Toni Kroos
Re: Toni Kroos - 8
Már megint nehezen tudnak az emberek értelmezni dolgokat. Matt nem írt semmi hülyeséget, 25 éves korára Messi nagyjából nyer 4 aranylabdát...Azért manapság nem 25 éves koruk után szoktak meghatározóak lenni, aki fiatalon is már kitűnik, és nem későn érő típus, az már 22-23 éves korában ott lehet a toppon, aztán kérdés, hogy meddig marad. Szerintem a foci körüli orvosi, felkészítési, technikai vívmányok fejlődésének is köszönhető, hogy a legtöbb játékos tovább tud a toppon maradni.
Ezért nem értettem illaramendi leigazolásakor az árat, mert aki 23 éves korára ennyit tud felmutatni, azért ne fizessünk már ennyit.
Ezért nem értettem illaramendi leigazolásakor az árat, mert aki 23 éves korára ennyit tud felmutatni, azért ne fizessünk már ennyit.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Eszkúzi, a nagy pötyögésbe azt nem vettem észre..Realista24 írta:Palesz, neked is szól, amit írtam.
Következőnél morci leszek, akárki az. Kivéve ziro![]()

De hogy ne offoljak csak akkor már

Toni Kroos - The Maestro
Nem egy Rakitic szint azért a srác, de megnéztem volna azért nálunk mit alkot..

Hát szerintem is szörnyű kombináció, bár nekem bárhova ment volna nem tetszene..ziro4vr írta:Thiago barcás volt, aztán bmes lett, ennél rosszabb kombináció nincsde amúgy igen

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Érdemes megnézni a 2012-es ebn milyen keretük volt a németeknek...brutál, simán erősebb, mint most a vbn, csak akkor még nem jött össze.Kerlon írta: durva, hogy ő még fiatalabban lett volna ilyen Kramer helyett világbajnok, de tönkre vágta a sérülése... meg ugye Reus... Kroos-Gündi-Reus 3-as mondjuk még jó lehet a orosz vb-n is. ez lnne e best of kp:
Ballack-Kroos-Gündi.
Na bújj ide, te nagy mackó.Realista24 írta: Következőnél morci leszek, akárki az. Kivéve ziro![]()

Thiago barcás volt, aztán bmes lett, ennél rosszabb kombináció nincspalesz77 írta:[
Ha képességeket nézzük, akkor annyit mondok, hogy Thiago Alcantara!![]()
Csak ő jobban beszopta a sérülésekkel, mint Gündogan, pedig azért ez már nagy szó..

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Palesz, neked is szól, amit írtam.
Következőnél morci leszek, akárki az. Kivéve ziro
Következőnél morci leszek, akárki az. Kivéve ziro

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mi ez a kupa mánia most komolyan? Egy játékost az minősít csak, hogy hány Bl-t meg Bajnokságot nyert? Ezen az alapon Bojan nagyobb csatár, mint R9 vagy Ibra, mert 2-szeres Bl győztes..BBeno írta:hát ezért írtam hogy mindegy mit nézel mert gerrard 25 éves kora után talán leesett egy ligakupa.
lampardra igaz hogy 25 éves kora után gyűjtötte kupáit, de VB, EB tekintetében nem fontos hogy 25 éves korukra mit hoztak össze mert utána sem nyertek semmit angliával.

Egy irányítónál meg aztán végképp, Gerrard kiugrathatta az embereket, ha ilyen Crouch kaliberek várták a labdákat, berúgni azért nem tudja helyettük..

Ha képességeket nézzük, akkor annyit mondok, hogy Thiago Alcantara!ziro4vr írta:Akkor most jól figyelj: Ilkay wait for it...Gündoganmár ha képességet nézünk meg egyéni maximumot

durva, hogy ő még fiatalabban lett volna ilyen Kramer helyett világbajnok, de tönkre vágta a sérülése... meg ugye Reus... Kroos-Gündi-Reus 3-as mondjuk még jó lehet a orosz vb-n is. ez lnne e best of kp:ziro4vr írta:Akkor most jól figyelj: Ilkay wait for it...GündoganKerlon írta:Toni Kroos még top5-ben sem volt, ha jól rémlik. Akkor nagyon tucat.![]()
Torres meg volt 3... Mekkora király volt. A fél karomat odaadtam volna érte akkortájt.![]()
Amúgy Toniról most se beszélnek sokat, pedig tényleg a legjobbak egyike a posztján. Fabregas, Touré, Modric, Schweinsteiger... Több embert írni se tudnék.már ha képességet nézünk meg egyéni maximumot
Ballack-Kroos-Gündi.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
kilogrammbanziro4vr írta:meg egyéni maximumot

na jó tudom, az már rég volt

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ziro4vr
Akkor most jól figyelj: Ilkay wait for it...GündoganKerlon írta:Toni Kroos még top5-ben sem volt, ha jól rémlik. Akkor nagyon tucat.![]()
Torres meg volt 3... Mekkora király volt. A fél karomat odaadtam volna érte akkortájt.![]()
Amúgy Toniról most se beszélnek sokat, pedig tényleg a legjobbak egyike a posztján. Fabregas, Touré, Modric, Schweinsteiger... Több embert írni se tudnék.

Nem illik.
Toni Kroos még top5-ben sem volt, ha jól rémlik. Akkor nagyon tucat.
Torres meg volt 3... Mekkora király volt. A fél karomat odaadtam volna érte akkortájt.
Amúgy Toniról most se beszélnek sokat, pedig tényleg a legjobbak egyike a posztján. Fabregas, Touré, Modric, Schweinsteiger... Több embert írni se tudnék.

Torres meg volt 3... Mekkora király volt. A fél karomat odaadtam volna érte akkortájt.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor még most fejezzük be itt az angol témát. Elég volt néhány oldal szemét a másik topicban.
És továbbra is várom Mattet :Đ
És továbbra is várom Mattet :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kerlon írta:Jó, tudom ezért tucat.Én konkrétan a VB-re és a kupák számára mondtam ezt. Bár nem néztem utána, de kétlem, hogy bármelyik is ennyire szarrá nyerte magát 25 éves korára.
hát ezért írtam hogy mindegy mit nézel mert gerrard 25 éves kora után talán leesett egy ligakupa.
lampardra igaz hogy 25 éves kora után gyűjtötte kupáit, de VB, EB tekintetében nem fontos hogy 25 éves korukra mit hoztak össze mert utána sem nyertek semmit angliával.
lampard lett a 2. és gerrard a 3. bocs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. január 4., vasárnap 16:02-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aranylabda harmadik lett Tucat Gerrard, nem?
PS: Akkor Lampard tuti megnyerte.
PS: Akkor Lampard tuti megnyerte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jó, tudom ezért tucat.BBeno írta:Kerlon írta:Szerintem is arra gondolt, amivel magyaráztad a dolgot, hogy a mai mezőnyből kitűnik, de amúgy a klasszisok körében átlag.Mondjuk az angolok 25 éves korukra nem voltak ennyire sikeresek.
Gerrard 25 éves korára ért fel a csúcsra. aranylaszti 2. és nyerte előtte tavasszal a BL-t. ennél többet azóta sem nyert szóval sikerei csúcsára 25 évesen ért és azóta semmi.

K
K
Kerlon írta:Szerintem is arra gondolt, amivel magyaráztad a dolgot, hogy a mai mezőnyből kitűnik, de amúgy a klasszisok körében átlag.Mondjuk az angolok 25 éves korukra nem voltak ennyire sikeresek.
Gerrard 25 éves korára ért fel a csúcsra. aranylaszti 2. és nyerte előtte tavasszal a BL-t. ennél többet azóta sem nyert szóval sikerei csúcsára 25 évesen ért és azóta semmi.
Lampard viszont tényleg később érte el a sikereit.
lévén hogy angolok így esélyük sem volt soha EB-t VB-t nyerni. nem úgy mint Toninak.
Szerintem is arra gondolt, amivel magyaráztad a dolgot, hogy a mai mezőnyből kitűnik, de amúgy a klasszisok körében átlag.
Mondjuk az angolok 25 éves korukra nem voltak ennyire sikeresek.

K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na végre valaki

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Matt szerintem arra gondolt, hogy egy klasszistól elvárható ebben a korban az ilyen játék, mint amit Kroos mutat, így nem feltétlen kell elájulni attól, hogy még "csak" 25 éves. Persze vannak későn érő típusok és olyanok is akik bár klasszisok, még sem ilyen érett a játékuk. Abban mindenki egyetért, hogy Kroos nagy király és hatalmas igazolás volt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem továbbra is félreértitek, de lehet én vagyok a naív
Matt gyere már :Đ

Matt gyere már :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
mert Kroos nem az? Ne vicceljünk már...alaphangon top 3 a posztján.Matt009 írta:Lampard és Gerrard is ebben a korban már bőven klasszisnak számítottak
Meg milyen jeleket kéne mutatnia? Álljon be a kezdőkörbe egy forgalomirányító bottal?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ziro4vr
Mondjuk fura, 25 éves korára BL győztes, VB győztes csak hogy pár ócska címet mondjak, és a világ egyik legjobb kps-a, brutál hidegvérrel, rutinnal és mentális képességekkel. Annyit passzol és fut, mint egy ló. Azért Matt, kibonthatnád a gondolatdobozkádat.

Nem illik.