Lloris is mit fogott most

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 1., csütörtök 20:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 1., csütörtök 19:56
Simán.De Adebayor is ott ücsöröghet mellette ha visszamegy.Mióta játszik,figyelgetem Kane-t,(mármint a nagycsapatban),és a fiatal Rooneyra emlékeztet,ugyan az az arrogancia,helyzetfelismerés,önbizalom.a spanyolon innentől már rajta marad a kispaditisz, aztán majd visszatér egy középszar spanyol csapatba levezetni
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 1., csütörtök 19:49
a spanyolon innentől már rajta marad a kispaditisz, aztán majd visszatér egy középszar spanyol csapatba levezetnimorientes írta:Soldado mit össze vakarózhat mikor azt látja hogy a srác hétről-hétre hozza magát...új fogalom születik lassan a nemzetközi futballéletben, jön a katalán nevelés után a tottenham nevelés :mrgreen:
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 1., csütörtök 19:48
Soldado mit össze vakarózhat mikor azt látja hogy a srác hétről-hétre hozza magát...új fogalom születik lassan a nemzetközi futballéletben, jön a katalán nevelés után a tottenham nevelés :mrgreen:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 1., csütörtök 19:46
új fogalom születik lassan a nemzetközi futballéletben, jön a katalán nevelés után a tottenham nevelésGT37 írta:HURRIKANE!!!!!!!!!!!!!!! Én már nem tudom, mi folyik itt, nem is próbálom megérteni, de nagyon élvezem.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 1., csütörtök 19:44
Ez kb GT neked olyan lehet mint másnak a lottó ötös...azok sem hisznek benne akik veszik,ha meg bejön,azt hiszik hogy valaki szórakozik velük...GT37 írta:HURRIKANE!!!!!!!!!!!!!!! Én már nem tudom, mi folyik itt, nem is próbálom megérteni, de nagyon élvezem.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 1., csütörtök 19:42
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 1., csütörtök 19:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 1., csütörtök 19:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 1., csütörtök 19:32
A kettő együtt biztosan nem működik, legalábbis komolyabb csapatok ellen egyszerűen nem tényezők. Gólt nem lőnek, kulcsmomentumaik sincsenek nagyon. Én mondjuk Williant tartanám meg.wxyz írta:Willian nagy csalódás. Ukránoknál ígéretesnek tűnt
Lehet még gyengébb, mint Oscar
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 1., csütörtök 19:29
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 1., csütörtök 19:25
Egyelőre tökéletes ez az év, bár még 45 perc hátra van a meccsből... Nem akarom eljinxelni a győzelmet, szóval csak annyit mondok, hogy szerintem a Chelsea simán visszahozza, és 4-3-ra meg is nyerik a meccset.Remy írta:GT!!!! BÚÉK!
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 1., csütörtök 19:19
Nemziro4vr írta:Remy megtette a chelseat?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 1., csütörtök 19:18
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 1., csütörtök 19:17
Vagy mint en egy szombat eccaka utánziro4vr írta:Azért ennél a Chelseanél erős korlátozó tényező, hogy Willian meg Oscar annyira veszélyes a kapura, mint én egy kiadós vasárnapi ebéd után.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 1., csütörtök 19:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 1., csütörtök 19:14
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 1., csütörtök 19:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 1., csütörtök 19:09
Én arra gondoltam hogy egyéni hibákból kapták a gólokat,szal arról nem tehetett az öreg.Remy írta:3 cseréből csak 2-t használt el. Akpomot hozta be, amikor van egy Campbell a padon. Podolskit a keretbe se tette. Ez már nem normális. Komolyan mondom vissza kéne vonulnia Wengernek, mert iszonyú szánalmassá teszi magát.morientes írta: Ezt a buktát nagyon még csak az öreg nyakába sem lehet varrni,habár ő állította fel a csapatot az igaz
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem