https://pbs.twimg.com/media/B6xJILjCEAA4zld.jpg
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 7., szerda 20:12
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. január 7., szerda 15:45
Gondoltam áthozom a Bale topicból, itt talán jobb helye van.Kerlon írta:Toky, szuperkupán is begyalultak minket...
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 6., kedd 18:20
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. január 5., hétfő 19:20
Adom. Csóri kis spanyol tegnap ahogy átkerült a bal oldalra, rögtön veszélyes megmozdulásai voltak. Neki ott van a helye. Ami azon a poszton védekezésben kell azt lehozza. Nekem már az is elég lenne,hogy ha majd visszatér Modric akkor az Isco-Kroos-Modric kp menjen. Felőlem lehet fent Bale is, csak együtt a kettő (James,Bale) nem megy. Ha csak az egyik lesz alapkezdő akkor reménykedhetünk, ha mindketten akkor nem sok esély van a BL címvédésre. Annyira jól ment a játék amikor Bale lesérült.. Talán Carlo itteni karrierje (attól függetlenül,hogy ő itt már halhatatlanok között lesz mindig) is ettől a döntéstől függ. Tavaly megtalálta a lehető legjobb felállást, szerintem már ebben a szezonban is, csak vissza kell kapcsolni arra.Pad'em írta:Isco meg menjen a helyére ne fecsérelje el az erejét labda hajkurászásával
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2015. január 5., hétfő 18:54
Engem november óta az idegbaj kerülget a meccseinkenpalesz77 írta:Az a felállás úgy volt tökéletes ahogy volt, az a 4-es passzjátékban nagyon érezte a dolgokat, a helyetekbe tuti megőrülnék, hogy Bale miatt megbontotta ezt Carlo - mert Modric sérülése előtt már meg lett bontva.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 4., vasárnap 19:52
Mondjuk szerintem így nem működne jól, - így kemény 6-7 Real meccs alapján mondom, hogy - James a baloson nem olyan jó, Bale meg mezőnyben nem képes jól játszani, tökmindegy hol van, az ő lábán nem folyna úgy tovább a laszti, mint Jamesén a 4-4-2-ben. Az a felállás úgy volt tökéletes ahogy volt, az a 4-es passzjátékban nagyon érezte a dolgokat, a helyetekbe tuti megőrülnék, hogy Bale miatt megbontotta ezt Carlo - mert Modric sérülése előtt már meg lett bontva.kiserik írta:442-höz:
Szerintem is vissza kellene állni erre a felállásra, valahogy így:
--------CR7---Benzema
James---Kroos---Isco---Bale
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. január 4., vasárnap 19:39
HozzászólásSzerző: teszler » 2015. január 4., vasárnap 19:29
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 4., vasárnap 19:08
plusz szerintem benzema és cr is jobban élt ebben a felállásban, nem volt annyira kötött a helyük, mint most4-4-2-ben megoldja James is, Isco is, mert csökken a nyomás rajtuk, az előrejátékra is több erejük marad.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 4., vasárnap 19:03
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 4., vasárnap 18:58
A 4-4-2-vel helyére kerülnének az emberek. Most james nem játszik a helyén, isco nem játszik a helyén. Illara is jó lenne, szerintem akkor is többre mennénk az egésszel. Aztán vagy Bale vagy Benzema padon. Lehet, hogy nevekben kevesebb lenne, de összességében akkor is jobban kijöhetnénk. Nem elég stabil a középpályánk ezzel a 3 játékossal(meg a két 100 milliós figuránkkal, akik úgy védekeznek, ahogy), Kroos-szon kívül kényszerben vannak ott. 4-4-2-ben megoldja James is, Isco is, mert csökken a nyomás rajtuk, az előrejátékra is több erejük marad.a 4-4-2 sem fog addig mukodni amig Modric fel nem epul. Nincs senki Kroos melle. Ez van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 4., vasárnap 15:55
Részben igaz, részben nem. Szerintem nincs Isco védekezésével semmi gond, a különbség, hogy az ő játéka a cselek stb miatt kockázatosabb, viszont én is felcserélném a két játékost, mert az eddigiek alapján mindegyik jobban játszik, ha ellentétes oldalon van.gólvonal írta:Én Ancelotti helyében kipróbálnám James-t Modric helyén, és Isco-t James pozíciójában. James sokkal védekezőbb típus (ahogy Carlo is nyilatkozta), és kevés cselt vállal be. Viszont nagyon jó passzai vannak, és hosszú indításokat is be mer vállalni, ill. kiemelkedően jól helyezkedik. Isco többet cselez, szlalomozik, röviden: jobban érzi magát közelebb a kapuhoz.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. január 4., vasárnap 15:36
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2014. december 30., kedd 19:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 29., hétfő 11:02
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 9., kedd 20:44
THAT'S MY BOY!!!!!!Realista24 írta:De sok sügér van facebookon![]()
![]()
:ĐTe milyen felállásban küldenéd pályára a csapatot?
Dávid: Cr,Cr7-Ronaldo-C.Ronaldo-CR7,Cris-C.Ro-Cristiano,Cristiano Ronaldo-Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro-Ronaldo7![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 9., kedd 20:38
De sok sügér van facebookon![]()
![]()
![]()
:ĐTe milyen felállásban küldenéd pályára a csapatot?
Dávid: Cr,Cr7-Ronaldo-C.Ronaldo-CR7,Cris-C.Ro-Cristiano,Cristiano Ronaldo-Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro-Ronaldo7
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 9., kedd 20:22
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 8., hétfő 19:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 8., hétfő 15:40
Az tenne jót neki, ha a címe Manchester, Main street 32-re változna.KAG írta:Kerlon írta:Én is így gondoltam, de Bale helyett Benzema és visszavontan a két csatár mögött.
Én kezdetném Balet! Kellenek neki nagyon a percek, mert nincs formában. Abba kerülni pedig nem éppen edzéseken lehet.
Jót tenne neki, ha valami kisebb csapatot megszórna.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem