Mellesleg rengetegen Courtois-t teszik az év csapatába, nem Neuer-t, mégis ő esélyes az aranylabdára. Valakit fel kellett sz*pni a németektől, rá esett a választás.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. január 1., csütörtök 21:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 1., csütörtök 21:02
Kb egy szinten vannak ők hárman.De míg a spanyol meg a belga fejlődik még,sztm Llorisban már nincs több.Más téma: egyedül vagyok azzal az állásponttal, hogy Lloris jelenleg a Premier League legjobb kapusa? De Geában és Courtois-ban hatalmas potenciál van, és a jövőben valószínűleg le fogják hagyni Llorist, de egyelőre nálam a francia viszi a pálmát. (Persze ebben közrejátszhat egy csipetnyi elfogultság is.)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 1., csütörtök 20:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 1., csütörtök 20:51
tényleg fejlődik. 30-40 gólt szerintem soha nem fog szerezni, de a csapatai húzóembere lesz, ha nem történik vele valami, ami megtöri a karrierjétziro4vr írta:az elfogultságod páratlan inkábbikarus93 írta:wxyz
A chelsea meccseit rendszeresen követem, sőt külön Hazard jatekát is szoktam figyelni, amilyen fejlődéden megy keresztül, az páratlan.
23 éves és már klasszis játékosnak mondható. 26-27 éves korára elérheti a két állat szintjét. Ha töretlenül tud továbbra is fejlődni.
most lesz 24 pár nap múlva..mi páratlan a fejlődésében?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 1., csütörtök 20:47
Én is követem az odaigazolása óta és nem látom, hogy azóta produkált volna legalább egy olyan szintlépést, mint amilyeneket a "két állat" produkáltikarus93 írta:wxyz
A chelsea meccseit rendszeresen követem, sőt külön Hazard jatekát is szoktam figyelni, amilyen fejlődésen megy keresztül a pali, az páratlan.
23 éves és már klasszis játékosnak mondható. 26-27 éves korára elérheti a két állat szintjét. Ha töretlenül tud továbbra is fejlődni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 1., csütörtök 20:44
az elfogultságod páratlan inkábbikarus93 írta:wxyz
A chelsea meccseit rendszeresen követem, sőt külön Hazard jatekát is szoktam figyelni, amilyen fejlődéden megy keresztül, az páratlan.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 1., csütörtök 20:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 1., csütörtök 20:42
Mi az a golpont?'shutterisland írta:jo5é.![]()
hazardot egyre jobban bírom, szerintem bőven van még a paliban plusz.
ha picit kiegyenlítettebb és picit gólponterősebb lenne...
soha rosszabb fordulót, mint ez az újévi.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 1., csütörtök 20:41
Az, hogy eltriblizget az egy dolog, de a meccsekre messze nincs akkora befolyása. Plusz nincs meg benne az a hosszú távú game changer skill sem. Ez a góllövés meg..hát hiszem ha látom. Lett volna most már ideje és lehetősége kiteljesedni.ikarus93 írta:Hazard ha majd megrugja az évi 30-40 gólját egy szezonba, akkor azt mondom Messi-Ronaldo kettos melle nem csak jatekban de golokba is fel fog nőni.
Jatékban már majdnem olyan szinten van mint a ket állat.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. január 1., csütörtök 20:39
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 1., csütörtök 20:36
Utolsó mondatőt leszámitva én is így gondolomziro4vr írta:A kettő együtt biztosan nem működik, legalábbis komolyabb csapatok ellen egyszerűen nem tényezők. Gólt nem lőnek, kulcsmomentumaik sincsenek nagyon. Én mondjuk Williant tartanám meg.wxyz írta:Willian nagy csalódás. Ukránoknál ígéretesnek tűnt
Lehet még gyengébb, mint Oscar
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. január 1., csütörtök 20:36
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 1., csütörtök 20:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 1., csütörtök 20:33
Eljött a te éved, érzem én. Persze csak a PL-ben.GT37 írta:Vége, megcsináltuk. El sem tudom hinni.Ráadásul így egy ponttal a Arsenal előtt vagyunk már a tabellán. Szép volt, fiúk!
HozzászólásSzerző: fanático » 2015. január 1., csütörtök 20:28
Egy Tottenham-Arsenal 4-5 után mondta emlékeim szerint.nmate írta:Nem Mourinho mondta egyszer, hogy levágná a játékosainak labat ha 5-t kapnának? Valami Arsenal meccs után.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 1., csütörtök 20:26
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. január 1., csütörtök 20:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 1., csütörtök 20:23
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. január 1., csütörtök 20:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 1., csütörtök 20:10
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem