Húú ezt raktam watchlistre. The Dropot megnézem (Hardy&Gandolfini duó és maffiaügyek, ez nekem való lesz érzem), aztán valamelyik nap sort kerítek rá.danianevem írta:Ha még nem láttad, akkor: Ip Man
Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha még nem láttad, akkor: Ip ManRemy írta:Amúgy jók ezek a "visszavonultan élek, de még mindig bezúzok mindenkit" filmek. Aki tud ilyeneket, az írhatna.![]()
Ráadásul Donnie Yen harcművész is, úgyhogy ő speciel tényleg törné a csontokat.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Steven Seagal - Ölve vagy HalvaAmúgy jók ezek a "visszavonultan élek, de még mindig bezúzok mindenkit" filmek. Aki tud ilyeneket, az írhatna.
Nemhogy visszavonulásból, hanem a kómából tér vissza, lenyom egy edzést és bezúz mindenkit.
Amúgy jó volt ez a Denzeles film, főleg az első fele tetszett baromira, ha a végét jobban megoldják valahogy, pár csavar még bele, meg komolyabb harc a főgenya ellen, akkor igazán epic lehetett volna.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem, nem láttam.dannen írta:biztos láttad már, de nálam ilyen kategóriában a megtorló (the punisher) a legnagyobb. a második részét nem láttam, más is a színész ott azt hiszem, meg az első után azt csak elrontani lehetett. de az első rész valami hatalmas, imádom.Remy írta:Amúgy jók ezek a "visszavonultan élek, de még mindig bezúzok mindenkit" filmek. Aki tud ilyeneket, az írhatna.![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Mondjuk ezt pont nem hoznám fel érvként az Equalizerrel szembendannen írta:mindig kiszámítható volt és unalmas, izgulni se nagyon lehetett rajta.
Nem film, de vidd ki a Hitmaneket, azok a legjobbak a témában.Remy írta:Amúgy jók ezek a "visszavonultan élek, de még mindig bezúzok mindenkit" filmek. Aki tud ilyeneket, az írhatna.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Liam Neeson hatalmas népszerűségnek örvend. Azért van akkora hype a Taken körül. Az első rész nekem tetszett, azt jól megcsinálták, a 2. már iszonyú gyenge lett. A 3-at majd megnézem valamikor, de nem sokat várok tőle.
Amúgy jók ezek a "visszavonultan élek, de még mindig bezúzok mindenkit" filmek. Aki tud ilyeneket, az írhatna.
Amúgy jók ezek a "visszavonultan élek, de még mindig bezúzok mindenkit" filmek. Aki tud ilyeneket, az írhatna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Most miért spoilerezed le, hogy nem hal meg egyikben sem???dannen írta:nekem is jobban tetszett az equalizer, mint a taken. személy szerint sosem értettem azt a hypeot ami a takent körülvette, mindig kiszámítható volt és unalmas, izgulni se nagyon lehetett rajta. talán most a harmadik részben lehet valami fordulat a végén, itt benne van, hogy meghalhat liam.
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Fury

Mondjuk a filmben ha jól rémlik, akkor pont egy SS századdal találkoztak szembe, így valóban kicsit hihetetlen a sztori..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Simán benne van amúgy szerintem. Főleg a háború végén, amikor már mindenkinek a töke ki volt az egésszel, és az értelmesebbje tudta, hogy érdemben minden eldőlt.. Olvastam több olyan veterán beszámolót, hogy szembetalálkoztak az erdőben ellenséggel, aztán hagyták egymást elmenni. Persze bőven nem volt ez mindig így ugye sajnos, de volt ilyen eset, nem is egy gondolom, hogy nem öltek csak úgy "feleslegesen". Pl az egyik idős papot a múzeum mellett ahol dolgozom is csak úgy szabadon engedték pár nappal azután, hogy elfogták - ezért is lett Pap, mert isteni beavatkozásnak vélte..nmate írta:Ja várj. Értem.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szóval szerinted abból kiindulva, hogy az első vh-ban fociztak az ellenséges csapatok, benne van, hogy hagyja a srácot a tank alatt?
Mondjuk a filmben ha jól rémlik, akkor pont egy SS századdal találkoztak szembe, így valóban kicsit hihetetlen a sztori..
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Borzasztó,de komolyan.Piszkos Pénz - Ez is csalódás. Jó story, jó színészek, de hiányzott a lendület a filmből. 6,5
Nálam 5.
Ilyen langyos,vontatott szart rég láttam..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor ezek szerint nemnmate írta:Hoppá. Ezer bocsánat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Hoppá. Ezer bocsánat.
Egyszer bacom el, remélem a fél fórum olvastaAkkor ezek szerint nem![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. január 3., szombat 14:15-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gondolom spoilermentes, amit írtál, de azért szerkesztettem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Sejtettem, de én a Furyról beszéltem, nem tudom hogyan kapcsolódik hozzá a háborús témát leszámítva. 
Ja várj. Értem.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szóval szerinted abból kiindulva, hogy az első vh-ban fociztak az ellenséges csapatok, benne van, hogy hagyja a srácot a tank alatt?
Ja várj. Értem.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szóval szerinted abból kiindulva, hogy az első vh-ban fociztak az ellenséges csapatok, benne van, hogy hagyja a srácot a tank alatt?
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nmate írta:Ne haragudj, miről beszélsz?pátkán írta:merthogy? angol és német csapatok focizgattak karácsonykor. simán jó volt, nekem pont, hogy tetszett ez a szituáció
erről van itt szó kérem szépen

- Remy
- Kapcsolat:
Grand Budapest Hotel - Kisebb csalódás, de azért bőven a jó kategóriába sorolandó. 7,5
Piszkos Pénz - Ez is csalódás. Jó story, jó színészek, de hiányzott a lendület a filmből. 6,5
Piszkos Pénz - Ez is csalódás. Jó story, jó színészek, de hiányzott a lendület a filmből. 6,5
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Ne haragudj, miről beszélsz?pátkán írta:merthogy? angol és német csapatok focizgattak karácsonykor. simán jó volt, nekem pont, hogy tetszett ez a szituáció
merthogy? angol és német csapatok focizgattak karácsonykor. simán jó volt, nekem pont, hogy tetszett ez a szituációnmate írta:7-est így is megér,
joabulicsak
- Remy
- Kapcsolat:
Ha már akció. John Wick jöhetne már ki. Elvileg az nagyon brutál. Legalábbis sokkal jobb értékeléseket láttam róla, mint például a Védelmezőről.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Szerintem ez sokkal stílusosabb volt a Takennél, de én sosem tartottam számon azt a legjobb akciófilmek között, szóval így nem nehéz az értékrendemben felülmúlni.
Furyt is csekkoltam, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a végéig top 5 háborús film, nem túlzok, viszont az utolsó eseménysorozat valami szánalmas faszság lett. A végén ez a karma húzás, hogy pont a "lelkitársa" néz be a tank alá...persze bazmeg. 7-est így is megér, mert amúgy tényleg jó.
Furyt is csekkoltam, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a végéig top 5 háborús film, nem túlzok, viszont az utolsó eseménysorozat valami szánalmas faszság lett. A végén ez a karma húzás, hogy pont a "lelkitársa" néz be a tank alá...persze bazmeg. 7-est így is megér, mert amúgy tényleg jó.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem meg pont fordítva. Úgy éreztem, hogy egy Takent nézek más köntösben. Untam is eléggé.nmate írta:Equalizer egy hatásosabban előadott Taken, és nekem jobban be is jön amúgy. Ugyan úgy sablonos és kiszámítható, de jobban sikerült tálalni.