Detto, nyerjen az Atlético legyen minél nagyobb a káosz Barcelonában.Az Atlético meg idén is erős de azért gyakrabban botlanak.Torres triplát akarok a Nou CampbanRealista24 írta:Én Barca vereségnek örülnék a legjobban. Szeretem, amikor veszítenek.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 5., hétfő 13:05
Detto, nyerjen az Atlético legyen minél nagyobb a káosz Barcelonában.Az Atlético meg idén is erős de azért gyakrabban botlanak.Torres triplát akarok a Nou CampbanRealista24 írta:Én Barca vereségnek örülnék a legjobban. Szeretem, amikor veszítenek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 5., hétfő 12:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 5., hétfő 12:41
Egyértelműen az x lenne a legjobb és hozni két pontot rajtuk, aztán behúzni az elmaradt meccsünket.CS0ki írta:Nem is tudom minek örülnék jobban, atletico győzelemnek, vagy döntetlennek.Elnézve a Barcát, sima V lesz.Az atletico csak nem hoz le még egy olyan évet, mint tavaly, és a barca sem tűnik túl jónak. Azért talán a döntetlen lenne a legjobb, veszítsenek mindketten pontot, nem nagyon tudom most megállapítani, hogy melyikük veszélyesebb ránk nézve.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 5., hétfő 12:35
Nálam az évtized hsz-e odaát amikor vki azt ecseteli,hogy nem várhatnak még1 olyan GÉNIUSZRA(Mike írta:ha már barcás hsz-ekToti írta:nekem azok a hsz-ek tetszenek szerte a világból, amelyikben azt írják, h LE eltaktikázta a sociedad elleni meccset.
Nekem most az a kedvencem h vki odaát belinkelt egy videót amin Messi sikeresen megszelidíti a 18 méter magasból lehulló labdát vmi kínai showműsorba, és alá benyögi h kiváncsi lenne Ronaldora...![]()
Ilyet még én is szoktam csinálni közbe, jópárszor sikerül is, de Cének ez biztos megoldhatatlan feladat lenneaz már csak hab a tortán hogy a kis kínaiak is olyan fejeket vágnak közbe mint ha isteni csodát látnának
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 5., hétfő 12:35
Nem is tudom minek örülnék jobban, atletico győzelemnek, vagy döntetlennek.Elnézve a Barcát, sima V lesz.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 5., hétfő 11:59
ha már barcás hsz-ekToti írta:nekem azok a hsz-ek tetszenek szerte a világból, amelyikben azt írják, h LE eltaktikázta a sociedad elleni meccset.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 5., hétfő 11:12
Elnézve a Barcát, sima V lesz.Realista24 írta:Szerintem nem a szűk pad volt az oka a vereségnek, vagy a hetek óta tartó hullámvölgynek. Hanem, ahogy már te is és sokan írtátok, Modric hiánya.
Őt meg nem lehet pótolni télen. Ahogy másik topicban írtam, 6-7 embertől 130%-os teljesítmény kéne, nem lötyögés, szarok bele, majd a másik megoldja gondolkodás, és nem lenne gond.
A Barca-Atma végződhetne 1-1-re, mi pedig jó lenne, ha behúznánk az Espanyol ellen, és akkor a három pont előny + az elmaradt meccs némi nyugodtságot adhatna.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 5., hétfő 10:51
h3x0r írta:Messi es Neymar miert nem voltak kezdok? Még ha valami konnyu palyarol lenne szo, megertenem hogy pihenteti oket. A Sociedad otthonaban viszont 7 vagy 8 eve nyertek utoljara.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 5., hétfő 10:46
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 5., hétfő 10:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 5., hétfő 9:50
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. január 5., hétfő 8:55
Simán meg lehet ezt lépni, csak Balet ki kell tenni a kezdőből, feltenni plusz egy kp-t és visszállni 442-re, támadásban 433-ra Iscoval kiegészülve.dannen írta:nem hiszem el, hogy nem akarunk senkit sem igazolni télen..
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. január 5., hétfő 8:21
Neymarnak nagyon sok mindent előre megengedhetett a Barcelona, csakhogy őket válassza. Simán megeshet, hogy végül azért nem nálunk kötött ki, mert Perez az ilyen dolgokra akkora nemet mondott, mint a ház.dzsi91 írta: Az még oké,hogy a 4szeres aranylabdás mindent megnyert messi a szabadidejében ázsiába jár cirkuszi mutatványokat előadni...De ez a Neymar gyerek mégis kicsoda vagy mit tett le eddig,hogy 21-2 évesen haknizgasson amíg a csapata ekkora trágyában van.Meg milyen klub az amelyik azt mondja jól van fiam nyugodtan utazz 20ezer kilómétert lehozzuk nélküled.Ilyen korban ilyen karcsú eredménysorral(mert ez a konfetti kupa meg pár dél amerikai trófea még semmi),nem hiszem,hogy hagyni kéne,hogy ezzel foglalkozzon...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 5., hétfő 0:48
Ők már nem engedhetik meg maguknak a "szokásos" hullámvölgyet és az előny csak elméletben 1 pont.Keretben,vezetőségben,átigazolásokban,edzőben,gólerősségben,védekezésben,játékban...mindenben jobbak vagyunk, ez nem olyan most,hogy jobb formában vagyunk és ezért megy jobban,másik ligában játszik a 2 csapat...Sierra írta:
Azért várjuk ki a végét... Az év elején (január-február) szinte mindig hullámvölgyben vannak, aztán tavaszra rájuk sem ismerni. Elég sokszor volt ez az elmúlt 6-8 évben. Nem kéne őket ennyire leírni, ráadásul nincs is ekkora különbség a két csapat között. Jobbak vagyunk, ez tény, de azért nem sokkal jobbak. Különben nem 1 pont lenne a különbség a bajnokságban. De az biztos, hogy jobb formában vagyunk, egységesebbek is, gólerősebbek is, csak játékban mi is eléggé visszaestünk. De mindkét csapat fel fog javulni, ebben biztos vagyok. Ráadásul az a trió ott elöl náluk előbb-utóbb befog lendülni elég csúnyán.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 5., hétfő 0:35
Akadályozza a kapust, hogy játékba hozza a labdát. Nem tudom, hogy a legtöbb ember ezen miért csodálkozik.CS0ki írta:1-2 hónapja volt már erről egy vita az angol topicban. Ez szabálytalan, mindig is az volt, mindenhol sárgával büntetik.Neymaré meg miért szabálytalan? Nem támadta, nem rúgta ki a kezéből, váratlant húzott, amit nem szoktak merni csinálni, de hol ütközik a szabályba?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 5., hétfő 0:21
Kivéve amikor megnyersz 22 meccset zsinórban.petiamadridista írta:de mivel a sportban, még inkább azon belül a fociban, nem nyerhetsz mindig, így 18 meccsből 1-et így vagy úgy de el kell buknod, hiába te vagy az esélyesebb mind a 18-on.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 5., hétfő 0:17
de mivel a sportban, még inkább azon belül a fociban, nem nyerhetsz mindig, így 18 meccsből 1-et így vagy úgy de el kell buknod, hiába te vagy az esélyesebb mind a 18-on.Ha minden meccs kimenetele 50-50 lenne, akkor pont ugyanannyi esély lenne arra, hogy 18-at nyerünk zsinórban, illetve hogy 12, egy vereség, még 5 győzelem. De mivel mondhatjuk, hogy alapesetben mi vagyunk az esélyesek minden meccsen, így nagyobb az esélye annak, hogy 18-at nyerünk.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 5., hétfő 0:15
Azért várjuk ki a végét... Az év elején (január-február) szinte mindig hullámvölgyben vannak, aztán tavaszra rájuk sem ismerni. Elég sokszor volt ez az elmúlt 6-8 évben. Nem kéne őket ennyire leírni, ráadásul nincs is ekkora különbség a két csapat között. Jobbak vagyunk, ez tény, de azért nem sokkal jobbak. Különben nem 1 pont lenne a különbség a bajnokságban. De az biztos, hogy jobb formában vagyunk, egységesebbek is, gólerősebbek is, csak játékban mi is eléggé visszaestünk. De mindkét csapat fel fog javulni, ebben biztos vagyok. Ráadásul az a trió ott elöl náluk előbb-utóbb befog lendülni elég csúnyán.dzsi91 írta:Tegye fel a kezét aki el tudja képzelni,hogy ez a pancser LE dobálja a bajnoki trófeát a képünkbe?Felesleges számolgatni,bajnoki leszünk,mert jobbak vagyunk.persze beképzeltség meg minden,de egyszerűen sokkal jobbak vagyunk.
Ott mos jön a tél,pánik káosz,néhányan bizony elfogják hagyni a süllyedő hajót (Messi?Neymar?Alves,Pique,Pedro)... Rohad belülről az egész és ez már menthetetlen.Ez a generáció kifingott.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 5., hétfő 0:11
Én még várnék ezzel a kijelentéssel...ikarus93 írta:Csúnya idők jönnek Barcáéknál.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 5., hétfő 0:08
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem