nem is emlékeztem, hogy így leszopatott minket is, mocskos tucat

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 2., péntek 12:09
nem is emlékeztem, hogy így leszopatott minket is, mocskos tucat
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 2., péntek 12:06
Ahha, mert Özil barátunk annyit mutatott már abban a PL-ben, ahol Gerrard tucat, hogy továbbra is zseni marad. Azért, mert valakit utálsz, nem kell elvakultnak lenni. Tény, néha nehéz objektívnek maradni, de azért na...BBeno írta:Özil mindenképpen "ez igen" kategória. a másik szót le sem írhatom már a fórumon. de Ronci megteszi helyettem.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 2., péntek 12:00
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 2., péntek 12:00
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 2., péntek 11:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 2., péntek 11:55
Akkor Lampard is tucat angol.BBeno írta:mondom én hogy belegondoltok ebbe mindent ami le sincs írva.
egyszer nem írtam azt hogy tucat az akinek nincs BL címe. egyrészt mert gerrardnak van.
gerrard tucat angol azért mert semmi olyan extra képessége nincs amire azt mondom hogy ez igen. közel sem világklasszis az emberetek. ennyi. örültem, hogy sose jött ide, mert egy spanyol bajnokságban kijött volna minden negatívum amit elnéztek neki. csak azért mert egy ikon.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 2., péntek 11:53
Higuaínt és Özilt mégis nagyra tartod. Vagy ők mégis mivel érdemelték ki az "ez igen" kifejezést?BBeno írta:
gerrard tucat angol azért mert semmi olyan extra képessége nincs amire azt mondom hogy ez igen. közel sem világklasszis az emberetek. ennyi.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 2., péntek 11:51
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. január 2., péntek 11:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 2., péntek 11:45
tucat.Kerlon írta:Te Bbeno, mi a véleményed arról, hogy Ronaldonak nem sikerült BL-t nyernie?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 2., péntek 11:44
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 2., péntek 11:44
ebbe most bele akarsz menni hogy kinek mikor jött össze a BL??Szerintem felesleges győzködni... Stevienek úgy is csak egy BL esett le előbb tucatjátékosként, mint Frankienek világklasszisként.
de pár évre rá megszerezte a BL-t végre. tehát ő sem maradt BL nélkülÉs ha már elcsúszás... a balfasz Terry szépen elcsúszott ott a BL döntőben. A tucat senkiházi...
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 2., péntek 11:44
Mindent megmagyarázol. Elképesztő.BBeno írta:Remy te is nagyon jól tudod hogy akkoriban mennyit ért egy spanyol kupa. nehogy már ez érv legyen... a bernabeu kupával egy szinten volt de még talán annyira sem tartották. amilyen kupát illett behúzni Raulnak azokat be is húzta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 2., péntek 11:42
Mondom én, de nem ütöm le, meghagyom másnakBBeno írta:Remy te is nagyon jól tudod hogy akkoriban mennyit ért egy spanyol kupa. nehogy már ez érv legyen... a bernabeu kupával egy szinten volt de még talán annyira sem tartották. amilyen kupát illett behúzni Raulnak azokat be is húzta.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 2., péntek 11:41
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 2., péntek 11:38
A bajnoki cím nem egy-egy játékoson múlik. Gerrard jó pár szezonban bőven kivette a részét.BBeno írta:...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 2., péntek 11:37
Szerintem felesleges győzködni... Stevienek úgy is csak egy BL esett le előbb tucatjátékosként, mint Frankienek világklasszisként.Remy írta:Ha jól tudom Raúl nem nyert Spanyol kupát. 16 év alatt nem tudott összekukázni egy nyamvadt Spanyol kupát, amikor 3x is BL-t nyertek? Szánalmas tucat ez a Raúl...BBeno írta:az hogy 5 vs 6 az olyan mindegy. főleg hogy idén egalizálni fog.az meg a másik hogy valdes akkora kapus hogy fél éve nincs egy nyamvadt ajánlata sem. de az hogy valaki 1997 óta nem tud nyerni bajnoki címet az már bőven a meleg kategória. és egy BL győztes csapatról beszélünk. egy igazi klasszis ennyi idő alatt azért össze tud kukázni bajnoki címet. mivel nem egy poszt balotelli és gerrard így én semmiképpen sem mondtam hogy egyik jobb mint a másik.
de írjatok még olyanról amiket nem is írtam de ti belegondoltok![]()
És mi egy ilyet tartunk legendának... úristen.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 2., péntek 11:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 2., péntek 11:35
Beno, téged nem lehet, és nem is kell komolyan venni, amikor Mou vagy Chelsea vagy volt Chelsea játékos a téma, ja meg Higu. Az állóvizet megmozgatod, de attól még csak egy kis hullám vagy csak a véleményeddel, és nem utolsó sorban házhoz jössz a pofonért.de írjatok még olyanról amiket nem is írtam de ti belegondoltok
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 2., péntek 11:35
Ha jól tudom Raúl nem nyert Spanyol kupát. 16 év alatt nem tudott összekukázni egy nyamvadt Spanyol kupát, amikor 3x is BL-t nyertek? Szánalmas tucat ez a Raúl...BBeno írta:az hogy 5 vs 6 az olyan mindegy. főleg hogy idén egalizálni fog.az meg a másik hogy valdes akkora kapus hogy fél éve nincs egy nyamvadt ajánlata sem. de az hogy valaki 1997 óta nem tud nyerni bajnoki címet az már bőven a meleg kategória. és egy BL győztes csapatról beszélünk. egy igazi klasszis ennyi idő alatt azért össze tud kukázni bajnoki címet. mivel nem egy poszt balotelli és gerrard így én semmiképpen sem mondtam hogy egyik jobb mint a másik.
de írjatok még olyanról amiket nem is írtam de ti belegondoltok![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem