Ha azt a Gerrardot nézzük(vagy az egész pályafutását) amikor a csúcson volt akkor azért bőven klasszis volt, legalább akkora mint most Modric vagy Kroos!Persze sosem volt a szűk elitben, de klasszis!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. január 2., péntek 16:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 2., péntek 16:33
lampard idősebben is többet tesz le az asztalra még a mai napig is mint ő.
mit akartál kifejezni.2. gerrard tipli. sosem tartottam sokra mert tipikus tucat angolt volt semmi extrával, még balotellinek is több bajnoki címe van mint neki.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 2., péntek 16:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 2., péntek 16:26
Ja,te nem mondtad.De volt aki igen.Ráadásul szerinte Lampard klasszis,míg Gerrard csak tucat angol.Holott mindent egybevetve,(labdaszerzés,védekezés,passz,távoli lövések,helyezkedés),még valamivel a liverpooli jobb is sztm.Vagyis volt,hogy pontos legyek.Ez bassza csak a csőröm,ez a szemellenzős,elfogult mentalitás.Persze ha Gerrard játszott volna a chelsea-be,haaa akkor nyilván fordítva látná....naná.Nem mondtam, hogy tucat, de klasszis sem. Nem adnék érte, se egy Kroost se egy Modricot. :)
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 2., péntek 16:15
az mindegy. én sem mondtam hogy balotelli jobb mint gerrard. sőt külön ki is emeltem, hogy nem a tudásukat akarom felhozni. full mindegy. a végeredményt látod.Géci írta:
Nem mondtam, hogy tucat, de klasszis sem. Nem adnék érte, se egy Kroost se egy Modricot.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 2., péntek 16:11
Gólpontosságnak aposztrofálhatjuk, a kaput elérő labdát, ezek alapján ami mellé megy az gólpontatlanság.Realista24 írta:Azért az új év számos rejtéllyel kezdődött.
Gólpontosság...Balotelli>>Tucat Gerrard...
És még csak másodika van, Real meccs még nem is volt
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 2., péntek 16:09
Nem mondtam, hogy tucat, de klasszis sem. Nem adnék érte, se egy Kroost se egy Modricot.numberone1 írta:Azert letucatozni....az ilyen Hendersonok azok igen.Géci írta:Hát nem is egy kimagasló klasszis...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 2., péntek 15:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 2., péntek 15:29
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 2., péntek 15:21
De hát sajnos, ők MU játékosok/voltak, így tucatok.morientes írta:Mondjuk még Scholest ide tenném,vagy Giggst,aki ugyen eredendően szélső volt,de az öreg visszább vonta aztán.De igaz.Áhh így már mindent értek, sajnos az elfogultság ilyen. De akkor is ők ketten az elmúlt 10-15 év legmeghatározóbb középpályásai a PL-ben.
Ja meg Becks
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 2., péntek 15:14
Mondjuk még Scholest ide tenném,vagy Giggst,aki ugyen eredendően szélső volt,de az öreg visszább vonta aztán.De igaz.Áhh így már mindent értek, sajnos az elfogultság ilyen. De akkor is ők ketten az elmúlt 10-15 év legmeghatározóbb középpályásai a PL-ben.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 2., péntek 15:01
Áhh így már mindent értek, sajnos az elfogultság ilyen. De akkor is ők ketten az elmúlt 10-15 év legmeghatározóbb középpályásai a PL-ben.morientes írta:Csak Gerrardot.Lampard nála klasszis,mert a chelsea-be játszott.Érted a logikát...miért is nem neveznéd klasszisnak Gerrardot és Lampardot?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 2., péntek 13:55
Csak Gerrardot.Lampard nála klasszis,mert a chelsea-be játszott.Érted a logikát...miért is nem neveznéd klasszisnak Gerrardot és Lampardot?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 2., péntek 13:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 2., péntek 13:18
gerrard tucat angol azért mert semmi olyan extra képessége nincs amire azt mondom hogy ez igen. közel sem világklasszis az emberetek. ennyi. örültem, hogy sose jött ide, mert egy spanyol bajnokságban kijött volna minden negatívum amit elnéztek neki. csak azért mert egy ikon.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 2., péntek 12:46
De o nyert bajnoksagotRealista24 írta:Akkor Lampard is tucat angol.BBeno írta:gerrard tucat angol azért mert semmi olyan extra képessége nincs amire azt mondom hogy ez igen. közel sem világklasszis az emberetek. ennyi. örültem, hogy sose jött ide, mert egy spanyol bajnokságban kijött volna minden negatívum amit elnéztek neki. csak azért mert egy ikon.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 2., péntek 12:09
nem is emlékeztem, hogy így leszopatott minket is, mocskos tucat
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 2., péntek 12:06
Ahha, mert Özil barátunk annyit mutatott már abban a PL-ben, ahol Gerrard tucat, hogy továbbra is zseni marad. Azért, mert valakit utálsz, nem kell elvakultnak lenni. Tény, néha nehéz objektívnek maradni, de azért na...BBeno írta:Özil mindenképpen "ez igen" kategória. a másik szót le sem írhatom már a fórumon. de Ronci megteszi helyettem.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 2., péntek 12:00
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 2., péntek 12:00
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem