OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 4., vasárnap 12:48

Toti írta:reinstall kellene rendesen bootolva stb.
Ez mit jelent, hogy rendesen bootolva, hogy lehet nem rendesen?

Na mindegy, hol jelzi üresnek a jelezt? Benn a windows-ban? vagy már mikor bootolni akarsz dvd-ről?
Mert ha bootolni akarsz róla, akkor vagy felismeri, hogy windows telepítő és elkezd bootolni róla, vagy nem ismeri fel és el sem kezd bootolni, ebben az esetben nem tudhatod, hogy üresnek jelzi.

Viszont ha már magában a windowsban jelzi üresnek, akkor ott valami nem sikerült írásnál...

Amúgy így látatlanba, szerintem neked nem a DVD-ről bootol, amit a BIOSban bekéne állítanod..

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 4., vasárnap 12:47

Toti írta:egy kis segítség?

adva van egy laptop, 64bites.
win8 / 8.1 van rajta, jelenleg 32 bites. reinstall kellene rendesen bootolva stb. beteszem a win8 64 bites lemezt, üres lemezként jelzi. beteszek egy win8.1 64 bites lemezt, úgyszintén végül egy win8.1 32bites lemezt szintén. mindet üres lemezként jelzi, de természetesen nem az.

ez mitől van?
És ha valami más lemezt raksz be. Mondjuk film, vagy valami játék, akkor azt felismeri?

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 4., vasárnap 12:47

kecsu10 írta:[
miro írta:Tudnátok nekem mondani olyan típusú autókat mint az Audi TT?

Elso TT? Abban az árban van Merga CLK s SLK is. Csak majd mind le van durranva, nezz szet nyugaton. Autosxout24.de pl, számolj reg.adot. Bmw regi Z3 is ez a kategoria, árban is kb. Arra vigyazz, hogy nagyon szep autók,jol rejtik a hibákat, probakoron sem feltétlenül veszed eszre, plane ha valamilyen újabb, de also-közép kategóriából ülsz bele, mert meg egy rossz is eg es föld különbséggel jobb, de ha javitani kell akkor gondok vannak. Szerviz arra keszulj, h sokkal magasabb. Premiumautot nemcsak megvenni kell. Elso autónak nem ajánlanám ha annak szannad, vagy lenne. Mar azert sem, mert kétszáz ló nem olyan mint amit friss jogsira találtak ki. De irj részletesebben akkor tobbet tudok mondani. :)
Ment a PÜ! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2015. január 4., vasárnap 12:47-kor.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2015. január 4., vasárnap 12:41

Srácok kinéztem egy inget pull and bearbe, de itt Magyarországon nem árulják és ugye rendelni se lehet ide. A kérdésem, hogy külföldre (Ausztria) tudok rendelni? Ott van lehetőség online vásárlásra és kiszállításra? :)

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 4., vasárnap 11:18

egy kis segítség?

adva van egy laptop, 64bites.
win8 / 8.1 van rajta, jelenleg 32 bites. reinstall kellene rendesen bootolva stb. beteszem a win8 64 bites lemezt, üres lemezként jelzi. beteszek egy win8.1 64 bites lemezt, úgyszintén végül egy win8.1 32bites lemezt szintén. mindet üres lemezként jelzi, de természetesen nem az.

ez mitől van?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. január 3., szombat 18:27

[
miro írta:Tudnátok nekem mondani olyan típusú autókat mint az Audi TT?
[/quote]

Elso TT? Abban az árban van Merga CLK s SLK is. Csak majd mind le van durranva, nezz szet nyugaton. Autosxout24.de pl, számolj reg.adot. Bmw regi Z3 is ez a kategoria, árban is kb. Arra vigyazz, hogy nagyon szep autók,jol rejtik a hibákat, probakoron sem feltétlenül veszed eszre, plane ha valamilyen újabb, de also-közép kategóriából ülsz bele, mert meg egy rossz is eg es föld különbséggel jobb, de ha javitani kell akkor gondok vannak. Szerviz arra keszulj, h sokkal magasabb. Premiumautot nemcsak megvenni kell. Elso autónak nem ajánlanám ha annak szannad, vagy lenne. Mar azert sem, mert kétszáz ló nem olyan mint amit friss jogsira találtak ki. De irj részletesebben akkor tobbet tudok mondani. :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 3., szombat 17:23

Mike írta:
Kerlon írta:ezt belinkeltem már én is délelőtt, de akkor még nem volt túl aktív a fórum
akkor bocs, nem láttam :)
nem baj, most legalább mindenki kiélvezheti, aki lusta visszaolvasni :)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 3., szombat 17:16

Kerlon írta:ezt belinkeltem már én is délelőtt, de akkor még nem volt túl aktív a fórum
akkor bocs, nem láttam :)
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 3., szombat 17:14

ezt belinkeltem már én is délelőtt, de akkor még nem volt túl aktív a fórum
ziro4vr írta:
Hát lehet ezt az embert nem szeretni? :sziv: :lol:
Kerlon írta: engem is bántott, de amint rájöttem, hogy ezzel fogadást vesztettél egyből jobb lett :mrgreen:
Most is próbálok segíteni, tanácsokat adni, miközben a többi leharcolt fórumtárs csak negatívkodik, de én vagyok a rossz. :( :( :lol:
jól van na, ne hari :sziv:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 3., szombat 16:48

Hát lehet ezt az embert nem szeretni? :sziv: :lol:
Kerlon írta: engem is bántott, de amint rájöttem, hogy ezzel fogadást vesztettél egyből jobb lett :mrgreen:
Most is próbálok segíteni, tanácsokat adni, miközben a többi leharcolt fórumtárs csak negatívkodik, de én vagyok a rossz. :( :( :lol:
Nem illik.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 3., szombat 16:46

tessék ziro, ettől talán jobb kedved lesz :D
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 3., szombat 16:42

ziro4vr írta:
Mike írta:nem lehet mindenki olyan kemény mint Te, ziro, hogy egy Bunting vereség után is kutya baja. Vagy tévedek? :D
Buntinggal együtt a mosolygás, életvidámság is elbukott tegnap, vesztett a szeretet. Kissé fáj, hogy ez csak engem viselt meg. :-(
engem is bántott, de amint rájöttem, hogy ezzel fogadást vesztettél egyből jobb lett :mrgreen:
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 3., szombat 16:39

Mike írta:nem lehet mindenki olyan kemény mint Te, ziro, hogy egy Bunting vereség után is kutya baja. Vagy tévedek? :D
Buntinggal együtt a mosolygás, életvidámság is elbukott tegnap, vesztett a szeretet. Kissé fáj, hogy ez csak engem viselt meg. :-(
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 3., szombat 16:38

mocsok írta:
Zsombor írta:Az egy dolog, hogy minek tűnik, úgy is kibújik majd előbb-utóbb a szög zsákból. True story. Mind ilyen. Hallgass a vén rókákra Kerlon. :mrgreen:
+1.
ja ilyet nem írunk. :mrgreen:
erre tudnék egy jó dolgot írni, de szerintem R24 már nem tolerálná... :( :mrgreen:
K

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. január 3., szombat 16:34

Zsombor írta:Az egy dolog, hogy minek tűnik, úgy is kibújik majd előbb-utóbb a szög zsákból. True story. Mind ilyen. Hallgass a vén rókákra Kerlon. :mrgreen:
+1.
ja ilyet nem írunk. :mrgreen:

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 3., szombat 16:33

nem lehet mindenki olyan kemény mint Te, ziro, hogy egy Bunting vereség után is kutya baja. Vagy tévedek? :D

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 3., szombat 16:33

Az egy dolog, hogy minek tűnik, úgy is kibújik majd előbb-utóbb a szög zsákból. True story. Mind ilyen. Hallgass a vén rókákra Kerlon. :mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 3., szombat 16:29

Kerlon írta: Nagyon kivételesnek tűnik és ezért szenvedek, meg a Milán elleni vereségen se tettem túl magam... :mrgreen:
Tehát egy Milán nevű fazon lenyomott kocsmai bunyóban, amit a hölgy végignézett és ezért szenvedsz. Asszem megfejtettem.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 3., szombat 16:25

Zsombor írta:Kerlon: nem ér annyit, hagyd a picsába, komolyan. Idióták(tisztelet a kivételnek), csak hát náluk van az összes pina.
Nagyon kivételesnek tűnik és ezért szenvedek, meg a Milán elleni vereségen se tettem túl magam... :mrgreen:

Mike írta:
Zsombor írta:csak hát náluk van az összes pina.
ma már nem merném ezt ilyen biztosan kijelenteni :lol:
:lol:
K

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 3., szombat 16:22

Filozófus. Amúgy mérnöktanonc.

ma már nem merném ezt ilyen biztosan kijelenteni :lol:
:lol:

Vissza: