Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 5., hétfő 11:14

Ha már Atkinson, vele viccesebb lenne. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 5., hétfő 11:08

Remy írta:Gemma Atkinson lehet a CBS-nél készülő Supergirl főszereplője.

:mrgreen: Ki fogja nézni? Amúgy csatlakozni fog az Arrow/Flash sorozatokhoz.
Magas labda... :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 5., hétfő 11:06

Gemma Atkinson lehet a CBS-nél készülő Supergirl főszereplője.

:mrgreen: Ki fogja nézni? Amúgy csatlakozni fog az Arrow/Flash sorozatokhoz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. január 4., vasárnap 23:11

h3x0r írta:Boss
Nezte valaki? Pilot alapjan szamomra nagyon hasonlit a house of cards-ra, csak egy kicsit komorabb hangvetelu. Meg is lepett a sorozat hogy egy politikai dramaban mit keres egy szexjelenet, majd meglattam hogy starz sorozat. :lol:
Jóféle, érdemes belefogni. Kelsey Grammer 12-ben Golden Globeot kapott az alakításért, kár, hogy csak 2 évadot élt meg. Szerintem kevésbé polkorrekt, mint a HOC.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 4., vasárnap 16:22

S3E1 Suits
Sírok bammeg :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Donna vs Louise, Hitler bajusz, tornagyakorlat, nem bírom :lol: :lol: :lol:
Az angol csókának mondjuk elkúrták a színészét, nulla akcentus.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 4., vasárnap 16:04

Második évad vége, kiszámítható, de az évad továbbra is parádés, kilencest megéri. Rachel meg azért bőven fenhető bige, na de Donna :smile:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 3., szombat 14:08

Még mindig anime, Buso Renkin valakinek megvan? Most akarom elkezdeni, elég jónak tűnik.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 3., szombat 13:07

sonic írta:
shoota írta:nincs benne egy beszélő medve, aki az igazgató és az épület pedig egy iskola? És az juthat csak ki, aki legtovább életben marad?
:ozil: Ahm... Nincs. :D

Viszont a masiknak telibelotted a cimet. Elfen Lied. :lol: :lol: Mindjart meg is nezem/hallgatom az introjat. :)
Az Elfen Lied nekem is megvolt, de a leírásod alapján nem jöttem rá. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 3., szombat 12:27

https://i.imgflip.com/fyadg.jpg
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 3., szombat 0:47

shoota írta:nincs benne egy beszélő medve, aki az igazgató és az épület pedig egy iskola? És az juthat csak ki, aki legtovább életben marad?
:ozil: Ahm... Nincs. :D

Viszont a masiknak telibelotted a cimet. Elfen Lied. :lol: :lol: Mindjart meg is nezem/hallgatom az introjat. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

shoota

HozzászólásSzerző: shoota » 2015. január 3., szombat 0:04

sonic írta:Masik szinten fogalmam sincs mi volt a cime. Paran latszolag teljesen veletlenszeruen bekerulnek egy epuletbe (?) ahonnan nem lehet kijutni, es sorra doglenek meg, asszem valamik ellen harcolniuk is kell, es vannak eleg HC szexjelenetek is. :D Bar ebbol nemhiszem hogy valaki megfejti.
Valószínűleg nem egyre gondolunk, de nincs benne egy beszélő medve, aki az igazgató és az épület pedig egy iskola? És az juthat csak ki, aki legtovább életben marad? :hmmm:

Ha akármilyen téma szóba jöhet, akkor nekem nagy kedvencem még a Yugioh! Duel Monsters (szigorúan csak a japán verzió), de igazából a hentelőseket is szeretem, mint az Akame ga Kill, Elfen Lied, viszont a legtöbb anime, amit megnéztem az romantikus/vígjáték, hogy csak mainstreameket említsek, Highschool dxd, Ao Haru Ride, Golden Time, Bakuman, To Love-Ru :D
tubatibi írta:Nekem bejön az egész sztori, meg ez a hangulat, úgy elvitt. Szóval nekem még a manga is bejön és természetesen az összes animét eredeti nyelven kell. Nagyon sok kifejezés csak úgy jön át az embernek, amikor meghallja, hogy milyen hangsúllyal mondja.
Az AoT-ban a legjobb, ahogyan mindenki arcáról átjön rögtön, hogy mennyire rettegnek a titánoktól és teljesen reményvesztettek, viszont az sajnos kicsit szomorú, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!titánforma nélkül nem tudják az emberek felvenni a harcot velük. :-(

**CR7**
Kedvenc játékosaid: CR7, Jese
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: **CR7** » 2015. január 2., péntek 23:46

Üdv néktek! Ebbe az animés beszélgetésbe beszállnék én is.

Épp most nézem a már említett Blue Exorcist című animet és tényleg kellően humoros is, emellett vannak benne jó démonos harcok. Soul Eatert láttam már korábban, az is jó volt. Future Diary, japán nevén Mirai Nikki tervben van.

Viszont a Tokyo Ghoulhoz annyit, hogy az anime nagyon keveset adott vissza a mangából, mivel nagyon sokat kihagytak belőle és csak összecsapták az egészet. szóval akinek tetszett a story, annak ajánlott a mangát is elolvasni hozzá. És az előre bejelentettekkel ellentétben a 2.évad nem lesz dupla adag (24-26 rész), csak szimplán kap még egyszer 12 részt. (jan 9-én kezd)

Sword Art Online 1.évad első fele nagyon adta, a második fele sajnos már messze elmaradt minőségben. A 2.évadát nemrég fejeztem be, ott is hasonló a felállás. Talán az nem spoiler, ha azt mondom, hogy a 2.évad első fele tiszta COD, lövöldözős játékra épül.

Pluszba tudom még ajánlani a Toaru Majutsu no Index című animet, ami 2 évados + 1 film. Az iskolák városában játszódik, ahol különböző képességekkel megáldott tanulók, úgynevezett esperek vannak. Egy balszerencsés srác a főszereplő, akinek a jobb keze bármilyen képességet semlegesít. Ez is kellően jó harcokat tartalmaz és itt-ott vicces is. A szereplői pedig zseniálisak.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 2., péntek 23:23

palesz77 írta:
tubatibi írta:Hopp, hopp Anime a téma?
A "sablonok" gondolom mindenkinek megvannak, ezért azokat nem is írom.

Az újak közül nekem eléggé bejön az Attack on Titan, mondjuk a mangában durván előrébb van a sztori, de elég minőségi cucc lett az anime is.
Én abbahagytam a mangat, már baromira idegesített, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem láttunk 1 titánt se vagy 10 rész óta - legalább - a mangában, lassan lehetne attack on governmentnek is hívni.. :roll: Ennek ellenére tényleg jó kis cucc, az anime meg főleg, de szigorúan csak eredeti nyelven! Belenéztem az angol verzióba, hát.. :(
Nekem bejön az egész sztori, meg ez a hangulat, úgy elvitt. Szóval nekem még a manga is bejön és természetesen az összes animét eredeti nyelven kell. Nagyon sok kifejezés csak úgy jön át az embernek, amikor meghallja, hogy milyen hangsúllyal mondja.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 2., péntek 23:21

tubatibi írta:Hopp, hopp Anime a téma?

Az újak közül nekem eléggé bejön az Attack on Titan, mondjuk a mangában durván előrébb van a sztori, de elég minőségi cucc lett az anime is.
Én abbahagytam a mangat, már baromira idegesített, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem láttunk 1 titánt se vagy 10 rész óta - legalább - a mangában, lassan lehetne attack on governmentnek is hívni.. :roll: Ennek ellenére tényleg jó kis cucc, az anime meg főleg, de szigorúan csak eredeti nyelven! Belenéztem az angol verzióba, hát.. :(

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 2., péntek 23:16

Hopp, hopp Anime a téma?

Most volt egy ilyen horror-os időszakom aztán ment a Tokyo Ghoul(most jön a folytatása, ez egyébként elég durva anyag), Blue Exorcist(ennek a humora is elég jó), Soul Eater

Sportban pedig nálam most a Kuroko no Basuke viszi a prímet, alig bírok várni a 3. évadra, a mangával már végeztem, bár most jött egy extra game nevű fejezet(csak remélni merem, hogy azt is felviszik a képernyőre, mert nagyon jó)

Egyébként sokan fikázzák(én is azt tettem), de vannak benne bőven minőségi cuccok, a régebbiek között is, de az újak is adják. Nagyon sok animét végig futottam már, de sajnos ezzel az van, hogy az Anime célja igazából az, hogy a mangát vegyék az emberek...ha megnézitek több anime szakadt félbe 2-3 évad után, minthogy befejezték volna a teljes sztorit.

Most pl a Sword Art Online-t nézem, hamarosan végzek az első évaddal:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kurvára nem tetszik ez a tündéres rész, a lovagos adta.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 2., péntek 22:55

Az Akuei to gacchinpo cimű "remekművet " láttad már ?
Az mar az a kategória ami annyira szar hogy jó . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 2., péntek 22:40

Ergo proxy-t vagom, attack on titan viszont nem volt meg, azt is felirtam.

Durva amugy hogy vegigneztem eleg sok anime-t es nem jutnak eszembe a cimek, pedig a story beugrik... Volt pl egy lathatatlan csapos, darabolos anime, csaj foszereplovel, aminek nagyon kiraly volt a focimdala, de dogoljek meg ha eszembe jut a cime pedig tegnap ota ezen agyalok. :cens:

Masik szinten fogalmam sincs mi volt a cime. Paran latszolag teljesen veletlenszeruen bekerulnek egy epuletbe (?) ahonnan nem lehet kijutni, es sorra doglenek meg, asszem valamik ellen harcolniuk is kell, es vannak eleg HC szexjelenetek is. :D Bar ebbol nemhiszem hogy valaki megfejti.

Volt egy olyan is amiben egy iskolas lany uzenget a neten keresztul egy volt iskolatarsaval aki nemreg lett ongyilkos. No clue abot the title...

Mondjuk ezeket evekkel ezelott neztem...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. január 2., péntek 22:28

A shieldből is két részt néztem meg kb. :D

Mondjuk az Agents of SHIELD korrektebb az első évad utolsó harmada óta. A Winter Soldier felturbózta. A másik Shield meg...azt látni kell.

shoota

HozzászólásSzerző: shoota » 2015. január 2., péntek 21:57

sonic írta:Hu ez nagyon fincsinek hangzik, pontosan illeszkedik a mufaji preferenciaimhoz. :) Ha a kozeljovoben sikerul lejonni a pathofexile-rol, akkor ez lesz a kovetkezo anime amit megkezdek.
Érdemes is megnézni, szerintem nagyon jó, emellé még van az Attack on Titan, bár ezt gondolom már láttad, illetve még tudom ajánlani ilyen nyomozós témából az Ergo Proxyt, de ez már kicsit sci-fi, viszont nagyon jó szintén. :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 2., péntek 21:52

Mekkora csavar a második évadban (első rész rögtön). Harvey :salute:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: