Magas labda...Remy írta:Gemma Atkinson lehet a CBS-nél készülő Supergirl főszereplője.
Ki fogja nézni? Amúgy csatlakozni fog az Arrow/Flash sorozatokhoz.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 5., hétfő 11:08
Magas labda...Remy írta:Gemma Atkinson lehet a CBS-nél készülő Supergirl főszereplője.
Ki fogja nézni? Amúgy csatlakozni fog az Arrow/Flash sorozatokhoz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 5., hétfő 11:06
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. január 4., vasárnap 23:11
Jóféle, érdemes belefogni. Kelsey Grammer 12-ben Golden Globeot kapott az alakításért, kár, hogy csak 2 évadot élt meg. Szerintem kevésbé polkorrekt, mint a HOC.h3x0r írta:Boss
Nezte valaki? Pilot alapjan szamomra nagyon hasonlit a house of cards-ra, csak egy kicsit komorabb hangvetelu. Meg is lepett a sorozat hogy egy politikai dramaban mit keres egy szexjelenet, majd meglattam hogy starz sorozat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 4., vasárnap 16:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 4., vasárnap 16:04
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 3., szombat 14:08
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 3., szombat 13:07
Az Elfen Lied nekem is megvolt, de a leírásod alapján nem jöttem rá.sonic írta:shoota írta:nincs benne egy beszélő medve, aki az igazgató és az épület pedig egy iskola? És az juthat csak ki, aki legtovább életben marad?Ahm... Nincs.
![]()
Viszont a masiknak telibelotted a cimet. Elfen Lied.![]()
Mindjart meg is nezem/hallgatom az introjat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 3., szombat 12:27
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 3., szombat 0:47
shoota írta:nincs benne egy beszélő medve, aki az igazgató és az épület pedig egy iskola? És az juthat csak ki, aki legtovább életben marad?
HozzászólásSzerző: shoota » 2015. január 3., szombat 0:04
Valószínűleg nem egyre gondolunk, de nincs benne egy beszélő medve, aki az igazgató és az épület pedig egy iskola? És az juthat csak ki, aki legtovább életben marad?sonic írta:Masik szinten fogalmam sincs mi volt a cime. Paran latszolag teljesen veletlenszeruen bekerulnek egy epuletbe (?) ahonnan nem lehet kijutni, es sorra doglenek meg, asszem valamik ellen harcolniuk is kell, es vannak eleg HC szexjelenetek is.Bar ebbol nemhiszem hogy valaki megfejti.
Az AoT-ban a legjobb, ahogyan mindenki arcáról átjön rögtön, hogy mennyire rettegnek a titánoktól és teljesen reményvesztettek, viszont az sajnos kicsit szomorú, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!titánforma nélkül nem tudják az emberek felvenni a harcot velük.tubatibi írta:Nekem bejön az egész sztori, meg ez a hangulat, úgy elvitt. Szóval nekem még a manga is bejön és természetesen az összes animét eredeti nyelven kell. Nagyon sok kifejezés csak úgy jön át az embernek, amikor meghallja, hogy milyen hangsúllyal mondja.
HozzászólásSzerző: **CR7** » 2015. január 2., péntek 23:46
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 2., péntek 23:23
Nekem bejön az egész sztori, meg ez a hangulat, úgy elvitt. Szóval nekem még a manga is bejön és természetesen az összes animét eredeti nyelven kell. Nagyon sok kifejezés csak úgy jön át az embernek, amikor meghallja, hogy milyen hangsúllyal mondja.palesz77 írta:Én abbahagytam a mangat, már baromira idegesített, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem láttunk 1 titánt se vagy 10 rész óta - legalább - a mangában, lassan lehetne attack on governmentnek is hívni..tubatibi írta:Hopp, hopp Anime a téma?
A "sablonok" gondolom mindenkinek megvannak, ezért azokat nem is írom.
Az újak közül nekem eléggé bejön az Attack on Titan, mondjuk a mangában durván előrébb van a sztori, de elég minőségi cucc lett az anime is.Ennek ellenére tényleg jó kis cucc, az anime meg főleg, de szigorúan csak eredeti nyelven! Belenéztem az angol verzióba, hát..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 2., péntek 23:21
Én abbahagytam a mangat, már baromira idegesített, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem láttunk 1 titánt se vagy 10 rész óta - legalább - a mangában, lassan lehetne attack on governmentnek is hívni..tubatibi írta:Hopp, hopp Anime a téma?
A "sablonok" gondolom mindenkinek megvannak, ezért azokat nem is írom.
Az újak közül nekem eléggé bejön az Attack on Titan, mondjuk a mangában durván előrébb van a sztori, de elég minőségi cucc lett az anime is.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 2., péntek 23:16
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 2., péntek 22:55
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 2., péntek 22:40
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. január 2., péntek 22:28
A shieldből is két részt néztem meg kb.
HozzászólásSzerző: shoota » 2015. január 2., péntek 21:57
Érdemes is megnézni, szerintem nagyon jó, emellé még van az Attack on Titan, bár ezt gondolom már láttad, illetve még tudom ajánlani ilyen nyomozós témából az Ergo Proxyt, de ez már kicsit sci-fi, viszont nagyon jó szintén.sonic írta:Hu ez nagyon fincsinek hangzik, pontosan illeszkedik a mufaji preferenciaimhoz.Ha a kozeljovoben sikerul lejonni a pathofexile-rol, akkor ez lesz a kovetkezo anime amit megkezdek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 2., péntek 21:52
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 2., péntek 21:50
Hu ez nagyon fincsinek hangzik, pontosan illeszkedik a mufaji preferenciaimhoz.shoota írta:Igazából egy izgalmas, drámával és horror elemekkel tűzdelt nyomozós thriller, krimi a 2. világháború utáni Németországban.
Ezek is kimaradtak eddig.Matt009 írta:A listát én is megtoldanám pár címmel, amik szerintem szintén epikek:
Code Geass
Future Diary TV
Blood+
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem