Mindenesetre kevés örömre ad okot, hogy Xavi ismét fontosnak érzi magát, és nyilatkozataiban a labdabirtoklásunk sikerességét hangoztatja...

Rakitic helyében nyáron lépnék, karolva Bartraval és Montoyával.
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. január 6., kedd 10:28
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 6., kedd 9:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 9:44
Itt már mindegy ki-mit mond, az igazság sosem fog kiderülni, mármint, hogy ki a hibás, ki tudott a dolgokról és ki nem. Zubi elviszi most a balhét félig, aztán majd az elnökválasztás körül megy majd a sárdobálás.csabi87 írta:Ez érdekes mert én tegnap azt olvastam hogy beteg állítólag.![]()
Amúgy Zubizarreta tényleg azt mondta hogy a jelenlegi elnök a felelős a büntetésért,mert akkor amikor történtek a szabálytalanságok akkor ő felelt érte?Mert ha igen akkor megis van miért mondott le.
Érdekes dolgok történnek a túl oldalon az biztos.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 6., kedd 9:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 8:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 6., kedd 2:39
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 6., kedd 1:30
Nananananaaa, ácsi, ő hozzánk jön Xavi pótlására!Kerlon írta:Nekem Kroos és Modric mellé Koke kéne a bal oldali középső posztra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 6., kedd 1:13
Nana, Reus is penge minden téren, de most igen szerencsétlenül járt a sérüléseivel. És én Hazardon is látom a fejlődést, a Spurs ellen sem rajta múlott a mérközés.Remy írta:Azt mindjárt gondoltuk, hogy előbbit választanád. Csak az a baj, hogy ha jól emlékszem te már 1 éve is eladtad volna ennyiért. Csak továbbra se tudják egyesek felfogni, hogy hiába a rengeteg zsé, ha nem tudsz valakit pótolni vele. Töltelék emberekkel akarod feltölteni a csapatot? Ugyanis CR vagy Messi után mindenki az lenne. Ki az jelenleg, aki meg tudja húzni a váratlant, és meccseket, nagy meccseket tud megnyerni a csapatának? Hazard? Reus? Talán egyedül csak Robben, aki még jelenleg erre képes. Láthattuk, hogy a VB-n is mit csinált, és a Bayernt is hová vitte. De őt nem hoznám vissza semmi pénzért.Matt009 írta: Összességében, ha választanom kellene, hogy idén nyáron 150 milláért, vagy 3 év múlva 25-ért vagy ingyen megy, akkor inkább előbbi.
Szóval ja... a korszak egyik legnagyobbját cseréljük pénzre és lutri emberekre. Csak, mert lehet a motivációja nem lesz a régi...
HozzászólásSzerző: fanático » 2015. január 6., kedd 0:56
Fú bocsesz, nem túl figyelmesen olvastam vissza a kommenteket. Azt hittem a walesiről megy a vita, sok idő van már.Remy írta:Ki beszélt itt Bale-ről? Felőlem ő mehet, ha nem javul fel.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 6., kedd 0:51
HozzászólásSzerző: fanático » 2015. január 6., kedd 0:50
Túl van misztifikálva Bale ezen képessége, hogy meccseket dönt el, meg váratlant húz. Tavaly ráhúzhattad ezt, de ebben az évben néhány fejesgólon kívül nem emlékszem, hogy olyan sok váratlant húzott volna. Ráadásul szerintem sokkal többet ér, ha konstansan csapatemberként tudsz a többiekkel együttműködni, kivéve a részed a védekezésből és az összjátékból, mint néha-néha "megvillanni" egy raklap elrontott ziccer mellett és semmi egyebet nem tenni azon kívül. Kevesebb pénzért is tudunk olyan játékost hozni, aki lehozza ezt a teljesítményt mint Bale. Ráadásul nem muszáj 4-3-3-ban gondolkodni, némi taktikai változtatással akár középpályást is hozhatunk, nem kell feltétlen egy szélsőtámadót. De ez már nagyon OFF ebben a topikban.Remy írta:Azt mindjárt gondoltuk, hogy előbbit választanád. Csak az a baj, hogy ha jól emlékszem te már 1 éve is eladtad volna ennyiért. Csak továbbra se tudják egyesek felfogni, hogy hiába a rengeteg zsé, ha nem tudsz valakit pótolni vele. Töltelék emberekkel akarod feltölteni a csapatot? Ugyanis CR vagy Messi után mindenki az lenne. Ki az jelenleg, aki meg tudja húzni a váratlant, és meccseket, nagy meccseket tud megnyerni a csapatának? Hazard? Reus? Talán egyedül csak Robben, aki még jelenleg erre képes. Láthattuk, hogy a VB-n is mit csinált, és a Bayernt is hová vitte. De őt nem hoznám vissza semmi pénzért.Matt009 írta: Összességében, ha választanom kellene, hogy idén nyáron 150 milláért, vagy 3 év múlva 25-ért vagy ingyen megy, akkor inkább előbbi.
Szóval ja... a korszak egyik legnagyobbját cseréljük pénzre és lutri emberekre. Csak, mert lehet a motivációja nem lesz a régi...
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 6., kedd 0:40
Azt mindjárt gondoltuk, hogy előbbit választanád. Csak az a baj, hogy ha jól emlékszem te már 1 éve is eladtad volna ennyiért. Csak továbbra se tudják egyesek felfogni, hogy hiába a rengeteg zsé, ha nem tudsz valakit pótolni vele. Töltelék emberekkel akarod feltölteni a csapatot? Ugyanis CR vagy Messi után mindenki az lenne. Ki az jelenleg, aki meg tudja húzni a váratlant, és meccseket, nagy meccseket tud megnyerni a csapatának? Hazard? Reus? Talán egyedül csak Robben, aki még jelenleg erre képes. Láthattuk, hogy a VB-n is mit csinált, és a Bayernt is hová vitte. De őt nem hoznám vissza semmi pénzért.Matt009 írta: Összességében, ha választanom kellene, hogy idén nyáron 150 milláért, vagy 3 év múlva 25-ért vagy ingyen megy, akkor inkább előbbi.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 6., kedd 0:37
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 6., kedd 0:33
Pogba, Alexis Sanchez, Reus.en a Pogba,Hazard,Lucas harmast.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 6., kedd 0:08
szerintem nem lenne annyira motivalt, 20 golos emberekkel versenyezne a golkiraly cimert..??Remy írta:
Spanyol gólrekordra gondoltam. Ha Messi marad, akkor senki nem fogja utolérni. (egy darabig biztosan nem)
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 5., hétfő 21:54
Spanyol gólrekordra gondoltam. Ha Messi marad, akkor senki nem fogja utolérni. (egy darabig biztosan nem)wZoLee7 írta:azért mert Messi a la ligaban van CR nem tud rekordokat dönteni? ugyan már...maradjon és játsszon évről évre rosszabb formábanRemy írta:Messi!!!! Jó lesz neked ott. Mourinhoval együtt. A PL-ben. AdíosEjj, de örülnék, ha eltakarodna a spanyol ligából. CR mehetne az újabb rekordért.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. január 5., hétfő 21:50
azért mert Messi a la ligaban van CR nem tud rekordokat dönteni? ugyan már...maradjon és játsszon évről évre rosszabb formábanRemy írta:Messi!!!! Jó lesz neked ott. Mourinhoval együtt. A PL-ben. AdíosEjj, de örülnék, ha eltakarodna a spanyol ligából. CR mehetne az újabb rekordért.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 5., hétfő 21:48
Tehet ismét jön a fizuemeléspalesz77 írta:Szerintem csak elnököt buktat épp Leo, szerdán sajtótájékoztatót tartanak Bartoék, előtte rögtönzött elnöki gyűlés..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 5., hétfő 21:38
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 5., hétfő 21:07
kristófka?Toti írta:
remelem nyaron eligazol.
Jelenlévő fórumozók: 50 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem