Ez van benne, hogy Isco kozepen jatszik, de nagyon sokat kinn maszkal a bal szélen. Nalunk ott van CR, kozepen meg Ozil/Modric. Esetleg meg ugy lehetne megoldani, hogy Ozil jobb szelen, Modric kozepen, CR bal szelen. Isco meg Modric cserejenek. Nemtudom, de kozepso tamadokozeppalyasokkal elvagyunk látva. Tulajdonkeppen szerintem itt az egesz taktikai variacionak CR a kerékkotoje. O stabil bal szelso, es ott vege. Ozil bevetheto jobb szelen, kozepen. Modric is ha kell, jatszhat tobb poszton. Isco is kozepen/bal szelen bevezheto. Mondjuk ha megnezzuk Balet, o teljesen kotetlen, mindhárom poszton bevetheto. Ettol fuggetlenul CRre mindekeppen szuksegunk van, mert nelkule nem lennenk ennyire eredmenyesek. CR nelkul tulajdonkeppen csakis akkor lennenk jok, ha mondjuk elol lenne egy R9 féle csatár, mogotte pedig egy Ozil+Modric+Isco kreatív kozeppalya szaladozna. De ez majd a jovo zenéje, ha egyáltalán azGéci írta:Engem annyi aggaszt, hogy Isco baloson jó meg középen és nekünk az a poszt elég tömött. Jobboson nem tudom mit alkotna