HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. január 4., vasárnap 19:46
Azt nyilván senki sem gondolta, hogy minden meccset nyerni fogunk, egyszer minden sorozat megszakad. A baj csak az, hogy hiába döntünk meg minden rekordot, mindenki itt van mégis a seggünkben. Úgy látszik, más is megdönt mindent. Ez van.
Nem vártam győzelmet, a Valencia sajnos minden évben ezt csinálja, nem úszunk meg szezont újabban pontveszteség nélkül ellenül. Ez az életük, hogy a Realt minden áron verni kell, mint a másik katalán bandának. Döntetlentől nem számítottam jobbra ilyen Dubai bohóckodás meg sok marhaság miatt. Úgy látszik, mi mindig nehezen lendülünk bele.
Én nem érzem úgy, hogy megérdemeltük a vereséget, szerintem az egyik pontra LEGALÁBB rászolgáltunk a helyzetek alapján. Azt sem mondanám, hogy mindenki rossz volt, meg ilyenek. Casillas fogta, amit lehetett, Pepe, Marcelo, Isco, Kroos, helyenként Carvajal kimondottan jó teljesítményt nyújtott. Jó húzás, hogy újabban Marcelo feljebb is játszik, jól is megy ott neki, csak kellene egy bal hátvéd még a keretbe, a kiszámíthatatlan Coentrao nem megoldás. Isconak néha sajnos védekező kpt is játszania kellett kényszerből, nem ez a fő profilja, alkatilag sem feltétlenül alkalmas rá, de neki legyen mondva, próbálta megoldani, ütközött, emellett próbálta a támadásokat is építeni. Szerintem mindent megpróbált, még ha sok is volt a hiba. Jamest nem is tudtam, hogy a pályán van, szerintem ő volt a leggyengébb, mert a másik bűnrossz, Bale legalább aktív volt, láttuk, hogy még él egyáltalán. Le is vették mindkettőt. Egyébként nem értem, Carlo szerződésének van egy olyan záradéka, hogy 70 perc előtt nem cserélünk, akkor meg mindenképpen ? Sírt a játékunk egy védekező középpályásért, már így kellett volna kijönni a másodikra, James rovására.
CR jó volt az első félidőben, a másodikban az egyik leggyengébb. Jesé nem tudott többet hozzátenni, mint Bale, de meccsekre van szüksége, hogy formába kerüljön, úgyhogy a következő bajnokin kezdenie kéne. Hosszú távon ő lesz a megoldás. Benzemát nem tudtam hová tenni, nagyon eltűnt, viszont labdát sem nagyon kapott.
Játékvezetéssel nem volt gond, bár ilyen kézilabdás stílusú lefújást még nem láttam focimeccsen, támadás közben. Nem befolyásolt semmit, csak furcsa volt. Az is érdekes, ha nekünk kell az idő, akkor mindig 2-3 perc a hosszabbítás csak, ha minket szorítanak egygólos meccsen, akkor rendre 4-5. Nagyság átka.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)