Sorozatok, TV műsorok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Gemma Atkinson lehet a CBS-nél készülő Supergirl főszereplője.
Ki fogja nézni? Amúgy csatlakozni fog az Arrow/Flash sorozatokhoz.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Jóféle, érdemes belefogni. Kelsey Grammer 12-ben Golden Globeot kapott az alakításért, kár, hogy csak 2 évadot élt meg. Szerintem kevésbé polkorrekt, mint a HOC.h3x0r írta:Boss
Nezte valaki? Pilot alapjan szamomra nagyon hasonlit a house of cards-ra, csak egy kicsit komorabb hangvetelu. Meg is lepett a sorozat hogy egy politikai dramaban mit keres egy szexjelenet, majd meglattam hogy starz sorozat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
S3E1 Suits
Sírok bammeg
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Donna vs Louise, Hitler bajusz, tornagyakorlat, nem bírom

Az angol csókának mondjuk elkúrták a színészét, nulla akcentus.
Sírok bammeg

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Donna vs Louise, Hitler bajusz, tornagyakorlat, nem bírom

Az angol csókának mondjuk elkúrták a színészét, nulla akcentus.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Második évad vége, kiszámítható, de az évad továbbra is parádés, kilencest megéri. Rachel meg azért bőven fenhető bige, na de Donna

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Még mindig anime, Buso Renkin valakinek megvan? Most akarom elkezdeni, elég jónak tűnik.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az Elfen Lied nekem is megvolt, de a leírásod alapján nem jöttem rá.sonic írta:shoota írta:nincs benne egy beszélő medve, aki az igazgató és az épület pedig egy iskola? És az juthat csak ki, aki legtovább életben marad?Ahm... Nincs.
![]()
Viszont a masiknak telibelotted a cimet. Elfen Lied.![]()
Mindjart meg is nezem/hallgatom az introjat.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
shoota írta:nincs benne egy beszélő medve, aki az igazgató és az épület pedig egy iskola? És az juthat csak ki, aki legtovább életben marad?

Viszont a masiknak telibelotted a cimet. Elfen Lied.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- shoota
Valószínűleg nem egyre gondolunk, de nincs benne egy beszélő medve, aki az igazgató és az épület pedig egy iskola? És az juthat csak ki, aki legtovább életben marad?sonic írta:Masik szinten fogalmam sincs mi volt a cime. Paran latszolag teljesen veletlenszeruen bekerulnek egy epuletbe (?) ahonnan nem lehet kijutni, es sorra doglenek meg, asszem valamik ellen harcolniuk is kell, es vannak eleg HC szexjelenetek is.Bar ebbol nemhiszem hogy valaki megfejti.

Ha akármilyen téma szóba jöhet, akkor nekem nagy kedvencem még a Yugioh! Duel Monsters (szigorúan csak a japán verzió), de igazából a hentelőseket is szeretem, mint az Akame ga Kill, Elfen Lied, viszont a legtöbb anime, amit megnéztem az romantikus/vígjáték, hogy csak mainstreameket említsek, Highschool dxd, Ao Haru Ride, Golden Time, Bakuman, To Love-Ru

Az AoT-ban a legjobb, ahogyan mindenki arcáról átjön rögtön, hogy mennyire rettegnek a titánoktól és teljesen reményvesztettek, viszont az sajnos kicsit szomorú, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!titánforma nélkül nem tudják az emberek felvenni a harcot velük.tubatibi írta:Nekem bejön az egész sztori, meg ez a hangulat, úgy elvitt. Szóval nekem még a manga is bejön és természetesen az összes animét eredeti nyelven kell. Nagyon sok kifejezés csak úgy jön át az embernek, amikor meghallja, hogy milyen hangsúllyal mondja.

- **CR7**
- Kedvenc játékosaid: CR7, Jese
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Üdv néktek! Ebbe az animés beszélgetésbe beszállnék én is.
Épp most nézem a már említett Blue Exorcist című animet és tényleg kellően humoros is, emellett vannak benne jó démonos harcok. Soul Eatert láttam már korábban, az is jó volt. Future Diary, japán nevén Mirai Nikki tervben van.
Viszont a Tokyo Ghoulhoz annyit, hogy az anime nagyon keveset adott vissza a mangából, mivel nagyon sokat kihagytak belőle és csak összecsapták az egészet. szóval akinek tetszett a story, annak ajánlott a mangát is elolvasni hozzá. És az előre bejelentettekkel ellentétben a 2.évad nem lesz dupla adag (24-26 rész), csak szimplán kap még egyszer 12 részt. (jan 9-én kezd)
Sword Art Online 1.évad első fele nagyon adta, a második fele sajnos már messze elmaradt minőségben. A 2.évadát nemrég fejeztem be, ott is hasonló a felállás. Talán az nem spoiler, ha azt mondom, hogy a 2.évad első fele tiszta COD, lövöldözős játékra épül.
Pluszba tudom még ajánlani a Toaru Majutsu no Index című animet, ami 2 évados + 1 film. Az iskolák városában játszódik, ahol különböző képességekkel megáldott tanulók, úgynevezett esperek vannak. Egy balszerencsés srác a főszereplő, akinek a jobb keze bármilyen képességet semlegesít. Ez is kellően jó harcokat tartalmaz és itt-ott vicces is. A szereplői pedig zseniálisak.
Épp most nézem a már említett Blue Exorcist című animet és tényleg kellően humoros is, emellett vannak benne jó démonos harcok. Soul Eatert láttam már korábban, az is jó volt. Future Diary, japán nevén Mirai Nikki tervben van.
Viszont a Tokyo Ghoulhoz annyit, hogy az anime nagyon keveset adott vissza a mangából, mivel nagyon sokat kihagytak belőle és csak összecsapták az egészet. szóval akinek tetszett a story, annak ajánlott a mangát is elolvasni hozzá. És az előre bejelentettekkel ellentétben a 2.évad nem lesz dupla adag (24-26 rész), csak szimplán kap még egyszer 12 részt. (jan 9-én kezd)
Sword Art Online 1.évad első fele nagyon adta, a második fele sajnos már messze elmaradt minőségben. A 2.évadát nemrég fejeztem be, ott is hasonló a felállás. Talán az nem spoiler, ha azt mondom, hogy a 2.évad első fele tiszta COD, lövöldözős játékra épül.
Pluszba tudom még ajánlani a Toaru Majutsu no Index című animet, ami 2 évados + 1 film. Az iskolák városában játszódik, ahol különböző képességekkel megáldott tanulók, úgynevezett esperek vannak. Egy balszerencsés srác a főszereplő, akinek a jobb keze bármilyen képességet semlegesít. Ez is kellően jó harcokat tartalmaz és itt-ott vicces is. A szereplői pedig zseniálisak.
Nekem bejön az egész sztori, meg ez a hangulat, úgy elvitt. Szóval nekem még a manga is bejön és természetesen az összes animét eredeti nyelven kell. Nagyon sok kifejezés csak úgy jön át az embernek, amikor meghallja, hogy milyen hangsúllyal mondja.palesz77 írta:Én abbahagytam a mangat, már baromira idegesített, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem láttunk 1 titánt se vagy 10 rész óta - legalább - a mangában, lassan lehetne attack on governmentnek is hívni..tubatibi írta:Hopp, hopp Anime a téma?
A "sablonok" gondolom mindenkinek megvannak, ezért azokat nem is írom.
Az újak közül nekem eléggé bejön az Attack on Titan, mondjuk a mangában durván előrébb van a sztori, de elég minőségi cucc lett az anime is.Ennek ellenére tényleg jó kis cucc, az anime meg főleg, de szigorúan csak eredeti nyelven! Belenéztem az angol verzióba, hát..
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én abbahagytam a mangat, már baromira idegesített, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem láttunk 1 titánt se vagy 10 rész óta - legalább - a mangában, lassan lehetne attack on governmentnek is hívni..tubatibi írta:Hopp, hopp Anime a téma?
Az újak közül nekem eléggé bejön az Attack on Titan, mondjuk a mangában durván előrébb van a sztori, de elég minőségi cucc lett az anime is.

Hopp, hopp Anime a téma?
Az újak közül nekem eléggé bejön az Attack on Titan, mondjuk a mangában durván előrébb van a sztori, de elég minőségi cucc lett az anime is.
Most volt egy ilyen horror-os időszakom aztán ment a Tokyo Ghoul(most jön a folytatása, ez egyébként elég durva anyag), Blue Exorcist(ennek a humora is elég jó), Soul Eater
Sportban pedig nálam most a Kuroko no Basuke viszi a prímet, alig bírok várni a 3. évadra, a mangával már végeztem, bár most jött egy extra game nevű fejezet(csak remélni merem, hogy azt is felviszik a képernyőre, mert nagyon jó)
Egyébként sokan fikázzák(én is azt tettem), de vannak benne bőven minőségi cuccok, a régebbiek között is, de az újak is adják. Nagyon sok animét végig futottam már, de sajnos ezzel az van, hogy az Anime célja igazából az, hogy a mangát vegyék az emberek...ha megnézitek több anime szakadt félbe 2-3 évad után, minthogy befejezték volna a teljes sztorit.
Most pl a Sword Art Online-t nézem, hamarosan végzek az első évaddal:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kurvára nem tetszik ez a tündéres rész, a lovagos adta.
Most volt egy ilyen horror-os időszakom aztán ment a Tokyo Ghoul(most jön a folytatása, ez egyébként elég durva anyag), Blue Exorcist(ennek a humora is elég jó), Soul Eater
Sportban pedig nálam most a Kuroko no Basuke viszi a prímet, alig bírok várni a 3. évadra, a mangával már végeztem, bár most jött egy extra game nevű fejezet(csak remélni merem, hogy azt is felviszik a képernyőre, mert nagyon jó)
Egyébként sokan fikázzák(én is azt tettem), de vannak benne bőven minőségi cuccok, a régebbiek között is, de az újak is adják. Nagyon sok animét végig futottam már, de sajnos ezzel az van, hogy az Anime célja igazából az, hogy a mangát vegyék az emberek...ha megnézitek több anime szakadt félbe 2-3 évad után, minthogy befejezték volna a teljes sztorit.
Most pl a Sword Art Online-t nézem, hamarosan végzek az első évaddal:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kurvára nem tetszik ez a tündéres rész, a lovagos adta.
- P. Krisz
Az Akuei to gacchinpo cimű "remekművet " láttad már ?
Az mar az a kategória ami annyira szar hogy jó .
Az mar az a kategória ami annyira szar hogy jó .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- sonic
Ergo proxy-t vagom, attack on titan viszont nem volt meg, azt is felirtam.
Durva amugy hogy vegigneztem eleg sok anime-t es nem jutnak eszembe a cimek, pedig a story beugrik... Volt pl egy lathatatlan csapos, darabolos anime, csaj foszereplovel, aminek nagyon kiraly volt a focimdala, de dogoljek meg ha eszembe jut a cime pedig tegnap ota ezen agyalok.
Masik szinten fogalmam sincs mi volt a cime. Paran latszolag teljesen veletlenszeruen bekerulnek egy epuletbe (?) ahonnan nem lehet kijutni, es sorra doglenek meg, asszem valamik ellen harcolniuk is kell, es vannak eleg HC szexjelenetek is.
Bar ebbol nemhiszem hogy valaki megfejti.
Volt egy olyan is amiben egy iskolas lany uzenget a neten keresztul egy volt iskolatarsaval aki nemreg lett ongyilkos. No clue abot the title...
Mondjuk ezeket evekkel ezelott neztem...
Durva amugy hogy vegigneztem eleg sok anime-t es nem jutnak eszembe a cimek, pedig a story beugrik... Volt pl egy lathatatlan csapos, darabolos anime, csaj foszereplovel, aminek nagyon kiraly volt a focimdala, de dogoljek meg ha eszembe jut a cime pedig tegnap ota ezen agyalok.

Masik szinten fogalmam sincs mi volt a cime. Paran latszolag teljesen veletlenszeruen bekerulnek egy epuletbe (?) ahonnan nem lehet kijutni, es sorra doglenek meg, asszem valamik ellen harcolniuk is kell, es vannak eleg HC szexjelenetek is.

Volt egy olyan is amiben egy iskolas lany uzenget a neten keresztul egy volt iskolatarsaval aki nemreg lett ongyilkos. No clue abot the title...
Mondjuk ezeket evekkel ezelott neztem...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A shieldből is két részt néztem meg kb.
Mondjuk az Agents of SHIELD korrektebb az első évad utolsó harmada óta. A Winter Soldier felturbózta. A másik Shield meg...azt látni kell.
- shoota
Érdemes is megnézni, szerintem nagyon jó, emellé még van az Attack on Titan, bár ezt gondolom már láttad, illetve még tudom ajánlani ilyen nyomozós témából az Ergo Proxyt, de ez már kicsit sci-fi, viszont nagyon jó szintén.sonic írta:Hu ez nagyon fincsinek hangzik, pontosan illeszkedik a mufaji preferenciaimhoz.Ha a kozeljovoben sikerul lejonni a pathofexile-rol, akkor ez lesz a kovetkezo anime amit megkezdek.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mekkora csavar a második évadban (első rész rögtön). Harvey

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
Hu ez nagyon fincsinek hangzik, pontosan illeszkedik a mufaji preferenciaimhoz.shoota írta:Igazából egy izgalmas, drámával és horror elemekkel tűzdelt nyomozós thriller, krimi a 2. világháború utáni Németországban.

Ezek is kimaradtak eddig.Matt009 írta:A listát én is megtoldanám pár címmel, amik szerintem szintén epikek:
Code Geass
Future Diary TV
Blood+

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A listát én is megtoldanám pár címmel, amik szerintem szintén epikek:shoota írta:Én még azért ezeket mindenképp hozzácsapnám, ha az epicness számít csak:sonic írta:Ok, ez nem toplista de par cim ami beugrik... Majd valamelyik este osszeszedem amiket lattam es kirakok egy top10et.![]()
Death Note
Steins;Gate
Monster
Illetve van még egy csomó, de azokat már nem tudom, hogy egy nem kimondottan anime-rajongó ember gyomra, mennyire venné be
Code Geass
Future Diary TV
Blood+