Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Most hogy kikapott a barca,az X lenne nekünk a legideálisabb,majd ha az atmaval játszanak.Hoznánk az elmeradtad,akkor mi jönnénk ki ebből a legjobban,valóban.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Detto, nyerjen az Atlético legyen minél nagyobb a káosz Barcelonában.Az Atlético meg idén is erős de azért gyakrabban botlanak.Torres triplát akarok a Nou CampbanRealista24 írta:Én Barca vereségnek örülnék a legjobban. Szeretem, amikor veszítenek.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én Barca vereségnek örülnék a legjobban. Szeretem, amikor veszítenek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyértelműen az x lenne a legjobb és hozni két pontot rajtuk, aztán behúzni az elmaradt meccsünket.CS0ki írta:Nem is tudom minek örülnék jobban, atletico győzelemnek, vagy döntetlennek.Elnézve a Barcát, sima V lesz.Az atletico csak nem hoz le még egy olyan évet, mint tavaly, és a barca sem tűnik túl jónak. Azért talán a döntetlen lenne a legjobb, veszítsenek mindketten pontot, nem nagyon tudom most megállapítani, hogy melyikük veszélyesebb ránk nézve.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nálam az évtized hsz-e odaát amikor vki azt ecseteli,hogy nem várhatnak még1 olyan GÉNIUSZRA(Mike írta:ha már barcás hsz-ekToti írta:nekem azok a hsz-ek tetszenek szerte a világból, amelyikben azt írják, h LE eltaktikázta a sociedad elleni meccset.
Nekem most az a kedvencem h vki odaát belinkelt egy videót amin Messi sikeresen megszelidíti a 18 méter magasból lehulló labdát vmi kínai showműsorba, és alá benyögi h kiváncsi lenne Ronaldora...![]()
Ilyet még én is szoktam csinálni közbe, jópárszor sikerül is, de Cének ez biztos megoldhatatlan feladat lenneaz már csak hab a tortán hogy a kis kínaiak is olyan fejeket vágnak közbe mint ha isteni csodát látnának

De én most mint madridista teljesen kivagyok akadva Neymaron,arrafelé meg egy szó sem esik róla...hát miazmár hogy egy 21 éves srác aki még közel sem hozta a tőle elvártakat elmegy haknizni ahelyett,hogy rápihenjen a kőkemény januárra,Messinél is cink de azért ő már bőven az a kategória aki kis túlzással azt csinál amit akar(nálunk Cé is hasonló kategória,de szerencsére ő nála mindig a foci az első)...Persze Money talks meg minden,de egy fiatal tehetséget aki odalett erőszakolva a top 3ba így szabadon engedni szerintem óriási hiba.Nem teljesített még szinte semmit a tőle elvártakból,de úgy flangál mintha 6 kupás szezonon lenne túl...
Egyébként itt se nagyon lett szóba hozva a tegnapi vereség kapcsán a szilveszteri dubaiozásunk...Mennyire is volt az szükséges?Nem azt mondom,hogy ha az nincs akkor sima 5-0 de a játékosaink fáradnak tűntek,ez nem olyan "bejhli" meccs volt a csapattól...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem is tudom minek örülnék jobban, atletico győzelemnek, vagy döntetlennek.Elnézve a Barcát, sima V lesz.

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ha már barcás hsz-ekToti írta:nekem azok a hsz-ek tetszenek szerte a világból, amelyikben azt írják, h LE eltaktikázta a sociedad elleni meccset.
Nekem most az a kedvencem h vki odaát belinkelt egy videót amin Messi sikeresen megszelidíti a 18 méter magasból lehulló labdát vmi kínai showműsorba, és alá benyögi h kiváncsi lenne Ronaldora...

Ilyet még én is szoktam csinálni közbe, jópárszor sikerül is, de Cének ez biztos megoldhatatlan feladat lenne

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Elnézve a Barcát, sima V lesz.Realista24 írta:Szerintem nem a szűk pad volt az oka a vereségnek, vagy a hetek óta tartó hullámvölgynek. Hanem, ahogy már te is és sokan írtátok, Modric hiánya.
Őt meg nem lehet pótolni télen. Ahogy másik topicban írtam, 6-7 embertől 130%-os teljesítmény kéne, nem lötyögés, szarok bele, majd a másik megoldja gondolkodás, és nem lenne gond.
A Barca-Atma végződhetne 1-1-re, mi pedig jó lenne, ha behúznánk az Espanyol ellen, és akkor a három pont előny + az elmaradt meccs némi nyugodtságot adhatna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
h3x0r írta:Messi es Neymar miert nem voltak kezdok? Még ha valami konnyu palyarol lenne szo, megertenem hogy pihenteti oket. A Sociedad otthonaban viszont 7 vagy 8 eve nyertek utoljara.
Állítólag nemrég tértek vissza én ilyet olvastam.Na de akkor is.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- h3x0r
Messi es Neymar miert nem voltak kezdok? Még ha valami konnyu palyarol lenne szo, megertenem hogy pihenteti oket. A Sociedad otthonaban viszont 7 vagy 8 eve nyertek utoljara.
nekem azok a hsz-ek tetszenek szerte a világból, amelyikben azt írják, h LE eltaktikázta a sociedad elleni meccset.
hát nemtudom, de sztem a faszi nem egy zombori "taktikus" sándor, legalábbis eddig nem úgy tűnt, h tudja, h mikor mit csinál v mit kellene. nem egy taktikai zseni. ez az eltaktikázás pedig olybá hat, mintha amúgy, hatalmas taktikai repertoája lenne és most épp nem a megfelelőt választotta..
ha idén nyer vmit ez a barcelona az kb. a hihetetlen kategória.

hát nemtudom, de sztem a faszi nem egy zombori "taktikus" sándor, legalábbis eddig nem úgy tűnt, h tudja, h mikor mit csinál v mit kellene. nem egy taktikai zseni. ez az eltaktikázás pedig olybá hat, mintha amúgy, hatalmas taktikai repertoája lenne és most épp nem a megfelelőt választotta..
ha idén nyer vmit ez a barcelona az kb. a hihetetlen kategória.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem nem a szűk pad volt az oka a vereségnek, vagy a hetek óta tartó hullámvölgynek. Hanem, ahogy már te is és sokan írtátok, Modric hiánya.
Őt meg nem lehet pótolni télen. Ahogy másik topicban írtam, 6-7 embertől 130%-os teljesítmény kéne, nem lötyögés, szarok bele, majd a másik megoldja gondolkodás, és nem lenne gond.
A Barca-Atma végződhetne 1-1-re, mi pedig jó lenne, ha behúznánk az Espanyol ellen, és akkor a három pont előny + az elmaradt meccs némi nyugodtságot adhatna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Simán meg lehet ezt lépni, csak Balet ki kell tenni a kezdőből, feltenni plusz egy kp-t és visszállni 442-re, támadásban 433-ra Iscoval kiegészülve.dannen írta:nem hiszem el, hogy nem akarunk senkit sem igazolni télen..
Nem értem, miért játszunk támadásban is vonalszélsőkkel, mikor Marcelo és Carvajal is a pályán van-
Merci Zizou!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Neymarnak nagyon sok mindent előre megengedhetett a Barcelona, csakhogy őket válassza. Simán megeshet, hogy végül azért nem nálunk kötött ki, mert Perez az ilyen dolgokra akkora nemet mondott, mint a ház.dzsi91 írta: Az még oké,hogy a 4szeres aranylabdás mindent megnyert messi a szabadidejében ázsiába jár cirkuszi mutatványokat előadni...De ez a Neymar gyerek mégis kicsoda vagy mit tett le eddig,hogy 21-2 évesen haknizgasson amíg a csapata ekkora trágyában van.Meg milyen klub az amelyik azt mondja jól van fiam nyugodtan utazz 20ezer kilómétert lehozzuk nélküled.Ilyen korban ilyen karcsú eredménysorral(mert ez a konfetti kupa meg pár dél amerikai trófea még semmi),nem hiszem,hogy hagyni kéne,hogy ezzel foglalkozzon...
Merci Zizou!
- dzsi91
Ők már nem engedhetik meg maguknak a "szokásos" hullámvölgyet és az előny csak elméletben 1 pont.Keretben,vezetőségben,átigazolásokban,edzőben,gólerősségben,védekezésben,játékban...mindenben jobbak vagyunk, ez nem olyan most,hogy jobb formában vagyunk és ezért megy jobban,másik ligában játszik a 2 csapat...Sierra írta:
Azért várjuk ki a végét... Az év elején (január-február) szinte mindig hullámvölgyben vannak, aztán tavaszra rájuk sem ismerni. Elég sokszor volt ez az elmúlt 6-8 évben. Nem kéne őket ennyire leírni, ráadásul nincs is ekkora különbség a két csapat között. Jobbak vagyunk, ez tény, de azért nem sokkal jobbak. Különben nem 1 pont lenne a különbség a bajnokságban. De az biztos, hogy jobb formában vagyunk, egységesebbek is, gólerősebbek is, csak játékban mi is eléggé visszaestünk. De mindkét csapat fel fog javulni, ebben biztos vagyok. Ráadásul az a trió ott elöl náluk előbb-utóbb befog lendülni elég csúnyán.
Persze értem,hogy sokan nem akarnak inni előre a medve bőrére,különbözőek vagyunk, de ami a barcánál folyik az egy hosszú jól látható leépülésnek az utolsó előtti stádiuma.A végső stádium az lesz amikor belátják odaát,hogy mindent és mindenkit kikell onnan takarítani akinek bármi köze is volt a csodabarcához.
Ez a félelmetes trió meg látjuk mennyire félelmetes...Tavaly Messi-Neymar duotól kellett rettegni, erre a szezonra ők ketten összeszoktak mégse érzem,hogy bárkinek félnivalója lenne.Suarez meg, én őt egy nagyon jó játékosnak tartom de ez a "világklasszis" szint amit ráaggattak szerintem bőven túlzó.Egy LIVERPOOL-nak volt a húzó embere...de sokan úgy beszélnek róla mintha Messi és Neymar(aki szintén még messze van attól a szinttől ahova odalett erőszakolva) mellé hoztak volna egy Rivaldo-t vagy Ronaldo-t...
A Barca továbbra is ugyanolyan Messi függő mint pár éve,csak azóta eltünt mögülle a középpálya meg a védelem, meg ő is visszaesett.Ez arra elég,hogy néhány fellángolással eldöntsön 1-2 meccset de hosszútávon ezt eredményezi.
Oda nagytakarítás kell, nem kis foltozás, MINDENKIT kivágni aki részese volt a csodakorszaknak.Amíg ezt nem látják be addig csak gurulnak lefele a lejtőn.
ui.: Az még oké,hogy a 4szeres aranylabdás mindent megnyert messi a szabadidejében ázsiába jár cirkuszi mutatványokat előadni...De ez a Neymar gyerek mégis kicsoda vagy mit tett le eddig,hogy 21-2 évesen haknizgasson amíg a csapata ekkora trágyában van.Meg milyen klub az amelyik azt mondja jól van fiam nyugodtan utazz 20ezer kilómétert lehozzuk nélküled.Ilyen korban ilyen karcsú eredménysorral(mert ez a konfetti kupa meg pár dél amerikai trófea még semmi),nem hiszem,hogy hagyni kéne,hogy ezzel foglalkozzon...
Akadályozza a kapust, hogy játékba hozza a labdát. Nem tudom, hogy a legtöbb ember ezen miért csodálkozik.CS0ki írta:1-2 hónapja volt már erről egy vita az angol topicban. Ez szabálytalan, mindig is az volt, mindenhol sárgával büntetik.Neymaré meg miért szabálytalan? Nem támadta, nem rúgta ki a kezéből, váratlant húzott, amit nem szoktak merni csinálni, de hol ütközik a szabályba?
K
K
Kivéve amikor megnyersz 22 meccset zsinórban.petiamadridista írta:de mivel a sportban, még inkább azon belül a fociban, nem nyerhetsz mindig, így 18 meccsből 1-et így vagy úgy de el kell buknod, hiába te vagy az esélyesebb mind a 18-on.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
de mivel a sportban, még inkább azon belül a fociban, nem nyerhetsz mindig, így 18 meccsből 1-et így vagy úgy de el kell buknod, hiába te vagy az esélyesebb mind a 18-on.Ha minden meccs kimenetele 50-50 lenne, akkor pont ugyanannyi esély lenne arra, hogy 18-at nyerünk zsinórban, illetve hogy 12, egy vereség, még 5 győzelem. De mivel mondhatjuk, hogy alapesetben mi vagyunk az esélyesek minden meccsen, így nagyobb az esélye annak, hogy 18-at nyerünk.

Na mindegy, kár ezen vitázni, legyen igaza dzsi91-nek.

Azért várjuk ki a végét... Az év elején (január-február) szinte mindig hullámvölgyben vannak, aztán tavaszra rájuk sem ismerni. Elég sokszor volt ez az elmúlt 6-8 évben. Nem kéne őket ennyire leírni, ráadásul nincs is ekkora különbség a két csapat között. Jobbak vagyunk, ez tény, de azért nem sokkal jobbak. Különben nem 1 pont lenne a különbség a bajnokságban. De az biztos, hogy jobb formában vagyunk, egységesebbek is, gólerősebbek is, csak játékban mi is eléggé visszaestünk. De mindkét csapat fel fog javulni, ebben biztos vagyok. Ráadásul az a trió ott elöl náluk előbb-utóbb befog lendülni elég csúnyán.dzsi91 írta:Tegye fel a kezét aki el tudja képzelni,hogy ez a pancser LE dobálja a bajnoki trófeát a képünkbe?Felesleges számolgatni,bajnoki leszünk,mert jobbak vagyunk.persze beképzeltség meg minden,de egyszerűen sokkal jobbak vagyunk.
Ott mos jön a tél,pánik káosz,néhányan bizony elfogják hagyni a süllyedő hajót (Messi?Neymar?Alves,Pique,Pedro)... Rohad belülről az egész és ez már menthetetlen.Ez a generáció kifingott.
Luis Enrique meg mindig is madridista marad.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én még várnék ezzel a kijelentéssel...ikarus93 írta:Csúnya idők jönnek Barcáéknál.