Zene
- ___Samy___
Re: Zene
Joe Budden - OLS4
zseniális
zseniális
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
vki nem tudja, hogy a klip elején melyik szám megy a háttérben?
nagyon ismerős, de már megzavarít, hogy nem találom
lehetséges, hogy két különbözős is megy, de mindkettőre kíváncsi lennék
nagyon ismerős, de már megzavarít, hogy nem találom

lehetséges, hogy két különbözős is megy, de mindkettőre kíváncsi lennék
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
- mocsok
spotify-on hallottam valamelyik nap, azóta nem bírom abbahagyni.
AronChupa - I'm an Albatraoz (Official Music Video)

AronChupa - I'm an Albatraoz (Official Music Video)
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Kemény Zsófi hot16
Még Fluorra kíváncsi leszek, esspé kihívta.
Még Fluorra kíváncsi leszek, esspé kihívta.

Nem hordott le senki senkit, a "vélhetően szerényebb képességű" az én szememben még dicséretnek is minősül. mikor egy Závadával vagy egy Süveg Márkkal hasonlítják össze... Amit az a két ember művel az valami egészen elképesztő.Funkot itt lehordani mindennek nem kéne, főleg ez a szerényebb képességű kicsit erős, persze nem fog verses köteteket kiadni, de azért na...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ne olvass vissza, tényleg

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
azért Funk is tett már le az asztalra jó pár dolgot, sőt... nem kell vele egyetérteni, én se értek vele egyet, sőt imádom az AKPHt és a többieket is akiket szóbahozott, de van igazság abban amit mond. El kell fogadni a véleményét és kész, vkinek ez nem tetszik, nekem se teljesen, épp amiatt amit a többiek itt említettek, de Funkot itt lehordani mindennek nem kéne, főleg ez a szerényebb képességű kicsit erős, persze nem fog verses köteteket kiadni, de azért na...sentry írta:Ez csak egy vélemény: Én nem ismerem nagyon a hazai hip-hop meg rap csapatokat meg köztük lévő (mű)konfliktusokat sem.
Nem azért mert én az AKPH-t sokra tartom (bár ennek megvan az oka, miért őket szeretem és nem a nevük miatt vagy a kinézetük miatt, vagy mert divat (divat amúgy? nem tudom) de őket fikázni egy vélhetően szerényebb képességű embernek....Hát nem tudom.Süveg Márk és Závada Peti költők, és vagy 100x különb, mélyebb és összetettebb a szövegük mint azoknak akik másokat szinte csak primitív szavakkal tudnak ócsárolni. Kb olyan mintha egy 12 éves pattanásos antiszociális panelhuszár fikázná versekben Radnótit, Adyt vagy József Attilát, nem egy szint.
![]()
Ez jutott eszembe erről az egészről .
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
tudom milyen populár a hardstyle szóval itt a Q-Dance Radio ha fel akartok pörögni az estére
remélem jövőre eljutok a Defqon 1-ra
ja és szívesen a szívrohamot

remélem jövőre eljutok a Defqon 1-ra

ja és szívesen a szívrohamot

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Sok a hip-hop errefelé mostanában, ami persze nem baj (sőt), de fő a változatosság, szóval itt egy remek liquid dnb, úgyis olyan sokan szeretik az ilyen zenét rajtam kívül.
Bachelors of Science - Song for Lovers

Bachelors of Science - Song for Lovers
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
hallottam mar ezt, de meg mindig elkepeszto...hatalmas.

ahogy ez is. hasonlo a flow, mint a "bibibi"-ben.
szerk.: erre hajaz :
Eminem feat. Nate Dogg - Till I Collapse
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hala real 2014. december 31., szerda 16:41-kor.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Abba - Happy New Year
Mindenkinek kupákban, sikerekben, boldogságban, egészségben gazdag boldog új esztendőt kívánok, Hala Madrid!
Mindenkinek kupákban, sikerekben, boldogságban, egészségben gazdag boldog új esztendőt kívánok, Hala Madrid!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Basszus, melyik Eminem szám alapjára hajaz ez?Seraf írta:Fura Csé km. BLR - Rapostol [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
gecc pont ez a beat ment a fejembe amikor rányomtam![]()
![]()

Ez hatalmas bakkerSeraf írta:Fura Csé km. BLR - Rapostol [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
gecc pont ez a beat ment a fejembe amikor rányomtam![]()
![]()

Ez csak egy vélemény: Én nem ismerem nagyon a hazai hip-hop meg rap csapatokat meg köztük lévő (mű)konfliktusokat sem.
Nem azért mert én az AKPH-t sokra tartom (bár ennek megvan az oka, miért őket szeretem és nem a nevük miatt vagy a kinézetük miatt, vagy mert divat (divat amúgy? nem tudom) de őket fikázni egy vélhetően szerényebb képességű embernek....Hát nem tudom.
Süveg Márk és Závada Peti költők, és vagy 100x különb, mélyebb és összetettebb a szövegük mint azoknak akik másokat szinte csak primitív szavakkal tudnak ócsárolni. Kb olyan mintha egy 12 éves pattanásos antiszociális panelhuszár fikázná versekben Radnótit, Adyt vagy József Attilát, nem egy szint.
Nem azért mert én az AKPH-t sokra tartom (bár ennek megvan az oka, miért őket szeretem és nem a nevük miatt vagy a kinézetük miatt, vagy mert divat (divat amúgy? nem tudom) de őket fikázni egy vélhetően szerényebb képességű embernek....Hát nem tudom.