James Rodríguez - 16

Archívum

Ki tartanál a csapatnál?

A szavazás 2017. május 28., vasárnap 8:17-kor befejeződött.

Bale-t
40
44%
Jamest
50
56%

Szavazatok száma: 90

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: James Rodríguez - 10

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 4., vasárnap 19:35

miro írta:Ez kell majd,félév alatt volt 3 jó meccs kb.
Pontosan.
De azok is azért jó meccsek, mert az ellenfél átjáróház volt és ahogy ment a többieknek úgy neki is.
80 milla, ez az, vegyünk még japánból is egy népszerű tinisztárt, az nem baj, hogy focizni nem tud. :)

Az egyetlen amit ő nála nem lehet felhozni, az, hogy ne akarna és ne futna.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. január 4., vasárnap 19:35

ziro4vr írta:Ebbe a felállásba nem elég amit csinál/tud. 442-be okés.

Én se vagyok elégedett vele, de Bale padoztatása most indokoltabb. Bár erről Modric visszatéréséig kb felesleges beszélni, meg lehet utána is..

Hol képzelnéd el 4-4-2 ben?

Szerintem ott még kevesebb lenne. (ha az egyik szélre gondoltad) Még jobban kijönne a lassúsága
Neki egyértelműen középen, a csatárok/csatár mögött van a helye szorosan kevés védekezőfeladattal.
ZIDANE

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 4., vasárnap 19:34

De ő legalább akar és jó a hozzáállása. + nem a posztján játszik. Nem védem, mert szar volt, de ez a különbség közte és tudjuk ki között... Amikor Bale helyén játszott sokkal jobban tolta és a csapat is jobb volt.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 4., vasárnap 19:33

Ebbe a felállásba nem elég amit csinál/tud. 442-be okés.

Én se vagyok elégedett vele, de Bale padoztatása most indokoltabb. Bár erről Modric visszatéréséig kb felesleges beszélni, meg lehet utána is..
Nem illik.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 4., vasárnap 19:30

Botrány,de most hallottam a meccsen hogy mennyire népszerű, illetve parfüm,alsógatya stb minden szar van róla.
Nem hiába kellett akkor Pereznek.
Az ég világon nem tesz hozzá semmit a játékhoz,sőt..
Isco-Kroos-Modric.

Ez kell majd,félév alatt volt 3 jó meccse hamesznek.
Lassú,körülményes,előre felé kevés,hátra felé főleg.
Olyan érzésem van hogy fut,de nem halad.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2015. január 4., vasárnap 19:33-kor.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2015. január 4., vasárnap 19:25

Nálam ma ő volt a leggyengébb (tudom h Bale "az"), és nem először, támadásban 0 volt, semmit nem próbálkozott, futni futott ha védekezni kellett, de azzal se mentünk semmire, sajnos az h elég egylábas, és borzasztó induló sebessége van továbbra is hatalmas hátrány a sárcnál, cserébe foglalta Isco posztját, aki mélyen játszott az erejét felemésztette a védekezés, támadásból ki lett vonva, az utolsó 20 pecben amikor a "helyére" került a spanyol 30szor annyit tett le mint a kolumbiai sztárunk..persze ez már nem az ő hibája, 80 milla volt neki is játszania kell, hiába veri körbe Isco mindenben.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 12., péntek 18:56

csütörtök, 18:47 A hírek szerint James Rodriguez, a Real Madrid kolumbiai támadója remek ütemben halad a felépüléssel, így az előzetes várakozások szerint a Klubvilágbajnokság döntőjében már bevethető állapotban lesz. A nyáron a Monaco együttesétől érkező támadó a mai edzésen már futógyakorlatokat végzett, ám az Almeria elleni utazókeretből még kimaradt. Mint ismeretes, James még a Celta Vigo ellen szenvedett vádlisérülést. Forrás: Madridom.hu
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 18:52

hala real írta:van hir a felepuleserol? ott lehet a klub vb-n, vagy teljesen eselytelen?
Elvileg ott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. december 12., péntek 18:46

van hir a felepuleserol? ott lehet a klub vb-n, vagy teljesen eselytelen?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. december 7., vasárnap 19:18

fanático írta:
pheco írta:Csak gratulálni lehet Ancelottinak. Tök feleslegesen játszott hétközben 60 percet. Már rég pihentetni kellett volna. Azért sem értem, mert csak ott van Illarra és azért az Illarra-Kroos-Isco kp sem hangzik gyengén.
Kár Ancelottit hibáztatni a sérülések miatt. Egyrészt nem tudjuk pontosan, hogy ténylegesen milyen természetű James problémája (egyáltalán nem biztos, hogy a terhelés miatt történt), másrészt eléggé meg van kötve a keze mostanában. Így is szinte mindenkit pihentetett akit kellett, James meg Isco egy sorral fentebb játszott mint szokott, így alapból kevesebb meló hárult rájuk, ráadásul egy harmadosztályú csapat volt az ellenfél. Értem én, hogy sokak szerint a Castillát is ki lehetne küldeni egy ilyen kupavisszavágóra, 3 gólos előny birtokában, de egyáltalán nem tartom igazságos dolognak, hogy mindig a mester van elővéve akárki megsérül, ráadásul még csak nem is tavasz van. Inkább a keret mélyítéséhez kellett volna hozzájárulnia Pereznek a nyáron, nem pedig 80 millát kiadni Jamesért. Persze nincs semmi bajom a gyerekkel, mert eddig példamutató a hozzáállása, és a számokat is hozza, de azért na... van hiányérzetem amikor arra gondolok, hogy két olyan játékosért is csillagászati összeget adtunk ki az utóbbi két évben, akikre alapjáraton semmi szükség nem volt. És ebbe nem biztos, hogy Ancelottinak sok beleszólása volt. :kivagyhe:
Azért abban az ő keze is van, hogy a 75+ percekben kezd el cserélni, és James, Modric meg Kroos eddig minden meccset végigjátszott szinte. A gyengébb csapatok ellen simán be lehetne tenni egy-két ember helyett Illarra-t, Medran-t vagy Khedira-t (akármennyire is nem szint a herceg, illarra-n meglepődtem hogy egész jól játszott a múltkori meccsen... bár igaz a celta ellen játszottunk). Következő 1-2 meccsen tuti pihentetném Kroos-t. Illarra úgyis fog játszani szerintem, Medrán játszhatna vele együtt (ha Khedira egészségi állapota annyira romokban van) és felhozunk 1-2 fiatalt cserének.

fanático

HozzászólásSzerző: fanático » 2014. december 7., vasárnap 18:54

pheco írta:Csak gratulálni lehet Ancelottinak. Tök feleslegesen játszott hétközben 60 percet. Már rég pihentetni kellett volna. Azért sem értem, mert csak ott van Illarra és azért az Illarra-Kroos-Isco kp sem hangzik gyengén.
Kár Ancelottit hibáztatni a sérülések miatt. Egyrészt nem tudjuk pontosan, hogy ténylegesen milyen természetű James problémája (egyáltalán nem biztos, hogy a terhelés miatt történt), másrészt eléggé meg van kötve a keze mostanában. Így is szinte mindenkit pihentetett akit kellett, James meg Isco egy sorral fentebb játszott mint szokott, így alapból kevesebb meló hárult rájuk, ráadásul egy harmadosztályú csapat volt az ellenfél. Értem én, hogy sokak szerint a Castillát is ki lehetne küldeni egy ilyen kupavisszavágóra, 3 gólos előny birtokában, de egyáltalán nem tartom igazságos dolognak, hogy mindig a mester van elővéve akárki megsérül, ráadásul még csak nem is tavasz van. Inkább a keret mélyítéséhez kellett volna hozzájárulnia Pereznek a nyáron, nem pedig 80 millát kiadni Jamesért. Persze nincs semmi bajom a gyerekkel, mert eddig példamutató a hozzáállása, és a számokat is hozza, de azért na... van hiányérzetem amikor arra gondolok, hogy két olyan játékosért is csillagászati összeget adtunk ki az utóbbi két évben, akikre alapjáraton semmi szükség nem volt. És ebbe nem biztos, hogy Ancelottinak sok beleszólása volt. :kivagyhe:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. december 7., vasárnap 18:43

Csak gratulálni lehet Ancelottinak. Tök feleslegesen játszott hétközben 60 percet. Már rég pihentetni kellett volna. Azért sem értem, mert csak ott van Illarra és azért az Illarra-Kroos-Isco kp sem hangzik gyengén.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. december 7., vasárnap 18:35

Dehogy, ez egy másik csodagyerek, Lucas Silva. :D

Meg miért igazolnánk egy szélső támadót? :ike:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. december 7., vasárnap 18:34

Ez a Lucas a PSG-s Lucas?
nem, ő Lucas Silva a Cruzeiroból.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 7., vasárnap 18:32

James Rodriguez a tegnapi Celta elleni mérkőzésen vádlisérülést szenvedett, és az orvosok pesszimisták a játékos állapotát illetően. Erősen kérdéses a Klub VB-n való részvétele, és ezért a klub megfontolja, hogy Lucast még a télen leigazolják. Jamesen kívül Modric is sérült a középpályán, valamint Khedira is folyamatosan egészségügyi problémákkal küzd, ezért a csapatnak erősítésre lesz szüksége.
Hát nyilván... fura is lenne, ha egy játékos sérülése kisebb lenne a vártnál. Ez a Lucas a PSG-s Lucas?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 7., vasárnap 16:50

Azért legalább 1 igazoláson elgondolkoznék Carlo helyében, mert Khedira-ra nem lehet számítani aminek nyilván örülünk de ez létszámban nem lesz elég szezon végéig.
Ott lesz a brazil a cruzeirobol :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 7., vasárnap 15:22

Azert jobbulast kivanok neki, remelem hamar felepul.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 7., vasárnap 14:16

Csabi írta:Ugy nez ki iden mar nem lep palyara
Azért legalább 1 igazoláson elgondolkoznék Carlo helyében, mert Khedira-ra nem lehet számítani aminek nyilván örülünk de ez létszámban nem lesz elég szezon végéig.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 7., vasárnap 14:12

Ugy nez ki iden mar nem lep palyara

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 6., szombat 23:46

A "sérülés" (húzódás) mértékétől függ, de ha nem teljes szakadásról van szó (amit kétlek), akkor 5-10 napon belül rendbe hozzák 100%-ra.

Vissza: