Nálam az évtized hsz-e odaát amikor vki azt ecseteli,hogy nem várhatnak még1 olyan GÉNIUSZRA(Mike írta:ha már barcás hsz-ekToti írta:nekem azok a hsz-ek tetszenek szerte a világból, amelyikben azt írják, h LE eltaktikázta a sociedad elleni meccset.
Nekem most az a kedvencem h vki odaát belinkelt egy videót amin Messi sikeresen megszelidíti a 18 méter magasból lehulló labdát vmi kínai showműsorba, és alá benyögi h kiváncsi lenne Ronaldora...![]()
Ilyet még én is szoktam csinálni közbe, jópárszor sikerül is, de Cének ez biztos megoldhatatlan feladat lenneaz már csak hab a tortán hogy a kis kínaiak is olyan fejeket vágnak közbe mint ha isteni csodát látnának
De én most mint madridista teljesen kivagyok akadva Neymaron,arrafelé meg egy szó sem esik róla...hát miazmár hogy egy 21 éves srác aki még közel sem hozta a tőle elvártakat elmegy haknizni ahelyett,hogy rápihenjen a kőkemény januárra,Messinél is cink de azért ő már bőven az a kategória aki kis túlzással azt csinál amit akar(nálunk Cé is hasonló kategória,de szerencsére ő nála mindig a foci az első)...Persze Money talks meg minden,de egy fiatal tehetséget aki odalett erőszakolva a top 3ba így szabadon engedni szerintem óriási hiba.Nem teljesített még szinte semmit a tőle elvártakból,de úgy flangál mintha 6 kupás szezonon lenne túl...
Egyébként itt se nagyon lett szóba hozva a tegnapi vereség kapcsán a szilveszteri dubaiozásunk...Mennyire is volt az szükséges?Nem azt mondom,hogy ha az nincs akkor sima 5-0 de a játékosaink fáradnak tűntek,ez nem olyan "bejhli" meccs volt a csapattól...