Botrányos a kínálat, ki is ülöm az estét, a kockázatmentes fogadással meg egy élő darts-cal hoztam pluszra a mai napot, semmi komoly.PEEtör írta:Sovány kínálat ma, de Wolves +4.0 elég fasza.

Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
Sovány kínálat ma, de Wolves +4.0 elég fasza.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
így az ünnepek környékén jegeltem a számlát, csak kis aprókkal ment néha 1-1 meccs vagy egy kis nba, de most már mehet a bugi.
city - sunderland 1.5 over
spurs - chelsea 1.5 over
8500 -> 12800
a city para volt sokáig, mert úgy bekkelt a sunderland, mint az állat, de yaya bombája megtörte a meccset.
city - sunderland 1.5 over
spurs - chelsea 1.5 over
8500 -> 12800
a city para volt sokáig, mert úgy bekkelt a sunderland, mint az állat, de yaya bombája megtörte a meccset.
liverpool 2-0rol.. az teljesitmeny

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem simán megy, bár mobil approl.
Nekem is ez van, egy pillanatra bennem is megállt az ütő.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
akkor megnyugodtam.Zsombor írta:Dettó.Toti írta:túlzott aktivitás miatt nem enged belépni a bet365![]()
![]()
vkivel volt már hasonló? pedig jött az élő is.
egy pillanatra már beszartam, h kitiltottak, mint a sportingbetről annó.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Dettó.Toti írta:túlzott aktivitás miatt nem enged belépni a bet365![]()
![]()
túlzott aktivitás miatt nem enged belépni a bet365

mérkőzés előtti jött.
élőfogadást lehet elbasztam.
félrenyomtam 11. szöglet stoke
most 9 szögletnél járnak, remélem a 11.et ők lövik.
élőfogadást lehet elbasztam.
félrenyomtam 11. szöglet stoke
most 9 szögletnél járnak, remélem a 11.et ők lövik.

- nmate
http://www.788-sb.com/extra/hu/mobile/p ... ove-bonus/sucre írta:De nincs egyértelműen megadva,
Én akárhogyan is nézem, elég egyértelműen le van írva minden.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
eddig meg voltam a bettel elégedve, de most teljesen leírták magukat nálam.
Van ugye a táblagép bónusz. De nincs egyértelműen megadva, hogy az ajánlatkód megadása ELŐTT vagy UTÁN kell fogadni (és ugye az lesz a bónuszod). Na most, én utána fogadtam, nem is kaptam semmit. Felmentem élő chat-re, és jó 20 perc után kinyögte kedves Tímea, hogy bocsika, ezt előtte kellett volna megtenni. Okés, tényleg lehet, hogy én nem tudok a sorok között olvasni. De az, hogy megkértem arra, hogy vegye már ki akkor azt a 7500-as fogadást, amit direkt a bónuszra szántam volna, erre ennyit mond, hogy ő nem tudja kivenni, csak én vehetem fel (köszike, ezzel is pénzt generálva nektek)... Persze, hogy nem tudod kivenni....
Van ugye a táblagép bónusz. De nincs egyértelműen megadva, hogy az ajánlatkód megadása ELŐTT vagy UTÁN kell fogadni (és ugye az lesz a bónuszod). Na most, én utána fogadtam, nem is kaptam semmit. Felmentem élő chat-re, és jó 20 perc után kinyögte kedves Tímea, hogy bocsika, ezt előtte kellett volna megtenni. Okés, tényleg lehet, hogy én nem tudok a sorok között olvasni. De az, hogy megkértem arra, hogy vegye már ki akkor azt a 7500-as fogadást, amit direkt a bónuszra szántam volna, erre ennyit mond, hogy ő nem tudja kivenni, csak én vehetem fel (köszike, ezzel is pénzt generálva nektek)... Persze, hogy nem tudod kivenni....
@ Newcastle
@ City over 2,5
@ Soton-Arsenal both team scores
@ Stoke over 1,5 lap
@ City over 2,5
@ Soton-Arsenal both team scores
@ Stoke over 1,5 lap
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- nmate
There hasn’t been a goalless draw between Stoke City and Manchester United since January 30, 1972. Place your bets now.
Mai kockázatmentes fogadás:
Meccs előtt: Első félidő gólok 0,5 felett @ 1,44
Élőben: Első félidő gólok 0,5 alatt @ 2.62
Legrosszabb esetben 0,44*3000 Ft a profit, legjobb esetben 0,62*3000 Ft.

Mai kockázatmentes fogadás:
Meccs előtt: Első félidő gólok 0,5 felett @ 1,44
Élőben: Első félidő gólok 0,5 alatt @ 2.62
Legrosszabb esetben 0,44*3000 Ft a profit, legjobb esetben 0,62*3000 Ft.
stoke - mu mind2 csapat lő gólt raktam meccs előtt.
egyelőre még fogalmam sincs élőbe mit rakjak
ezen agyalok nagyon:
mind2 csapat lő gólt és mu nyer @ 4.00
de az lesz a legjobb, ha nézem közben élőben a meccset.
de tényleg egy fogadhatatlan meccs ez. mu idegenben 2 meccset nyert egész szezonban, stoke stabil otthon, ebből következhetne egy jó nagy x, de vmiért nem hiszem azt, h 2x is leikszel egymás után a mu, valamint, h a stoke 3x egymás után nem kap gólt a bajnokságban.
este van gerwen? nem nagy odds, de vmi duplázós szelvényre jó lehet. cityt is raktam másikon, nemtudom elképzelni, h ne nyerjen otthon 2x egymás után 1.20as oddsért.
egyelőre még fogalmam sincs élőbe mit rakjak
ezen agyalok nagyon:
mind2 csapat lő gólt és mu nyer @ 4.00
de az lesz a legjobb, ha nézem közben élőben a meccset.
de tényleg egy fogadhatatlan meccs ez. mu idegenben 2 meccset nyert egész szezonban, stoke stabil otthon, ebből következhetne egy jó nagy x, de vmiért nem hiszem azt, h 2x is leikszel egymás után a mu, valamint, h a stoke 3x egymás után nem kap gólt a bajnokságban.
este van gerwen? nem nagy odds, de vmi duplázós szelvényre jó lehet. cityt is raktam másikon, nemtudom elképzelni, h ne nyerjen otthon 2x egymás után 1.20as oddsért.
- nmate
https://www.youtube.com/watch?v=MFW2dCF0ibkZsombor írta:de még mindig jobban jártam mint Máté.
Véged van

Amúgy Panthers végső győztes @ 41.0 ment 1 unittal, hétvégére meg Cardinals jut tovább 3.30-ért 1 unittal. Ezek után ha a Panthers továbbmegy marad max 3 meccsre potenciális 39 unit amit megjátszhatok. Matematikailag úgy gondolom ezt simán megéri hedgelni.
1-4...
Okc ritka szánalmas módon ment el, de még mindig jobban jártam mint Máté.
Okc ritka szánalmas módon ment el, de még mindig jobban jártam mint Máté.
- nmate
Pels közel volt, pedig azzal már 4 egység profit jött volna. Heat meg... hagyjuk. 1-2.
NFL-ben hedgelnék PO alatt. Idén nem követem, de Cardinals (51x), Bengals(46x), Lions(41x), Panthers (41x) közül kiket húznátok végső győztesnek, aki ellen megérné fogadni a meccseken?
NFL-ben hedgelnék PO alatt. Idén nem követem, de Cardinals (51x), Bengals(46x), Lions(41x), Panthers (41x) közül kiket húznátok végső győztesnek, aki ellen megérné fogadni a meccseken?
Jött egy 4-0é-s gyájtá, soha brosszabat!!/
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Miután pakoltam a Cavs 1. negyedet, kiderült, hogy se LeBron, se Love nem játszik. Ezek a nímandok 30%-kal dobnak, közben 10 perc alatt beszoptak 5 triplát. Olyan 0-5 lesz ebből az estéből, hogy beszarsz. Kibebaszott boldog új évet bet365.