Ott mos jön a tél,pánik káosz,néhányan bizony elfogják hagyni a süllyedő hajót (Messi?Neymar?Alves,Pique,Pedro)... Rohad belülről az egész és ez már menthetetlen.Ez a generáció kifingott.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 4., vasárnap 23:51
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 4., vasárnap 23:45
Ha minden meccs kimenetele 50-50 lenne, akkor pont ugyanannyi esély lenne arra, hogy 18-at nyerünk zsinórban, illetve hogy 12, egy vereség, még 5 győzelem. De mivel mondhatjuk, hogy alapesetben mi vagyunk az esélyesek minden meccsen, így nagyobb az esélye annak, hogy 18-at nyerünk.Szerinted mennyi esély van arra, hogy nyerjen a csapatunk egyhuzamban 18 bajnoki meccset??
szerintem ez nem reális, arra viszont hogy nyerjen 12-őt egyhuzamban, majd a 13.-on elbukjon és az azt követő ötöt behúzza komolyabb esély van, mintha 18-at nyerne zsinórban.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 4., vasárnap 23:42
jó hát akkor közbejött a BL.Tavaly is számolgatta mindenki ki hogy lesz bajnok aztán az utolsó 5 bajnokiból 1-et hoztunk?Vagy kettőt?
De az utolsó mondatoddal egyetértek
Legalábbis a második szavával.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 4., vasárnap 23:38
Tavaly is számolgatta mindenki ki hogy lesz bajnok aztán az utolsó 5 bajnokiból 1-et hoztunk?petiamadridista írta:Akkor csatlakozok.Kezdjük ott, hogy a 4>1 (a 4-ből lehet 7, de hogy ez is miért van tényként közölve számomra rejtély) Másrészt a jövőre nézve, mitől csökkenne az esély a következő fordulókban attól, hogy ma kikaptunk? Maximum a megérzésed súghatja ezt, de semmi kézzelfoghatóval, tényekkel megtámogatva nem lehet biztosan kijelenteni.
Ami biztos, ha ma nyerünk akkor +4 pont (ha a pótolt meccset is hozzuk +7). Ha már megérzéseknél tartunk egy esetleges +7-nél sokkal jobban el tudtam volna képzelni, hogy a katalánok belenyugszanak és elengedik a bajnokságot, másrészről a BL-re mi is kicsit jobban tartalékolhattunk volna. Persze ez is csak feltételezés. Én jobban örültem volna a kiszenvedett győzelmünknek, mint egy feltételezésekre alapuló vágyálomnak.![]()
Szerinted mennyi esély van arra, hogy nyerjen a csapatunk egyhuzamban 18 bajnoki meccset??
szerintem ez nem reális, arra viszont hogy nyerjen 12-őt egyhuzamban, majd a 13.-on elbukjon és az azt követő ötöt behúzza komolyabb esély van, mintha 18-at nyerne zsinórban. (Az Atletico elleni bajnoki meccsig számolok.)
Ezt egyszerűen csak a korábbi évek tapasztalatai, törvényszerűségei mondatják velem.
Másik: a Sevilla ellen otthon be kell húzni, nincs eze mit szépíteni, idegenben hihetetlenül halványak az andalúzok.
Tehát: A következő 5 meccsét behúzza a csapat, a Barca meg leikszel az Atleticoval, így lesz az előny 6 pontos, ha ma nyert volna a gárda, szerintem akkor sem lenne több az Atletico elleni meccsig 6 pontnál, mivel a foci törvényszerűségei szerint valahol egyszerűen ki kell kapnunk. És akkor ma négy pontos az előny, de a maradék 5ből egyet nem húzunk be, a többit igen, a Barca x-el jövő héten és februárig megint csak 6 pontos fór van. Egyszerűen ki kell kapni valahol, legalább egyszer, akkor már akkor kapjon ki a Madrid amikor a Barca sem nyer.
Mert 18 bajnoki közül egyszer ki kell kapni.
Ennyi.![]()
Lehet baromság, de én így látom.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 4., vasárnap 23:32
Ha nem vagy tisztában a szabályokkal, akkor semmi sem szabálytalan.matador írta:Neymaré meg miért szabálytalan? Nem támadta, nem rúgta ki a kezéből, váratlant húzott, amit nem szoktak merni csinálni, de hol ütközik a szabályba?
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 4., vasárnap 23:29
Akkor csatlakozok.Kezdjük ott, hogy a 4>1 (a 4-ből lehet 7, de hogy ez is miért van tényként közölve számomra rejtély) Másrészt a jövőre nézve, mitől csökkenne az esély a következő fordulókban attól, hogy ma kikaptunk? Maximum a megérzésed súghatja ezt, de semmi kézzelfoghatóval, tényekkel megtámogatva nem lehet biztosan kijelenteni.
Ami biztos, ha ma nyerünk akkor +4 pont (ha a pótolt meccset is hozzuk +7). Ha már megérzéseknél tartunk egy esetleges +7-nél sokkal jobban el tudtam volna képzelni, hogy a katalánok belenyugszanak és elengedik a bajnokságot, másrészről a BL-re mi is kicsit jobban tartalékolhattunk volna. Persze ez is csak feltételezés. Én jobban örültem volna a kiszenvedett győzelmünknek, mint egy feltételezésekre alapuló vágyálomnak.
HozzászólásSzerző: fanático » 2015. január 4., vasárnap 23:29
A Bárszelónát csak a Bárszelóna győzheti le!Géci írta:Most kéne az öreg Hegyi! Most stílusos lenne a mondása miszerint a " bárcá nem kikapott, hanem saját magát verte meg" . Vagy valami ilyesmi volt
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 4., vasárnap 23:27
1-2 hónapja volt már erről egy vita az angol topicban. Ez szabálytalan, mindig is az volt, mindenhol sárgával büntetik.Neymaré meg miért szabálytalan? Nem támadta, nem rúgta ki a kezéből, váratlant húzott, amit nem szoktak merni csinálni, de hol ütközik a szabályba?
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 4., vasárnap 23:26
nemtom, de úgylátszik ez a szabály, hülyeségnek tartom. De persze örülök h így alakultmatador írta:Neymaré meg miért szabálytalan? Nem támadta, nem rúgta ki a kezéből, váratlant húzott, amit nem szoktak merni csinálni, de hol ütközik a szabályba?
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 4., vasárnap 23:26
A szabály szerint birtokolta a kapus a labdát, ha lepattant volna, vagy a földön gurítja abban az esetben szabályos, így nem.matador írta:nettó hülyeség.viszont arra hogy a követező bajnokikon veszítsünk csökkent az esély
Neymaré meg miért szabálytalan? Nem támadta, nem rúgta ki a kezéből, váratlant húzott, amit nem szoktak merni csinálni, de hol ütközik a szabályba?
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 4., vasárnap 23:24
HozzászólásSzerző: matador » 2015. január 4., vasárnap 23:21
nettó hülyeség.viszont arra hogy a követező bajnokikon veszítsünk csökkent az esély
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. január 4., vasárnap 23:19
kösziSanti írta:Banán
https://www.youtube.com/watch?v=FGVhy7O9m7g
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. január 4., vasárnap 23:18
Ez milyen fajta kijelentéslogika szerint van levezetve?Egyszerűen előbb -utóbb ki kellett már kapnia a csapatnak, és jobb úgy, hogy közben az ellenfél sem nyer, ha mentünk volna 7 ponttal, veszítünk és feljön a Barca 4-re, akkor úgy éreznénk, hogy elvesztettünk 3 pontot, így viszont kvázi nem történt semmi, viszont arra hogy a követező bajnokikon veszítsünk csökkent az esély
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 4., vasárnap 23:17
hát furcsa tudom, de nem olyan bonyolult ez.Te most miről beszélsz??Most így jobb, hogy megyünk 4-el, ha veszítünk feljön a barca 1-re? Akkor nem érezzük úgy, hogy elment 3 pont és ráadásul még közelebb is vannak? Nehogymár még megmagyarázza valaki, hogy jobban jártunk, hogy kikaptunk.
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. január 4., vasárnap 23:16
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 4., vasárnap 23:10
Te most miről beszélsz??ha mentünk volna 7 ponttal, veszítünk és feljön a Barca 4-re, akkor úgy éreznénk, hogy elvesztettünk 3 pontot, így viszont kvázi nem történt semmi, viszont arra hogy a követező bajnokikon veszítsünk csökkent az esély,
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. január 4., vasárnap 23:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 4., vasárnap 23:09
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 4., vasárnap 23:09
hagyjuk már ezt a valenciát.Remy írta:Amúgy most viccen kívül, ha valahogy a Valencia fel tudna kapaszkodni a hármashoz, akkor egy jó körbeverés még érdekes sorrendet tudna kialakítani a végére. Elvileg a Valencia most erősíteni fog a télen, Perezt vagy kit már le is igazolták. Miután szerintem mi nyerjük a bajnokságot (nem nagyképűségből), az Atletico még ki tudja, hogy hol végez, de úgy látszik, hogy még mindig erősek, így el tudnám képzelni, hogy a barca csak 4. lesz év végén. Persze nem sok esélyt látok rá, csak felvázoltam, hátha.
Kérdés, hogy a Valencia, hogy tudja hozni a kicsik ellen, de eddig nem vészesek. És azért láttuk, hogy nem rosszak, bármi lehet.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem