Hát én óvatos vagyok ezekkel,mert ami még nincs zsebbe,azzal felesleges számolni,mert az nincs.Én elhiszem hogy Perezék 100milliot várnak de...A Higuain transzfer mintha megrekedni látszana,mert azt gondolom hogy se a juve,se az arsenal nem lenne hajlandó kiadni érte mint 25,mégha meg is venné valamelyik.Aztán ott van a Di Maria ügy,ő felől is elhallgattak a hangok,hogy vinnék a franciák,vagy valamelyik PL csapat.Kaká meg....azt elhiszem hogy a monaco megvenné,de azt nem hiszem hogy a brazil odamenne mikor egy top csapatba ücsöröghet mesés fizetésért,magában álmodozva arról hogy majd jön Ancelotti,aztán eljön az ő ideje...Anthony írta:Azt is kijelentette a vezetőség, hogyha címeket akarunk, akkor költeni kell. Lesznek távozók, akár 100 milla is összejöhet belőlük, de ha csak 70-el számolunk akkor is az a 170, amivel számolsz az 100 kiadás, annyit biztos hajlandóak vagyunk költeni.morientes írta:Szal az a Bale+Vidal+Suarez garnitura egy kicsit sok lenne így egyszerre .Bale 80 lenne az öreg Juan Háry szerint.Aztán Vidalt nem adnák oda 40 alatt ha odaadnák egyáltalán.Suarezre 35-öt szánna presidente Flo,de a pool meg sztm 50 alatt nem adná,bármit mond az uru drakula,hogy váltana...
Úgyhogy 170m ajrot nemtom hogy tudna nélkülözni most a klub,pláne hogy az elnök kijelentette:a stadion az első...
Majd jön Karcsibacsi oszt lesz nekünk Kaká meg Pirlo....
Ha a Monaco adna 20-at Kakáért, hát az főnyeremény lenne szerintem.
Továbbra is azt gondolom, hogy Suarez max. 35 lesz, kényszerhelyzetben lesz a Pool, és gondolom ennyivel is nyernek rajta rendesen.
Suarez meg,azt mondom hogy a pool nem fogja hagyni európa legjobb formába lévő csatárát elkótyavetyélni,mikor Cavanik kerülnek 60-ba....40 millio font a minimum,az alatt nem tárgyalnak.Aztán nyafoghat az a kutyafülű aladár...