Hát nálam a LOTR ilyen... imádom, és bár ne lenne soha vége. Iszonyú lehangoló az utolsó néhány perc.

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 6., kedd 0:22
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 5., hétfő 3:34
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. január 5., hétfő 1:38
Attól még tényleg k.rvavicces volt.ericco írta:Előbb néznél utánna a dolgoknak. Bizony használtak nyomjelző lőszert (valami foszforos cuccal kenték be őket) a második világháborúban, hogy lássák, hova lőnek. Főleg a gépágyúsok.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. január 5., hétfő 1:03
Előbb néznél utánna a dolgoknak. Bizony használtak nyomjelző lőszert (valami foszforos cuccal kenték be őket) a második világháborúban, hogy lássák, hova lőnek. Főleg a gépágyúsok.Remy írta:Mondjuk a Star Warsos lövés effektek kissé viccesek voltak, de hát annyi baj legyen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 5., hétfő 0:50
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 4., vasárnap 20:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 4., vasárnap 13:34
Welles leforgatott, de különböző okokból soha be nem fejezett filmjét most végre összerakták, hogy mozikba kerülhessen a rendezőlegenda születésének 100. évfordulójára. A film maga egy film-a-filmben áldokumentumfilm, egy szatíra "Új Hollywoodról"
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 4., vasárnap 1:16
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 4., vasárnap 0:43
Nyomodban a halál. Az első fele még valamennyire korrekt is lett. Utána se lesz rossz csak utána már jobban előjönnek az ilyen filmeknek a "hülyeségei".Amúgy jók ezek a "visszavonultan élek, de még mindig bezúzok mindenkit" filmek. Aki tud ilyeneket, az írhatna.![]()
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. január 3., szombat 22:07
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. január 3., szombat 19:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 3., szombat 19:08
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. január 3., szombat 18:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 3., szombat 16:59
Húú ezt raktam watchlistre. The Dropot megnézem (Hardy&Gandolfini duó és maffiaügyek, ez nekem való lesz érzem), aztán valamelyik nap sort kerítek rá.danianevem írta:Ha még nem láttad, akkor: Ip Man
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 3., szombat 15:38
Ha még nem láttad, akkor: Ip ManRemy írta:Amúgy jók ezek a "visszavonultan élek, de még mindig bezúzok mindenkit" filmek. Aki tud ilyeneket, az írhatna.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. január 3., szombat 15:32
Steven Seagal - Ölve vagy HalvaAmúgy jók ezek a "visszavonultan élek, de még mindig bezúzok mindenkit" filmek. Aki tud ilyeneket, az írhatna.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 3., szombat 15:30
Nem, nem láttam.dannen írta:biztos láttad már, de nálam ilyen kategóriában a megtorló (the punisher) a legnagyobb. a második részét nem láttam, más is a színész ott azt hiszem, meg az első után azt csak elrontani lehetett. de az első rész valami hatalmas, imádom.Remy írta:Amúgy jók ezek a "visszavonultan élek, de még mindig bezúzok mindenkit" filmek. Aki tud ilyeneket, az írhatna.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 3., szombat 15:16
Mondjuk ezt pont nem hoznám fel érvként az Equalizerrel szembendannen írta:mindig kiszámítható volt és unalmas, izgulni se nagyon lehetett rajta.
Nem film, de vidd ki a Hitmaneket, azok a legjobbak a témában.Remy írta:Amúgy jók ezek a "visszavonultan élek, de még mindig bezúzok mindenkit" filmek. Aki tud ilyeneket, az írhatna.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 3., szombat 15:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. január 3., szombat 15:11
Most miért spoilerezed le, hogy nem hal meg egyikben sem???dannen írta:nekem is jobban tetszett az equalizer, mint a taken. személy szerint sosem értettem azt a hypeot ami a takent körülvette, mindig kiszámítható volt és unalmas, izgulni se nagyon lehetett rajta. talán most a harmadik részben lehet valami fordulat a végén, itt benne van, hogy meghalhat liam.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem