez a spanyol csapat mit játszik ma, kidobóst? :lol:
Volt egy 3 perc, ahol azt sem tudták, hol vannak, zsinróban kétszer adták el a labdát a brazilok, értsd, brazilok ellen. :lol: :lol:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. január 17., szombat 14:46

wxyz írta:Elvileg pár évnek el kell ahhoz telnie
Elméletileg bosnyák, ők meg nem nagyon jutottak ki sehova. Szóval nem volt szem előtt. De wikipédia 7-szeres válogatottnak írja. Lehet akkor még régen volt. De kétlem, hogy 3-4 éve egy katari válogatottságra készül. :D

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 16., péntek 21:45

Elvileg pár évnek el kell ahhoz telnie

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. január 15., csütörtök 22:56

Ha tudom, hogy a katari csapat ilyen játékosokból áll, akkor nem fogadok ellenük :lol:

Egyébként itt nem működik, hogy egy játékos csak akkor lehet másik válogatott tagja, ha előtte három évig nem volt válogatott? Vagy Saric akkor hogy védhet? Pénz?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 15., csütörtök 19:48

A nemzeti válogatott fogalmát lehet újraértelmezni. :lol: Én még a pálya színét se szoktam meg. :lol:
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 15., csütörtök 19:46

Komoly ez a katari válogatott :lol:
Kíváncsi leszek, hogy a foci vbre ezt mennyire tudják majd megcsinálni

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 13., kedd 17:31

Ilyen állománnyal nehéz is bármit elérni. A jobbátlövők nagyjából rendben voltak, néha Lékai meg Mikler, aztán ennyi. A pozitív meglepetés pedig Bodó.

Beállóban, szélső posztokon hatalmas lemaradásaink vannak.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 13., kedd 17:22

3/3 vereség felkészülési tornán
Jó lesz ez, lehet szidni Talantot
Kíváncsi vagyok a magyar edzők mikor harapnak rá erre és kezdenek köpködni

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 6., kedd 14:27

Nagyon plusszos komment. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 14:24

Ne haragudj, de nincs igazad Realista.."Csak" mert egy híres sportoló volt? Lóf@szt! Persze, ez is közrejátszott abban, hogy a média felkapja, de ez ugyan úgy téma lett volna, mivel szíven szúrtak egy embert, a másikat pedig vesén kamerák és tanúk előtt.. Ezek állatok, nem emberek. Azért mentek le a clubba, hogy kiéljék magukat, verekedjenek, megfélemlítsenek másokat, mert megtehetik. (amúgy ezt nem én állítom, hanem a bíróság hivatalosan is megállapította ezt) Az a baj, hogy tényleg megtehetik. Naponta látok, hallok történeteket, mivel olyan helyen lakom.. Az ítéletet se tudom már követni, hiszen tavaly novemberben szombathelyen már 2 és fél éves büntetést szabtak ki a Német-Sztojka párosra. (csak úgy finoman jelzem, a fegyházat börtönre cserélték, és jó magaviselettel még a 10x éves börtön is csökkenthető pár évre...) Az említett emberek amúgy mind tagjai az országszerte híres cigánymaffiának, és ezeknek a családoknak senki sem tenne keresztbe..
Egy szóval nem írtam, hogy ártatlanok, vagy nem érdemelnék-e ugyanazt. Ismerek párat, vagyis ismertem, volt balhém velük, amiből szerencsére úgy jöttem ki, hogy arcom, kezem, lábam helyén maradt.
De te tudod mit csináltak előtte Cozmáék a bárban? Mert én tudom. Tudod, hogy mi volt a nyomozás alatt? Mert én tudom.
Az a klub az ő, azaz a cigánymaffia egyik megszokott helye volt, nem azért mentek, hogy balhézzanak.

És igenis sokat számít, hogy egy híres sportoló volt. Amikor ismerősi körben szurkáltak meg embereket, azzal miért nem foglalkozott a sajtó? Csak Pesten állítom napi 3 eset lenne ilyen, amiről cikkezhetne a sajtó, vagy filmet forgathatna és akkor még nem mentünk el az ország keményebb felébe.

Mindegy, off vége, de kummára fel tud húzni ez az eset.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 6., kedd 13:32

Én azért irtam amit írtam, mert tudtommal a Cosma apjának vannak kapcsolatai...

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. január 6., kedd 13:23

Ne haragudj, de nincs igazad Realista.."Csak" mert egy híres sportoló volt? Lóf@szt! Persze, ez is közrejátszott abban, hogy a média felkapja, de ez ugyan úgy téma lett volna, mivel szíven szúrtak egy embert, a másikat pedig vesén kamerák és tanúk előtt.. Ezek állatok, nem emberek. Azért mentek le a clubba, hogy kiéljék magukat, verekedjenek, megfélemlítsenek másokat, mert megtehetik. (amúgy ezt nem én állítom, hanem a bíróság hivatalosan is megállapította ezt) Az a baj, hogy tényleg megtehetik. Naponta látok, hallok történeteket, mivel olyan helyen lakom.. Az ítéletet se tudom már követni, hiszen tavaly novemberben szombathelyen már 2 és fél éves büntetést szabtak ki a Német-Sztojka párosra. (csak úgy finoman jelzem, a fegyházat börtönre cserélték, és jó magaviselettel még a 10x éves börtön is csökkenthető pár évre...) Az említett emberek amúgy mind tagjai az országszerte híres cigánymaffiának, és ezeknek a családoknak senki sem tenne keresztbe..

Szóval Géci.. Olyannyira megélik a 2016-ot, hogy lehet épp Téged fognak csoportosan kirabolni, megverni, és megcsonkolni. Mert megtehetik..

Ha akarjuk folytatni, akkor privátban még elvitatkozhatunk, maradjon meg a kézilabdának a topic. Valakik szerencsére még élnek 27 évesen, és nem késelték meg őket heccből, hogy megmutassák, kik a nagyfiúk..

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 6., kedd 12:04

Mernék fogadni, hogy ezek a díszmadarak nem élik meg a 2016-ot... :roll:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 10:01

A Cozma sztori egy hosszú történet, nem érdemes mélyebben belemenni. Amilyen korrupció, ferdítés, hamis dolgok vették körül... "csak" mert egy ismert sportoló volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 6., kedd 1:11

Kézi: a meggyilkolt Marian Cozma apja felgyújtaná magát
A gyász természetesen még most sem múlt el Petre Cozma szívéből, az édesapa szilveszterkor is kiment a temetőbe.
„Nekem már csak ez maradt. 23 óra körül a sírjához mentem, vele voltam fél egyig. Nem hagyhattam egyedül."
Február 8-án lesz hat éve. :'(

Ez pedig most jutott el hozzám, gratulálok! :( :cens:
A honlap feleleveníti: a Veszprém Megyei Bíróság életfogytig tartó fegyházra ítélte a Cozma-gyilkosság első- és másodrendű vádlottját, Raffael Sándort és Németh Győzőt, míg a harmadrendű vádlott, Sztojka Iván húszévi fegyházbüntetést kapott.
„Kezdettől fogva mondtam, hogy bízom a magyar igazságszolgáltatásban, és örülök annak, hogy nem kellett csalódnom. A bűnösök számára ez korrekt ítélet, számomra viszont nem" – mondta Petre Cozma még az előtt, hogy 2012. áprilisában – országos felháborodást kiváltva – Raffael és Németh büntetését 18 évre, Sztojkáét 8 évre csökkentették (utóbbiét végül 13 évre emelték).
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 29., hétfő 21:57

Fazekas leírja amit tudni lehetett mindig is, hogy Peric kb magát cserélte, Mocsainak is adott tippeket, mennyire megalázó volt Nándinak, hogy még az utolsó perceket se kapta meg sokszor +10nél...aztán a végén megszólalnak a volt játékostársak edzők stb..és ott meg Mocsai mentegetőzik, hogy az eredmények őt igazolják, meg hogy szerinte jól kezelte a helyzetet, korrekt volt és legalább a válogatottban védette Fazekast :lol: mindezt persze megspékelve pár oda nem illő szakszóval
Nem illik.

Vissza: