Toti írta:wifi kapcsolat neve -> jobb klikk -> tulajdonság -> biztonság -> karakterek megjelenítése
hala real írta:jobb klikkel nincs olyan, hogy tulajdonságok, csak "csatlakozás" van, szóval ott nem tudom megnézni.
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. január 4., vasárnap 13:00
Toti írta:wifi kapcsolat neve -> jobb klikk -> tulajdonság -> biztonság -> karakterek megjelenítése
hala real írta:jobb klikkel nincs olyan, hogy tulajdonságok, csak "csatlakozás" van, szóval ott nem tudom megnézni.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 4., vasárnap 11:55
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. január 4., vasárnap 11:49
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 3., szombat 14:03
HozzászólásSzerző: gkovi » 2015. január 3., szombat 13:24
Igen, a megvétel után még mindjárt. Más gépekre nyugodtan tudok másolni róla. A laptoppal lesz valami bibi, de hogy mi, ilyennel még nem találkoztam.tucsoki írta:Így igaz, megformáztad?
HozzászólásSzerző: gkovi » 2015. január 3., szombat 12:46
NTFS fájlrendszerű a kezdetektől fogva. Ha FAT32 lenne nem is tudnék rá másolni 4 GB-tól nagyobb fájlt, ha jól tudom.tucsoki írta:Formázd meg a külső HDD-t, NTFS fájlrendszerű legyen.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 3., szombat 12:25
Formázd meg a külső HDD-t, NTFS fájlrendszerű legyen.gkovi írta:Erre a problémára, ha valaki tudná a megoldást nagyon megköszönném. Szóval a barátnőm notebookjára akarok másolni külső hard disk-ről egy 22 GB-os HD filmet, de másolás közben mindig lefagy. Az változó, hogy mikor, de olyan 2-7 perc elteltével.
Viszont az ő notebookjáról a külső merevlemezre gond nélkül másolok. Nem tudok rájönni, hogy hol a hiba.![]()
HozzászólásSzerző: gkovi » 2015. január 3., szombat 10:24
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. január 2., péntek 18:11
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 2., péntek 17:27
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------tucsoki írta:A következő "állomás" ez a Lenovo Z50 lehet, de azért ez még mindig nem gamer noti, csak jobban felszerelt mint az Acer.
Sajnálom, de annál nem tudtam egyértelműbb lenni, mint hogy elküldtem a 840M notebookcheck teszt oldalát, ahol több játéknál vizsgálták (köztük a 2014-es GRID-et is) hogy hány FPS-re képes. Lehet én értetlen vagyok, de ez elég egyértelmű, feltételezem másoknak is.Santi írta:ha venni akarok egy opelt, ne azt mondd, hogy itt ez az audi ez jobb, de ez még nem egy ferrari, mert kb így jött le a mondandód.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 2., péntek 17:02
Dehogy, csináljátok még :ĐMind1, hagyjuk a faszba, mert mind a ketten repülünk egy marhaság miatt...
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. január 2., péntek 17:02
Nem értettem félre, pontosan ezt írtad, de én viszont azt, hogy NEM IS KÉRTEM GAMER NOTIT, te viszont úgy írtál, mintha nekem az kellene, hogy hát itt ez a Lenovo, de ez még nem gamer noti. Nemigaz, hogy ilyen értetlen vagy. Mind1, hagyjuk a faszba, mert mind a ketten repülünk egy ilyen marhaság miatt...tucsoki írta:Szimplán megjegyeztem, hogy hiába jobban felszerelt a Lenovo, még nem gamer noti, mielőtt félreértenéd.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 2., péntek 16:48
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. január 2., péntek 16:45
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 2., péntek 16:32
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. január 2., péntek 16:14
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 2., péntek 15:48
Olvasd el mit írtam Santi-nak, számtalan dolgot figyelembe kell még venni notebook vásárláskor. Egy új autónál sem csak a motort vizsgálod meg, gondolom...Tádám írta:Mit nézzek még mellette?Csabi írta:nagy. de nem csak az számít.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. január 2., péntek 15:35
Mit nézzek még mellette?Csabi írta:nagy. de nem csak az számít.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 2., péntek 15:33
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem