HozzászólásSzerző: ferni » 2015. január 1., csütörtök 20:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 1., csütörtök 20:23
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. január 1., csütörtök 20:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 1., csütörtök 20:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 1., csütörtök 20:10
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 1., csütörtök 20:06
Jó meglátás, nekem is Rooney jut néha eszembe Harry-ről. Elképesztő egyébként, mennyit fejlődött az utóbbi hónapokban. Kezdetben nem sokat láttam benne, amit viszont ebben a szezonban produkál, az egészen fantasztikus.morientes írta:Simán.De Adebayor is ott ücsöröghet mellette ha visszamegy.Mióta játszik,figyelgetem Kane-t,(mármint a nagycsapatban),és a fiatal Rooneyra emlékeztet,ugyan az az arrogancia,helyzetfelismerés,önbizalom.
Persze a két stílus más,de akkor is...
schranzer írta:Special Five
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 1., csütörtök 20:03
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 1., csütörtök 20:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 1., csütörtök 19:56
Simán.De Adebayor is ott ücsöröghet mellette ha visszamegy.Mióta játszik,figyelgetem Kane-t,(mármint a nagycsapatban),és a fiatal Rooneyra emlékeztet,ugyan az az arrogancia,helyzetfelismerés,önbizalom.a spanyolon innentől már rajta marad a kispaditisz, aztán majd visszatér egy középszar spanyol csapatba levezetni
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 1., csütörtök 19:49
a spanyolon innentől már rajta marad a kispaditisz, aztán majd visszatér egy középszar spanyol csapatba levezetnimorientes írta:Soldado mit össze vakarózhat mikor azt látja hogy a srác hétről-hétre hozza magát...új fogalom születik lassan a nemzetközi futballéletben, jön a katalán nevelés után a tottenham nevelés :mrgreen:
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 1., csütörtök 19:48
Soldado mit össze vakarózhat mikor azt látja hogy a srác hétről-hétre hozza magát...új fogalom születik lassan a nemzetközi futballéletben, jön a katalán nevelés után a tottenham nevelés :mrgreen:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 1., csütörtök 19:46
új fogalom születik lassan a nemzetközi futballéletben, jön a katalán nevelés után a tottenham nevelésGT37 írta:HURRIKANE!!!!!!!!!!!!!!! Én már nem tudom, mi folyik itt, nem is próbálom megérteni, de nagyon élvezem.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 1., csütörtök 19:44
Ez kb GT neked olyan lehet mint másnak a lottó ötös...azok sem hisznek benne akik veszik,ha meg bejön,azt hiszik hogy valaki szórakozik velük...GT37 írta:HURRIKANE!!!!!!!!!!!!!!! Én már nem tudom, mi folyik itt, nem is próbálom megérteni, de nagyon élvezem.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 1., csütörtök 19:42
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 1., csütörtök 19:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 1., csütörtök 19:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 1., csütörtök 19:32
A kettő együtt biztosan nem működik, legalábbis komolyabb csapatok ellen egyszerűen nem tényezők. Gólt nem lőnek, kulcsmomentumaik sincsenek nagyon. Én mondjuk Williant tartanám meg.wxyz írta:Willian nagy csalódás. Ukránoknál ígéretesnek tűnt
Lehet még gyengébb, mint Oscar
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 1., csütörtök 19:29
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem