Nagyon lépni akar, ez sem dob az árán. A 35 millió + játékos már reális ajánlat lehet úgy a nyár vége felé.
35 milla+Higu? Nem mindegy,, hogy ki az a játékos...szeintem tobbára is csak 50 millió körül hozható Suarez, inkább felette. Majd kiderül.
Ha a Dortmundban tartják magukat ahhoz, amit a héten nyilatkoztak, akkor Lewandowski esetleg elgondolkodik más klub ajánlatán is, minthogy a bajorok "kedvéért" még egy évvel tovább maradjon Dortmundban, ahol már nem fogják őt annyira szívlelni (és még finom voltam). A Dortmund nem megtartani akarja őt, hanem semmiképp sem akarják eladni a Münchennek, és ezért akár pár milliót is hajlandóak beáldozni (attól függ, maga a játékos hogy dönt, marad még egy évet vagy eligazol Németországon kívülre egy esetleges alacsonyabb összegért, de ez lehet magasabb is a bajorok által kínáltnál).
Ez oda-vissza is érvényes, ha Lewa tartja magát, a Dotmund mit csinál? A BM nem szokott ilyen szempontból szemétkedni, ilyen helyzetben korrektűl fizet (neuer esetében pl). A Dortmundnak nem biztos, hogy belefér az, hogy lemondjon 20-25 millióról. Lewanak lehet, hogy belefér, hogy marad még egy évet, akkor is csak 25 lesz, cserébe nem kicsi alárási pénzt is kapna egy év múlva.
Pirló konkrétan szerintem mozdithatatlan a Juvénál.
Remélem is...Szerencsére nem hiszek benne, hogy komolyan felvetődött a leigazolása.