Zidane és Pérez ma csúcstalálkozót tart, ahol többek között a francia legenda szerepét és a 2013-14-es csapat összetételét fogják megvitatni. A vezetőség szeretné, ha újra trófeákat nyerne a csapat, ezért ehhez mérten fognak igazolni, és természetesen szó lesz az elvágyódó játékosok sorsáról is.
Hát a napirend első pontjának örülök, de edző nélkül megvitatni a csapat összetételét kicsit necces. Kivéve persze, ha Carlo már leadta a maga kis listáját előre...
Az El Confidencial szerint Carlo Ancelotti elsősorban Vidal leigazolását kéri Péreztől. A chilei játékost ugyan érinthetetlennek minősítette a Juventus, ennek ellenére a Real Madrid mindent meg fog tenni a játékos Madridba költöztetéséért.
...mert ugyebár ez arra enged következtetni. Btw, ha Péreznek sikerül elhoznia Vidalt én nagyon nagyot fogok ünnepelni (inni). Olyan szinten ragaszkodnak hozzá, hogy lehetetlen küldetésnek tűnik, és ami még komolyabb gond, hogy a játékos is imádja a Juvet.
Egy Bale-Vidal páros önmagában meglenne legalább 150 millió. Igaz, én nem sajnálnám rájuk, mert ezzel a két emberrel hihetetlen mekkorát erősödnénk. Ha nem is érkezne már rajtuk kívül komoly név, vagy egyáltalán semmilyen, én már akkor is elégedett lennék. Tudom, hogy a KP-n egy ember általában nem csinál nyarat -és persze én is jobban örülnék, ha még hoznánk oda rajt kívül legalább egy, de inkább két fickót- ám okosan használva a chilei mégis képes lehet rá.