Csertői szerintem elvállalná.realmadridfan írta:Én úgy tudtam edzőt hozhattok. Bár olyan csapathoz amúgy se nagyon menne top edző, ahova nem lehet igazolni, úgyhogy végül is mindegy.

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. január 5., hétfő 17:18
Csertői szerintem elvállalná.realmadridfan írta:Én úgy tudtam edzőt hozhattok. Bár olyan csapathoz amúgy se nagyon menne top edző, ahova nem lehet igazolni, úgyhogy végül is mindegy.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 5., hétfő 17:08
Támogatom.Egy klub ikon ne járassa le magát.Eljön még az ő ideje.Puyol meg remélhetőleg nem fogadja el az állást, ha felkínálják neki, nem akarom, hogy Bartomeuékkal bukjon majd...
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 5., hétfő 17:01
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. január 5., hétfő 16:36
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 5., hétfő 16:36
Edzőt hozhatunk tudtommal.Drake írta:2016-ig biztosan marad LE,edzőt sem hozhatunk.Vagy ha majd zsinórban összejön 5 vereség menesztik,azt felhozzák a B-ből azt az Eusébiót,aki nemrég kapott a 7-est a Valladolidtól.![]()
Most az lesz,hogy Puyol kerül Zubi helyére,azt 2016-ban ezzel a vezetőséggel együtt ő is elbukik.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. január 5., hétfő 16:29
2016-ig biztosan marad LE,edzőt sem hozhatunk.Vagy ha majd zsinórban összejön 5 vereség menesztik,azt felhozzák a B-ből azt az Eusébiót,aki nemrég kapott a 7-est a Valladolidtól.realmadridfan írta:Neeeee.. Zubi(( mindegy, még LE személyében maradt egy téglánk, remélem jó sokáig
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 5., hétfő 16:28
Az a baj,hogy hosszútávon,csapat nélkül,csak a klasszisokra alapozva,nem lehet megoldani.Mi ezt megtanultuk a galaktikus időszakban.Ha nincs csapatszerkezet a sztárok háta mögött,akkor vége.Egy darabig jön az eredmény,de hosszútávon nem.Én türelmes voltam Luchóval szemben, és bizonyos értelemben most is az vagyok (a folytonos és sok esetben indokolatlan negativitás nem az én kenyerem), de már nem annyira, mint eleinte. Nem feltétlenül rossz ötlet a három támadó egyéni zsenialitására építeni, de ez egyrészt hosszabb távon valószínűleg nem kifizetődő, másrészt pedig azért jó lenne minimális csapatmunkát is tenni mögé. Voltak már biztató jelek, jól működő felállások, én abban látom a problémát, hogy Lucho nem nyúl ezekhez vissza (még?). Ott volt például a PSG elleni háromvédős rendszer, szerintem ezt meg lehetne próbálni még néhányszor. Ha egy PSG ellen viszonylag jól működött, akkor valószínűleg a valamivel gyengébb spanyol csapatok ellen sem lennénk elveszve vele.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. január 5., hétfő 16:24
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 5., hétfő 16:22
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 5., hétfő 15:42
Azt én is olvastamRealista24 írta:Neeeeeolt olyan aki a meccs előtt beírta, h tudja, h nehéz meccs lesz, de reméli, h ha még egy öngóllal is de kínkeservesen nyernek. öngól meglett.![]()
![]()
![]()
+1GT37 írta:No offense, de nem unjátok még? Tudom, hogy ott a Mr. Green meg minden, de vagytok néhányan, akik kis túlzással naponta háromszor leírjátok, hogy a Barçának vége, ez a generáció kiégett, sötét korszak jön, jó, ha meglesz a BL-hely, 10 évig közünk nem lesz a BL-hez, és még sorolhatnám. Ezzel nincs baj alapvetően, én mindenkinek a véleményét elfogadom és tiszteletben tartom egészen addig, amíg normális stílusban van megírva és nem tartalmaz egyértelműen megfigyelhető módon iszonyatosan sok elfogultságot... De szerintem a többség elsőre is megértette, mit akartok mondani, aki meg nem, az ötödszörre vagy hatodszorra biztosan.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 5., hétfő 14:30
No offense, de nem unjátok még? Tudom, hogy ott a Mr. Green meg minden, de vagytok néhányan, akik kis túlzással naponta háromszor leírjátok, hogy a Barçának vége, ez a generáció kiégett, sötét korszak jön, jó, ha meglesz a BL-hely, 10 évig közünk nem lesz a BL-hez, és még sorolhatnám. Ezzel nincs baj alapvetően, én mindenkinek a véleményét elfogadom és tiszteletben tartom egészen addig, amíg normális stílusban van megírva és nem tartalmaz egyértelműen megfigyelhető módon iszonyatosan sok elfogultságot... De szerintem a többség elsőre is megértette, mit akartok mondani, aki meg nem, az ötödszörre vagy hatodszorra biztosan.ikarus93 írta:Csúnya idők jönnek Barcáéknál.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 5., hétfő 14:17
Neeeeeolt olyan aki a meccs előtt beírta, h tudja, h nehéz meccs lesz, de reméli, h ha még egy öngóllal is de kínkeservesen nyernek. öngól meglett.![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 5., hétfő 14:15
az sem rossz.Nálam az évtized hsz-e odaát amikor vki azt ecseteli,hogy nem várhatnak még1 olyan GÉNIUSZRA() mint Guardiola...
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 5., hétfő 13:48
Ezzel nincs egyedül..Realista24 írta:Na, a hírek szerint Messinek elege van LE-ből.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 5., hétfő 13:41
Csak pihennek a következő évre. Az jóval fontosabb, hiszen nem igazolhatnak. Szóval taktikai húzás az, ha idén elbukják a bajnokságot és a többi kupát.Géci írta:Realista24 írta:Én Barca vereségnek örülnék a legjobban. Szeretem, amikor veszítenek.![]()
![]()
![]()
Végülis ez egész jó indok!
![]()
Én meg már szeretném őket a 3. vagy 4. helyen látni, és máris ülök le Fiestát nézni, hogy hogy reagálja le ezt Ottó.:Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 5., hétfő 13:41
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 5., hétfő 13:35
Realista24 írta:Én Barca vereségnek örülnék a legjobban. Szeretem, amikor veszítenek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 5., hétfő 13:14
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 5., hétfő 13:05
Detto, nyerjen az Atlético legyen minél nagyobb a káosz Barcelonában.Az Atlético meg idén is erős de azért gyakrabban botlanak.Torres triplát akarok a Nou CampbanRealista24 írta:Én Barca vereségnek örülnék a legjobban. Szeretem, amikor veszítenek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 5., hétfő 12:57
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem