De a Ramos pirosat is, ha kijön második félidőre.sebydani írta:Aki fogad szerintem nyugodtan megrakhatja a Valencia piros lapot, nagyon szorgosan gyűjtik a lapokat.

HozzászólásSzerző: fanático » 2015. január 4., vasárnap 17:37
De a Ramos pirosat is, ha kijön második félidőre.sebydani írta:Aki fogad szerintem nyugodtan megrakhatja a Valencia piros lapot, nagyon szorgosan gyűjtik a lapokat.
HozzászólásSzerző: Jammin » 2015. január 4., vasárnap 17:37
Tényleg ne haragudj, nem szoktam én ezekhez hozzászólni, de ez már nagyon nonszensz.Ha ráérek majd hozzáfogok sajnálkozni,de ez ilyen.Csak annak idején felpattant oszt ment tovább,most meg odamegy okoskodni mintha minimum ő lenne Maradona...Angliába megszokhatta volna hogy faragják,akkor nem kisasszonykodott...Gareth...
Felvitte a zisten a dolgát na...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 4., vasárnap 17:35
Ja az...úgy irigylem azokat akik ilyen egyszerűen tudnak gondolkodni...Ha más véleményt látnak valakiről,az beteges,aki nem ért velük egyet az meg hülye...na mindegy,nem forszírozom,no offense...Ez már beteges
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 4., vasárnap 17:35
Ilyen alapon Negredo kezezése kevésbé volt 11-es mint ez.numberone1 írta:szerintem nem utott bele, a keze lent volt, es meg elhuzni sem tudta.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. január 4., vasárnap 17:34
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 4., vasárnap 17:33
szerintem nem utott bele, a keze lent volt, es meg elhuzni sem tudta.BBeno írta:akkor miért jár ha nem ezért?numberone1 írta:
ezert nem jar tizi.![]()
egyértelműen nem volt testhez szorítva a keze. blokkolt is. tiszta tizi.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 4., vasárnap 17:33
Fájdalmas vagy már. Fejezdbe.morientes írta:Ha ráérek majd hozzáfogok sajnálkozni,de ez ilyen.Csak annak idején felpattant oszt ment tovább,most meg odamegy okoskodni mintha minimum ő lenne Maradona...Angliába megszokhatta volna hogy faragják,akkor nem kisasszonykodott...Gareth...BBeno írta:gareth kapja ma rendesen. mekkora hentes csapat tud ez a valencia lenni ha velünk játszanak.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 4., vasárnap 17:32
akkor miért jár ha nem ezért?numberone1 írta:
ezert nem jar tizi.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 4., vasárnap 17:31
szerintem észre se vetteSierra írta:Ez is kezezés volt. Kommentátor szerint az ilyeneket nem szokták befújni. Végül is csak majdnem kificamodott a csávó csuklója és irányt is változtatott a labda..
HozzászólásSzerző: fanático » 2015. január 4., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 4., vasárnap 17:29
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 4., vasárnap 17:28
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 4., vasárnap 17:28
+1morientes írta:Ha ráérek majd hozzáfogok sajnálkozni,de ez ilyen.Csak annak idején felpattant oszt ment tovább,most meg odamegy okoskodni mintha minimum ő lenne Maradona...Angliába megszokhatta volna hogy faragják,akkor nem kisasszonykodott...Gareth...BBeno írta:gareth kapja ma rendesen. mekkora hentes csapat tud ez a valencia lenni ha velünk játszanak.
ezert nem jar tizi.Megint kezezés...
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. január 4., vasárnap 17:27
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 4., vasárnap 17:27
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. január 4., vasárnap 17:27
Ez már betegesmorientes írta:Ha ráérek majd hozzáfogok sajnálkozni,de ez ilyen.Csak annak idején felpattant oszt ment tovább,most meg odamegy okoskodni mintha minimum ő lenne Maradona...Angliába megszokhatta volna hogy faragják,akkor nem kisasszonykodott...Gareth...BBeno írta:gareth kapja ma rendesen. mekkora hentes csapat tud ez a valencia lenni ha velünk játszanak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 4., vasárnap 17:27
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 4., vasárnap 17:27
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. január 4., vasárnap 17:26
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 4., vasárnap 17:25
Ha ráérek majd hozzáfogok sajnálkozni,de ez ilyen.Csak annak idején felpattant oszt ment tovább,most meg odamegy okoskodni mintha minimum ő lenne Maradona...Angliába megszokhatta volna hogy faragják,akkor nem kisasszonykodott...Gareth...BBeno írta:gareth kapja ma rendesen. mekkora hentes csapat tud ez a valencia lenni ha velünk játszanak.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem