Éreztem.ziro4vr írta:nagyon jó, 6/10 majd még beindul?mathers írta:Agent Carter érdekesnek ígérkezik. Egy részt megnézek aztán majd meglátom mi lesz a sorsa.

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 2., péntek 21:18
Éreztem.ziro4vr írta:nagyon jó, 6/10 majd még beindul?mathers írta:Agent Carter érdekesnek ígérkezik. Egy részt megnézek aztán majd meglátom mi lesz a sorsa.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 2., péntek 21:11
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 2., péntek 21:09
nagyon jó, 6/10 majd még beindul?mathers írta:Agent Carter érdekesnek ígérkezik. Egy részt megnézek aztán majd meglátom mi lesz a sorsa.
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 2., péntek 21:07
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 2., péntek 21:04
http://elitedaily.com/wp-content/upload ... titled.pngRemy írta:Valaki fogja még nincs az Agent Cartert?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 2., péntek 21:03
Kérem?Remy írta: Valaki fogja még nincs az Agent Cartert?
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 2., péntek 21:01
HozzászólásSzerző: shoota » 2015. január 2., péntek 11:23
A Monster is nagyon jó, egy durvább Death Note kiadás, csak itt a "jó" szemszögéből, bár ez így elég sarkított. Igazából egy izgalmas, drámával és horror elemekkel tűzdelt nyomozós thriller, krimi a 2. világháború utáni Németországban. A sorozat hossza lehet, hogy elrettentő, 74 rész, de ez is csak azt mutatja, hogy milyen odafigyeléssel adaptálták a mangát, szerintem egy mestermű ez is.sonic írta:Valoban Death Note is odafer, a masik kettohoz nem volt szerencsem.
Es nekem is vannak meg olyanok amik nem ugrottak be ez tuti, meg olyan is ami beugrott csak a cimet egyszeruen keptelen vagyok felidezni. XDD
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 2., péntek 8:48
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 2., péntek 1:04
Valoban Death Note is odafer, a masik kettohoz nem volt szerencsem.shoota írta:Death Note
Steins;Gate
Monster
HozzászólásSzerző: shoota » 2015. január 2., péntek 0:45
Én még azért ezeket mindenképp hozzácsapnám, ha az epicness számít csak:sonic írta:Ok, ez nem toplista de par cim ami beugrik... Majd valamelyik este osszeszedem amiket lattam es kirakok egy top10et.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 2., péntek 0:40
Louis viszi amugy a showt.Realista24 írta:Suits, első évad pipa, imádom, 9/10.
Nincs (még) idegesítő karakter.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 2., péntek 0:13
HozzászólásSzerző: fanático » 2015. január 1., csütörtök 22:46
Melyek az úgymond elit kategóriás animék? mondjuk top10sonic írta:Ewr írta:És azért rendesen közrejátszik a nosztalgia is abban, hogy ilyen sokan szeretik.
Igen, ez sokat nyom. Meghat a maga modjan jo is. Csak az anime-okbol az ilyen sailor moon meg pokemon szint az elterjedt inkabb nyugaton, ugyhogy az embereknek nincs normalis viszonyitasi alapjuk, mivel a felsokategorias cuccokat nem lattak, sot nem is tudjak hogy leteznek...
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 1., csütörtök 22:42
Ewr írta:És azért rendesen közrejátszik a nosztalgia is abban, hogy ilyen sokan szeretik.
HozzászólásSzerző: Ewr » 2015. január 1., csütörtök 22:23
Nekem az egyik kedvencem, de egyet kell, hogy értsek veled. Túl sok benne a filler rész és néhány lyuk is van a történetben, de a karakterek, a zene és maga a világ fantasztikus szerintem.sonic írta: Hat mondjuk Dragon Ball eleg messze van az igazan minosegi anime-oktol, szoval nem viszonyitasi alap.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 1., csütörtök 21:33
En. Jo cucc szerintem. Mostanaban meg is feledkeztem rola, szoval jo hogy irtad, legalabb eszembe jutott.h3x0r írta:Boss
Nezte valaki? Pilot alapjan szamomra nagyon hasonlit a house of cards-ra, csak egy kicsit komorabb hangvetelu. Meg is lepett a sorozat hogy egy politikai dramaban mit keres egy szexjelenet, majd meglattam hogy starz sorozat.
Hat mondjuk Dragon Ball eleg messze van az igazan minosegi anime-oktol, szoval nem viszonyitasi alap.zalkrisz írta:Anime viszont nem jön be, már gyerekkorom kedvencét, a Dragon Ball-t se tudom megnézni
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 1., csütörtök 15:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 1., csütörtök 15:30
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 1., csütörtök 15:20
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem