Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Engem annyi aggaszt, hogy Isco baloson jó meg középen és nekünk az a poszt elég tömött. Jobboson nem tudom mit alkotna, de abban is biztos vagyok, hogy miután lesz edző hamar kiderül minden. Szerintem idők kérdése mikor fizetünk Ancelottiért, mert sokáig Perez sem fog várni. Most arra várunk, hogy tud e jönni ingyen, vagy fizetni kell érte... Gondolom én

- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Na. Navas a City-ben. Ez jó hir. Most már csak az a kérdés,h Bale vagy Isco. Egyértelmű,h Bale az A terv viszont lehet,h idén nem tudjuk hozni. Akkor viszont hozni kell Isco-t. Én nagyon szivesen nézném itt a srácot és sokakkal ellentétben nagy jövőt látok előtte. Olyan kommenteket is olvastam a fórumon,h Isco max Özil cipőhordára lehetne.. ez egy kicsit erős. Annyi,h Isco érkezésével nem biztos,h meg lenne oldva az a jobboldal... Persze függ ez Di Mariától is aki új edzőnél szárnyra kaphat(ha egyáltalán marad), a tehetsége meg van hozzá. Mindenesetre Isco érkezését mindenképpen támogatom. Özil helyén tud nagyot alkotni a srác de kötetlenbe lehet tolni egy CR-Modric(Özil)-Isco hármassal.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mármint miben?- Az ilyen körbenyalós interjúkra teszek, ilyenek mindig is voltak és lesznek, de adni ilyenekre fölösleges.R.M.C.F írta:
Te hiszel ezekben?
- Abban viszont hiszek, hogy Suarez közel van hozzánk. Annyi a pletyka, hogy valamennyi valóságalapja biztos van. Legalább is remélem, így jobb.
EgyértelműHa Vidal ideigazolna,az első interjúja az lenne: mennyire boldog hogy jöhet,és ez volt az álma.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
realbeckham írta:Géci írta:Közbe Suarez erősen nyalizik...
mert, hogy ki ne akarna 1 olyan csapatban játszani stb stb![]()
Vidal
Én nagyon várom ezt a mészárost
Te hiszel ezekben? Ha Vidal ideigazolna,az első interjúja az lenne: mennyire boldog hogy jöhet,és ez volt az álma.
Bla.....bla......
Továbbra is.......ha valaki jól érzi magát,és nem feltétlen elakar menni,mint pl suarez,akkor mi a bánatos faxért nyilatkozna a más klub mellett egyértelműen? Hogyha nem jön be a transzfer akkor a saját közönsége nápolyival dobálja?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realbeckham
Nem úgy volt, hogy a Malagát érdekli, az Isco biznisz miatt. Velük nem lehetne üzletelni. Most nem Isco miatt, őt most felejtsük el. Pusztán Morata fejlődése szempontjából. Eladás/kölcsön. Bár szerintem a srác veszett fejsze nyele.Géci írta:Ilyen Carvajal szerű kölcsönadást simán tolnék rá és betenném Bundesligába vagy PL-be valami jó középcsapatba ahhol állandó is lehetne akár
-
Szivem szerintem viszont nem adnám el Morattát ez az igazság. Elég fiatal és még bármi lehet belőle. Ilyen Carvajal szerű kölcsönadást simán tolnék rá és betenném Bundesligába vagy PL-be valami jó középcsapatba ahhol állandó is lehetne akárBBeno írta:ezek után nagy nyomorékok lennénk ha nem hoznánk suarezt... ide akar jönni. pool már vett is a helyére egy Aspas-t. kell és kész. benzema nem mehet egyedül neki a szezonnak.

ezek után nagy nyomorékok lennénk ha nem hoznánk suarezt... ide akar jönni. pool már vett is a helyére egy Aspas-t. kell és kész. benzema nem mehet egyedül neki a szezonnak.
- realbeckham
Géci írta:Közbe Suarez erősen nyalizik...
mert, hogy ki ne akarna 1 olyan csapatban játszani stb stb![]()
Vidal
Én nagyon várom ezt a mészárost

-
Közbe Suarez erősen nyalizik
...
Lenyilatkozta, hogy rosszuk érzi magát Angliában és, hogy váltani szeretne és hozzá tette, hogy szivesen menne a Real Madridba, mert, hogy ki ne akarna 1 olyan csapatban játszani stb stb
Link.: http://www.goal.com/en-us/news/69/trans ... ID=HP_BN_2

Lenyilatkozta, hogy rosszuk érzi magát Angliában és, hogy váltani szeretne és hozzá tette, hogy szivesen menne a Real Madridba, mert, hogy ki ne akarna 1 olyan csapatban játszani stb stb

Link.: http://www.goal.com/en-us/news/69/trans ... ID=HP_BN_2
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Rayo nem kapott uefa licencet az a gebasz.Hogy miért,arról nem szól a fáma.Ez azt jelenti, hogy a Rayo szerepelhet az EL-ben? :D Gondolom újoncok. Érdekes lesz a Sociedad BL szereplése mellett ez is...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 6814_n.jpg
csóri Casemiro meg se jött igazán még a nagyokhoz, de már nem számoltok vele...
csóri Casemiro meg se jött igazán még a nagyokhoz, de már nem számoltok vele...

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
aztán mit csinálnál vele?Los Blancos írta:Nekem viszont kell!City kijelentette, hogy nekik nem kell Isco

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Már elég régóta nem tűrik a rabszolga tartást...Los Blancos írta:Nekem viszont kell!City kijelentette, hogy nekik nem kell Isco

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nekem viszont kell!City kijelentette, hogy nekik nem kell Isco

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
City kijelentette, hogy nekik nem kell Isco

ja igen el is felejtettem hogy a szaros ATMA BL induló lettKerlon írta:Mivel a kupát egy BL induló nyerte ezért az aktuális 7. helyezett indulhat helyette az EL-ben, aki a Betis. Így a 8. is indulhat, akik a Rayo, de gebasz van Remy forrásai szerint, ezért a 9. (BBeno írta:miért a rayo? betis van utánuk. vagy lemaradtam valamiről??) Sevilla indulhat a kisebb európai kupáért...
comprende?

Mivel a kupát egy BL induló nyerte ezért az aktuális 7. helyezett indulhat helyette az EL-ben, aki a Betis. Így a 8. is indulhat, aki a Rayo, de gebasz van Remy forrásai szerint, ezért a 9. (BBeno írta:miért a rayo? betis van utánuk. vagy lemaradtam valamiről?

K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rayonál is van valami baki, így a Sevilla megy helyettük.Kerlon írta:
Ez azt jelenti, hogy a Rayo szerepelhet az EL-ben?Gondolom újoncok. Érdekes lesz a Sociedad BL szereplése mellett ez is...
A Sociedad meg először jusson be a főtáblára, aztán lássuk azt a szereplést

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
miért a rayo? betis van utánuk. vagy lemaradtam valamiről?
Megy Pellegrinivel...RaúlRealMadrid írta:Szerintem oda nem szeretne menni Isco sem, bár nem ismerem annyira, nem tudom mennyire pénzéhes. Én úgy érzem, hogy ide jönne szívesebben...Kerlon írta: Vagy a Citynek lesz.
Ez azt jelenti, hogy a Rayo szerepelhet az EL-ben?Realista24 írta:A Málaga mégsem indulhat az Uefa kupában, maradt az egy éves eltiltás és a 300ezer eurós büntetés.

K
K