morientes írta:Ja így igen,kösz.
Amúgy a hoki nemzeti válogatottakat is,szal képviselik a márkát világszerte.
Igen, amcsi foci az az NFL.

Nagyon nagy pénz mozog benne és, ezért gondolom, hogy a Nikenak már annyira nem létszükséglet, hogy rákontrázzon az adidasra/pumára.
ferni írta:úgy tudom csak a Barcától vannak eltiltva, tehát ha eligazolnak ott játszhatnának.
Az meg tök logikus, hogy egy szabálytalanul szerződtetett játékos nem játszhat a klubban, nem is értem mi ezzel a baj.
A legtöbbnek meg kellene várnia, hogy 16/18 legyen és játszhatnak majd a Barcában, a nagy kérdés, hogy ezt kivárják-e ezek a játèkosok.
Igazat is adok, de azért nem tartom teljesen logikusnak. Eltiltják a Barcát, megbírságolják és eltiltják a játékosokat. Most ugye a játékos (és a menedzsmentje) nem tudhat arról, hogy a Barca éppen hány ifit igazolt már... Szóval így, hogy kibasznak a vétlennel is így kicsit erősnek érzem ezt a büntetést, mert szerintem vétlenek a játékosok, persze kiút van a számukra, de amúgy teljesen jogos, amit írsz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K