Nem véletlenül terelekMert nem veszed észre, hogy mire megy ki az egész. Fuera R24![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 31., szerda 13:24
Nem véletlenül terelekMert nem veszed észre, hogy mire megy ki az egész. Fuera R24![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2014. december 31., szerda 13:22
Mert nem veszed észre, hogy mire megy ki az egész. Fuera R24Na, egy jó fogadás kéne, nem? Annak több értelme van, mint szidni a moderátorokat :Đ
Vannak bizony. Jó munkát 2015-re isSzó sincs róla. De vannak, akiknek azóta böki a szemét, amióta leírta az első karaktert itt, és mégsem különbek nála.
Jogos észrevétel
Köszönöm.Ez bizony nem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 31., szerda 13:15
Jogos észrevétel, bár voltak cifrák bőven.A tegnapi cifra jelzőknél megalázóbbat nem olvastam még madrid fórumon.
Szó sincs róla. De vannak, akiknek azóta böki a szemét, amióta leírta az első karaktert itt, és mégsem különbek nála.nem kell belőle mártírt csinálni.
Ez bizony nem.Ez nem szint.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2014. december 31., szerda 13:12
A tegnapi cifra jelzőknél megalázóbbat nem olvastam még madrid fórumon.Realista24 írta:Nyomorékozásért imádok warnt adni, vadászok rá.![]()
De ahogy írtuk, a különböző cifra jelzőkkel kicsit nagyvonalúbbak vagyunk, mint teletipp korában. De a túlzásokat senkitől sem szeretjük.
Mert a madrid játékos itt van? Vagy mi megvédhetjük? Itt nem heheről van szó, a világ tele van az ilyenekkel, mindannyian mások vagyunk. Tök mind1 milyen azonosító néven aláz itt valaki. De amikor beírja, hogy vállalom az 1 hónapot, aztán kap 1 hónapot, akkor szerinted büntetésnek veszi? Nem fogunk megint ilyet olvasni pár hónap múlva? De.Engem az zavar, hogy most megy a duma, mikor az alany nincs itt. Ez így nem éppen fair. Plusz a spicliskedés nekem se szimpi.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 31., szerda 13:11
Tudtam én, hogy jót választottam, de így legalább izgi lesz.Realista24 írta:Rossz hírem van, van Barneveld nem lesz egyszerű, sőt, kisebb csoda lenne szerintem, ha továbbmenne, és akkor valószínű Taylor következik.ziro4vr írta:Egy bunting vs nemtomki után lehet én is hehe sorsára jutok majd.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. december 31., szerda 13:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 31., szerda 13:02
Rossz hírem van, van Barneveld nem lesz egyszerű, sőt, kisebb csoda lenne szerintem, ha továbbmenne, és akkor valószínű Taylor következik.ziro4vr írta:Egy bunting vs nemtomki után lehet én is hehe sorsára jutok majd.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 31., szerda 13:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 31., szerda 12:58
Megmentelek tesa :Đ (ha megnézed a 24et)ziro4vr írta:Egy bunting vs nemtomki után lehet én is hehe sorsára jutok majd.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 31., szerda 12:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 31., szerda 12:50
Ez így lesz.ha szabad, hogy a többszörös visszaesőket komolyabb büntetésekkel jutalmazzák, teszem azt 2-3 szoros időtartammal, és folyamatosan nőne (bár lehet hogy így csináljátok, ennek most nem néztem utána). Egyszer csak rájönnek h ideje lenne visszavenni, vagy elérik a végleges státuszt is.
Azt még szándékosan én sütöttem el, akad itt egy emberke, aki ilyeneket gyűjtögetett aláírásba, hadd örüljön. Pedig nem kellene mindig a kán kán is csomót keresni. Na most ettől a diskurzustól rám tört a dezsawü
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 31., szerda 12:50
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. december 31., szerda 12:49
Azt még szándékosan én sütöttem el, akad itt egy emberke, aki ilyeneket gyűjtögetett aláírásba, hadd örüljön. Pedig nem kellene mindig a kán kán is csomót keresni. Na most ettől a diskurzustól rám tört a dezsawüAz unblock irónia volt, korábban más sütötte el![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 31., szerda 12:47
Ezt a választ vártam legkevésbéKerlon írta:van axe exciteom, egy old spice champion, egy bruno banani és még kaptam egy playboyt isGéci írta:Mi már megint ez a téma...![]()
![]()
Na akkor ki milyen dezodort használ?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. december 31., szerda 12:46
Én azt hittem trollkodsz, főleg mert te is helytelenül írtad le.sentry írta:Észre szoktam venni. Most elsztam.
Bocsi.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. december 31., szerda 12:46
pont azért hogy ne legyenek ilyen hozzászólások.pedig valaki még gombot is akart neki indulás után
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 31., szerda 12:45
van axe exciteom, egy old spice champion, egy bruno banani és még kaptam egy playboyt isGéci írta:Mi már megint ez a téma...![]()
![]()
Na akkor ki milyen dezodort használ?
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. december 31., szerda 12:44
én mondjuk ezért adnék véglegestmessideco írta:és Barca-sikerekben gazdag szezont!
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. december 31., szerda 12:43
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 31., szerda 12:42
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem