Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Isco mi fasz csinál.

-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Akik favágozzák a Valencia-t azoknak üzenem, hogy ez a módja annak,hogy megfogják az igazán nagy csapatokat. Letámadás, erőszakos játék. Teljesen jól csinálják.Pláne otthon. Máskor meg az a probléma ,hogy túl simán veri a csapatokat a 3 nagy, illetve ,hogy "lefekszenek nekik".
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Adom, csak Isco védelmében annyit, hogy neki duplán nehéz dolga van, gőze nincs hogy kéne védekezni, erre most először igazán szükség lenne a védekező skillre. Ez a meccse ebben a pozícióban kevésbé az ő asztala, de eddig elégedett vagyok a játékával.kapor_89 írta:Illarra Benz és Varane Ramos csere kellene, illetve Iscot megnyugtatni, mert túlpörgött, nehogy kiállítsák.. Amúgy nem rossz, ha CR belövi üres kapura, akkor 0-2-vel röhögve lehoztuk volna a meccset, de nagyon stabil a csapat, jól össze vannak rakva..
Én Benzemát hoznám le, nagyon tompa. Bale is az, de ma én inkább benne érzek vérszagot, ha kicsit előrébb játszathatna.Bale-James
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Adom, a Bale-James kettos kozul hoznam le egyiket. Vagy varnek meg 10-25 percet es meglatni, h Isco mennyire porog, egy esetleges kiallitas miatt.Simi írta:
Nem tudom, én inkább Bale-t (vagy halkan mondom, Ronaldot) szedném le, mert hiába gyenge Benz is, szerintem szükség van egy a kapunak háttal jól operáló, labdát tartó játékosra. Keveset jut el odáig a labda, de ha eljutott, most is jól tartotta meg Benz, nélküle szerintem nehezebb lenne. Nekem Bale és Ronaldo halvány eddig. James is szürke, Kroos és Isco meg az egész védelem nagyot melózik, Casillas is elég magabiztos eddig.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Higgadt és pontos labdakihozatalkoban kell előrelépni, Modric kiesésével csak Kroos igazán patent ebben, az ellenfél edzőjének meg ha van esze, akkor rááll, aztán már bajban is vagyunk/előre kell bacni és oda az egész.
Nem illik.
Nem tudom, én inkább Bale-t (vagy halkan mondom, Ronaldot) szedném le, mert hiába gyenge Benz is, szerintem szükség van egy a kapunak háttal jól operáló, labdát tartó játékosra. Keveset jut el odáig a labda, de ha eljutott, most is jól tartotta meg Benz, nélküle szerintem nehezebb lenne. Nekem Bale és Ronaldo halvány eddig. James is szürke, Kroos és Isco meg az egész védelem nagyot melózik, Casillas is elég magabiztos eddig.Támogatom.Benzema-Illarra csere sürgősen kéne megfogni őket középen, előre a 2 állat elég most
Az a gond, hogy ma a Valencia jobban akart focizni az elején, mi meg elvettük a kedvüket, és most életveszélyessé vált a helyzet, mert a 20 perc óta frusztráltan rugdalnak minket. "Bíró úr" játékvezetési stílusa is hergeli őket ellenünk, én nagyon féltem most Iscot és Kroost, mert ha valamelyiket lerúgják, az nagyobb tragédia lenne, mintha csak x-elnénk velük.
Amúgy az első 10 percet és az utolsó 5 leszámítva ők sem játszottak jól és mi kontrolláltunk, de nem látszódott meg helyzetekben. Kell még egy gól az kicsit el venné a kedvük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy én most azért nem haragszok a Valenciára, mert ezt hozták a Barca ellen is. Ott is kemények voltak, csak a végét elbaszták.
Szóval ja... itt is basszák el a végét.
Szóval ja... itt is basszák el a végét.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Aszonjda Nyilasi Bale beadására: TALÁN a kezet is érintette, DE HA NEM akkor szerencséje volt a Valenciánk.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
5-2palesz77 írta:Hány sárga volt eddig? Én már nem tudtam követni.. Lassan már csak a kapusoknak nem lesz.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Illarra Benz és Varane Ramos csere kellene, illetve Iscot megnyugtatni, mert túlpörgött, nehogy kiállítsák.. Amúgy nem rossz, ha CR belövi üres kapura, akkor 0-2-vel röhögve lehoztuk volna a meccset, de nagyon stabil a csapat, jól össze vannak rakva..
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Szerintem szép játékot a következő meccseken se várjunk, mert az Atma jön.

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mondjuk ő tuti ficánkolna ezen a meccsen..ziro4vr írta:amúgy én behoznám khedirát, vagy ha még itt lenne gravesent![]()

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Kb miota kiesett a horvat.CS0ki írta:Én is...Várható is, hogy ez lesz, persze nem félidőben.Nagyon jó lenne lőni még egyet, mert azért a valelcia is bőven találhat gólt, annyira nem meggyőző a középpályánk most.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Mibe?A srácok rohadt faradttak

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
morientes írta:Behúzzák azok sztm....Mike írta:mindegy hogy, csak nyerjünk. Vmiért ma Barca pontvesztést érzek a levegőben
Szerintem is,kevés pontot fognak veszíteni,nagyon ideje újra felpörögni,mert eléggé leadtuk egy ideje.....a barca meg hozni fogja. ott baj lehet.

Pontosan....pótolhatatlan a csapat motorja és eszeKb miota kiesett a horvat.![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R.M.C.F 2015. január 4., vasárnap 17:56-kor.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha gólt kapunk és egyenlít a Valencia,onnantól nagyon meleg lesz a győzelem... nem szabad,hogy gólt kapjunk,sőt,lőni kéne még egyet,és akkor labdázhatunk kedvünkre. Közel járnak a gólhoz,remélem állni fogjuk a sarat...

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
de eredetileg balos voltMike írta:pedig Bale jobboldaliziro4vr írta:Bale mai játékát meg lehet magyarázni, Orban oldalára kéne neki matrica, de még nem szerezte be úgy tűnik.
amúgy én behoznám khedirát, vagy ha még itt lenne gravesent

Nem illik.
Én is...Várható is, hogy ez lesz, persze nem félidőben.Nagyon jó lenne lőni még egyet, mert azért a valelcia is bőven találhat gólt, annyira nem meggyőző a középpályánk most.
Jó meccs, nehéz ellenfél, nehéz pálya, de ezt figyelembe véve jól játszunk! A srácok rohadt faradttak, és a james-isco-kroos kp sem a legjobb a nagycsapatok ellen ill. ilyen meccseken. Szünetben fellelegzunk és ésszel lehozzuk. Ha nem nyugszunk meg, jönni fog a valencia gólja.